Tsiringos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω το PING μου στα παιχνιδια; Για παραδειγμα οταν παιζω online Smokin' Guns το ping μου ποτε δεν πεφτει κατω του εκατο, ειναι πολυ ψηλα(150-250)... Το Ιντερνετ μου ειναι γρηγορο αλλα δεν ξερω τι τρεχει με το ping.. Μπορει το θεμα μου να ειναι λιγο off-topic αλλα ταιριαζει και στην κατηγορια pc games και στην κατηγορια με τα του διαδικτυου..(το εβαλα στα pc games για γρηγοροτερη απαντηση ) Ευχαριστω εκ τον πρωτερων
fastinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Το ping έχει να κάνει με το που βρίσκεται ο server που συνδέεται το pc σου. Αν ο server είναι στην Αμερική πχ , ένας αμερικανός θα παίζει με 25 ping ενώ εσύ με 150 και το αντίθετο να διαλέγεις ευρωπαϊκούς server γενικότερα
Tsiringos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Το ping έχει να κάνει με το που βρίσκεται ο server που συνδέεται το pc σου. Αν ο server είναι στην Αμερική πχ , ένας αμερικανός θα παίζει με 25 ping ενώ εσύ με 150 και το αντίθετο να διαλέγεις ευρωπαϊκούς server γενικότερα Θενξ για την πληροφορια αλλα παιζω σε γαλλικους servers...
fastinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μου έχει τύχει στο ίδιο pc me δυο διαφορετικές εταιρίες κατα καιρούς να πιάνω με την μια 75 και με την άλλη 200
Tsiringos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μου έχει τύχει στο ίδιο pc me δυο διαφορετικές εταιρίες κατα καιρούς να πιάνω με την μια 75 και με την άλλη 200 Τι ενοεις 2 διαφορετικες εταιριες? Αλλη ερωτηση...δεν εχει να κανει ΚΑΘΟΛΟΥ με την ταχυτητα συνδεσης?
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Τι ενοεις 2 διαφορετικες εταιριες? Αλλη ερωτηση...δεν εχει να κανει ΚΑΘΟΛΟΥ με την ταχυτητα συνδεσης? Για να καταλάβεις τη διαφορά/σχέση μεταξύ ταχύτητας και Ping σκέψου το παρακάτω. έστω οτι μιλάς τακτικά τηλεφωνικά με κάποιον. Το στα πόσα κουδουνίσματα θα απαντήσει ειναι το ping και η ποιότητα του ήχου ειναι η ταχύτητα. Ακόμα κι αν εχεις άριστη ποιότητα ήχου, αν αργεί να σηκώνει το τηλέφωνο, αυτό δυσχεραινει την επικοινωνία σας.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Σαν να θυμάμαι πως όταν έπαιζα Κορεάτικο server με proxy είχα αισθητά καλύτερη ταχύτητα. Δεν ακούγεται λογικό, αλλά αυτήν την αίσθηση είχα.
Parapas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Βρες πληροφορίες για τους όρους Fast Path και Interleave και δες τι από τα 2 είναι η γραμμή σου. Επίσης δε μας λες τι πάροχο έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα