Προς το περιεχόμενο

Ping

Tsiringos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω το PING μου στα παιχνιδια;

Για παραδειγμα οταν παιζω online Smokin' Guns το ping μου ποτε δεν πεφτει κατω του εκατο, ειναι πολυ ψηλα(150-250)... :(

Το Ιντερνετ μου ειναι γρηγορο αλλα δεν ξερω τι τρεχει με το ping..

Μπορει το θεμα μου να ειναι λιγο off-topic αλλα ταιριαζει και στην κατηγορια pc games και στην κατηγορια με τα του διαδικτυου..(το εβαλα στα pc games για γρηγοροτερη απαντηση :P )

Ευχαριστω εκ τον πρωτερων ;)

Δημοσ.

Το ping έχει να κάνει με το που βρίσκεται ο server που συνδέεται το pc σου. Αν ο server είναι στην Αμερική πχ , ένας αμερικανός θα παίζει με 25 ping ενώ εσύ με 150 και το αντίθετο να διαλέγεις ευρωπαϊκούς server γενικότερα

Δημοσ.

Το ping έχει να κάνει με το που βρίσκεται ο server που συνδέεται το pc σου. Αν ο server είναι στην Αμερική πχ , ένας αμερικανός θα παίζει με 25 ping ενώ εσύ με 150 και το αντίθετο να διαλέγεις ευρωπαϊκούς server γενικότερα

Θενξ για την πληροφορια

αλλα παιζω σε γαλλικους servers... :(

Δημοσ.

Μου έχει τύχει στο ίδιο pc me δυο διαφορετικές εταιρίες κατα καιρούς να πιάνω με την μια 75 και με την άλλη 200

Δημοσ.

Μου έχει τύχει στο ίδιο pc me δυο διαφορετικές εταιρίες κατα καιρούς να πιάνω με την μια 75 και με την άλλη 200

Τι ενοεις 2 διαφορετικες εταιριες?

Αλλη ερωτηση...δεν εχει να κανει ΚΑΘΟΛΟΥ με την ταχυτητα συνδεσης?

Δημοσ.

Τι ενοεις 2 διαφορετικες εταιριες?

Αλλη ερωτηση...δεν εχει να κανει ΚΑΘΟΛΟΥ με την ταχυτητα συνδεσης?

Για να καταλάβεις τη διαφορά/σχέση μεταξύ ταχύτητας και Ping σκέψου το παρακάτω. έστω οτι μιλάς τακτικά τηλεφωνικά με κάποιον. Το στα πόσα κουδουνίσματα θα απαντήσει ειναι το ping και η ποιότητα του ήχου ειναι η ταχύτητα. Ακόμα κι αν εχεις άριστη ποιότητα ήχου, αν αργεί να σηκώνει το τηλέφωνο, αυτό δυσχεραινει την επικοινωνία σας.

Δημοσ.

Σαν να θυμάμαι πως όταν έπαιζα Κορεάτικο server με proxy είχα αισθητά καλύτερη ταχύτητα. Δεν ακούγεται λογικό, αλλά αυτήν την αίσθηση είχα.

Δημοσ.

Βρες πληροφορίες για τους όρους Fast Path και Interleave και δες τι από τα 2 είναι η γραμμή σου. Επίσης δε μας λες τι πάροχο έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...