Προς το περιεχόμενο

Έλληνες χάκερς χτύπησαν site της FYROM

Arctic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειδες τι γινεται απο εκει να καταλαβεις γιατι οι σκοπιανοι καπιλευονται το ονομα μακεδονια γιατι παντα στην ελλαδα θα υπαρχουν κοντομυαλοι ,παντα θα φαγονομαστε μεταξυ μας και ποτε δεν θα μπορεσουμε να βγουμε απο τον βουρκο που μας εχωσαν και με την δικη μας ανοχη και ενοχη....

με την ιδια λογικη μπορω να σου πω οτι οι ανθρωποι παντα θα φαγωνονται μεταξυ τους γιατι υπαρχουν κοντομυαλοι,ελληνες,σκοπιανοι,αυστραλοι,σουηδοι,τζιμπουτιανοι κτλ... που νομιζουν οτι ειναι πιο γαματοι απο τους αλλους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί, δεν ήταν πάντα χωρισμένη; Από πότε έχουμε όλοι τα ίδια συμφέροντα και στόχους μόνο και μόνο επειδή ζούμε στη ίδια γεωγραφική περιοχή;

απο καποιους που ειχαν σαν τα δικα σου τα μυαλα εφτασε εδω η κατασταση και δυστυχως δεν υπαρχει προοοπτικη καλυτερευσης...το οτι εσυ το παιζεις ελληνας απο τη αθηνα μπραβο σου εμεις οι μακεδονες και ολοι οι ακριτες ειμαστε περισσοτερο ελληνες απο τον καθενα και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητισει...οσον αφορα τον χωρισμο μπορει να φερει καλυτερα αποτελεσματα για εμας και ας τρεχουν οι "παλαιοελλαδιτες"να ψαχνουν την μακεδονια οταν εχουν συμφερον...ειναι πολυ μεγαλο το θεμα και δεν θελω να επεκταθω γιατι θα δημιουργησει ενταση...

με την ιδια λογικη μπορω να σου πω οτι οι ανθρωποι παντα θα φαγωνονται μεταξυ τους γιατι υπαρχουν κοντομυαλοι,ελληνες,σκοπιανοι,αυστραλοι,σουηδοι,τζιμπουτιανοι κτλ... που νομιζουν οτι ειναι πιο γαματοι απο τους αλλους

επειδη τυγχανει να εχω ταξιδεψει πολυ εχω γνωρισει ανθρωπους απο πολλους λαους με διαφορετικες κολτουρες ..που ομως οταν επροκειτο για το κοινο συμφερον και την πατριδα τους γινονταν ενα ,δυστυχως εδω στην ελλαδα εχουμε ξεχασει τι παει να πει εθνικη ενοτητα,ισως γιατι κατα βαθος δεν φταιει ο απλος ανθρωπος αλλα οι "εθνοπατερες"που μας εχουν ξεφτιλησει...

• Moderators

εμεις οι μακεδονες και ολοι οι ακριτες ειμαστε περισσοτερο ελληνες απο τον καθενα και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητισει..

Aπο το πατρικο μου βλεπω στο ~χιλιομετρο την Τουρκια και με καθαρη ατμοσφαιρα ακουω τον ιμαμη οταν ψελνει.

Να υποθεσω πως ειμαι πιο Ελληνας απ ολους εδω μεσα ε?

αλλα οι "εθνοπατερες"που μας εχουν ξεφτιλησει...

λαθος.ο ελληνικος λαος και μονο αυτος φταιει για το ξεφτιλισμα που τραβαει ολα αυτα τα χρονια.

Aπο το πατρικο μου βλεπω στο ~χιλιομετρο την Τουρκια και με καθαρη ατμοσφαιρα ακουω τον ιμαμη οταν ψελνει.

Να υποθεσω πως ειμαι πιο Ελληνας απ ολους εδω μεσα ε?

Να πάρεις ένα πράσινο laser υψηλής ισχύος και να ενοχλείς τον Ιμάμη την ώρα που ψέλνει!

Μάλιστα.

Η εθνική υπερηφάνεια είναι κάτι <<κακό>>.Και ο κύριος θα μας πει και ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το εσφαλμένο.

Μας επιτρέπει να είμαστε χαρούμενοι αλλά όχι υπερήφανοι.

Η ιστορία ενός λαού δεν είναι κάτι χωρίς συνέχεια.Την κουβαλάμε πάνω μας θέλοντας και μη.Ένα γεγονός που συνέβη πριν 50 χρόνια είναι υπεύθυνο για την σημερινή κατάσταση.

Είμαστε υπερήφανοι ενθυμούμενοι όλα αυτά τα οποία έκαναν την διαφορά.

Τι να πω, προσωπικά όταν διαβάζω για πράξεις αυτοθυσίας όπως την μάχη των Θερμοπυλών υπερηφάνεια νιώθω και όχι απλή χαρά.

Υπερήφανος για την πράξη τους, που είμαι Έλληνας και άνθρωπος.Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Καλή η κίνηση αυτή, το καλύτερο όμως θα είναι...

δεν θα αναφερθω διότι θα σβηστεί από τους admin το μηνυμα μου.

Θα έλεγα πάντως, οτι μπορεί να το δούμε στο κοντινό μέλλον.

Σε απάντηση σε κάποιυς φίλους του φόρουμ που δεν συμφωνούν, να πω οτι είναι η μοναδική κινηση οταν υπάρχει διαδικτυακός πολεμος...

απο καποιους που ειχαν σαν τα δικα σου τα μυαλα εφτασε εδω η κατασταση και δυστυχως δεν υπαρχει προοοπτικη καλυτερευσης...το οτι εσυ το παιζεις ελληνας απο τη αθηνα μπραβο σου εμεις οι μακεδονες και ολοι οι ακριτες ειμαστε περισσοτερο ελληνες απο τον καθενα και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητισει...οσον αφορα τον χωρισμο μπορει να φερει καλυτερα αποτελεσματα για εμας και ας τρεχουν οι "παλαιοελλαδιτες"να ψαχνουν την μακεδονια οταν εχουν συμφερον...ειναι πολυ μεγαλο το θεμα και δεν θελω να επεκταθω γιατι θα δημιουργησει ενταση...

Δεν το παίζω έλληνας, ούτε με ενδιαφέρει αν με αποκαλούν έλληνα (συνήθως με αποκαλούν "άπλυτο γκεϊ αλβανό", τουλάχιστον online). Χαίρομαι πάντως που εγώ ευθύνομαι για την κατάσταση της χώρας, είμαι πολύ γαμάουα ρε παιδάκι μου, όλα τα καταστρέφω.

Πως και δεν εχει βγει ακομα η Ελληνικη πολιτικη σκηνη να καταδικασει αυτο που εγινε;

Γιατι το ονομα μια χαρα το πηραν και ο πολιτικοι μας ξερουν μονο διαλογο να κανουν και να τρωνε με χρυσα κουταλια*

* Ο Παγκαλος θελει δυο :mrgreen:

Αν πχ εβγαζαν την χωρα τους Ρωμη οι Ιταλοι οχι μονο θα τους ειχαν σβησει απο τον χαρτη αλλα θα εκαναν και κρατιδιο τα Σκοπια.

Μπραβο στα παιδια αν και μονο αυτο δεν φτανει και ποτε δεν θα φτασει απο την στιγμη που τα μεγαλα κεφαλια στην χωρα μας κανουν τις παπιες.

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι σημερα πηγα να πεταξω τα σκουπιδια και ενας ρακενδυτος γερακος εψαχνε για φαγητο.

για καποιους αυτες οι εικονες ειναι συνηθεις. στην πολη μου δε το ειχα ξαναδει

καλο το χακιγκ αλλα για πολυ κοσμο που δεν εχει πλεον να εξασφαλισει ουτε τα βασικα για να επιβιωσει...νομιζω ειναι ανουσιο.

επειδη ομως και εγω δεν εχω κανει τιποτα για αυτη τη χωρα. και σιγουρα δεν εχω βοηθησει κανενα που εχει αναγκη και ουτε ποτε πηγα σε καποια συγκεντρωση για να αγωνιστω για να αλλαξει κατι δεν εχω δικαιωμα και να κρινω αρνητικα καποιους που βρηκαν ενα τροπο να διαμαρτυρηθουν και να αγωνιστουν. δεν θεωρω οτι οι χακερ ειναι καλοβαλμενα βολεμενα πλουσιοπαιδα που κανουν τη πλακα τους. και αν ειναι δε με πειραζει. μπραβο τους εν παση περιπτωσει για οτι εκαναν αν και φυσικα τιποτα δε θα αλλαξει για ολους μας.

το ''μανιφεστο'' που παραθεσαν στη σελιδα δε θα το σχολιασω. εθεσαν το στιγμα τους και μονο αυτο.

Συμφωνεί κανείς μαζί μου πως αυτή η είδηση δεν έχει καμία θέση σε αυτό το forum αλλά μονάχα σε κάποιο χρυσαυγίτικο site?

Δεν έπεσες και πολύ έξω, η αρχική πηγή της είδησης είναι το taxalia βλογκσποτ.

Να ξανασημειώσω πως ψήφισα κατά λάθος την "είδηση" (miss click του who voted), γιατί χθες το έθεσα λίγο άκομψα και έφαγε τσεκουριά. ;p

Λευτέρη η πολιτική είναι η επιστήμη του εφικτού, τι εφικτότερο λοιπόν από την ρεμούλα, την αρπαχτή, την λαμογιά, τις μίζες, κλπ... απλά κάποτε ήταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο και τώρα πλέον είναι σε επαγγελματικό!!!

Έκανα ένα ποστ κάπου εκεί στην πρώτη σελίδα, στο κομμάτι αυτό της πολιτικής του τι εκφράζει το συγκεκριμένο group κλπ δεν στάθηκα καθόλου, όταν όμως κάτι γίνεται είτε γίνεται σκόπιμα, είτε τυχαία, δλδ κάποιος το έκανε αλλά επειδή δεν ξέρουμε την τύφλα μας το ρίχνουμε στην τύχη έτσι για να εφησυχαζόμαστε...

Πολλές εικόνες έχουν φορτωθεί σε site που διατηρούν log και από την δοκιμή αν ανέβηκε σωστά η σελίδα μπορούν να βρουν ip ακόμα και αν βρίσκονται πίσω από proxy χώρια που κάποιες βρίσκονταν ανεβασμένες στο wordpress οπότε στοχοποιήθηκε συγκεκριμένο blog.

Ξαναερχόμαστε λοιπόν στο αρχικό ερώτημα αν όλα αυτά είναι τυχαία ή σκόπιμα, αν κινούνται τυχαία στο όρια της ημιμάθειας αφήνοντας πίσω ίχνη ή γίνεται σκόπιμα για να οδηγηθούμε εκεί. Αν αυτές οι θέσεις που εκφράζει το συγκεκριμένο blog εκφράζουν και την συγκεκριμένη ομάδα τότε πολλοί οι οποίοι τοποθετήθηκαν είτε υπέρ είτε κατά δεν γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζεται και αυτόματα αναιρούνται όσα φαίνεται να έχουν ειπωθεί από μέλος του group, link του οποίου έχει αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...