KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Φυσικά έτσι πάει, δηλαδή πρέπει να κυνηγήσουμε τους (αθώους)απογόνους για τα εγκλήματα των προγόνων ; Αυτή είναι η "επιτομή" του ρατσισμού νομίζω... ουτε των προγονων,ουτε των συγχρονων συμπατριωτων τους. ο καθενας κρινεται ξεχωριστα για τις δικες του πραξεις,και οχι ως συνολο. επομενως δεν νοιωθω εθνικη υπερηφανεια γιατι ειμαι ελληνας,αλλα ουτε και εθνικη ντροπη γιατι η χωρα μου ειναι η ξεφτιλα της ευρωπης. ετσι παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ουτε των προγονων,ουτε των συγχρονων συμπατριωτων τους. ο καθενας κρινεται ξεχωριστα για τις δικες του πραξεις,και οχι ως συνολο. επομενως δεν νοιωθω εθνικη υπερηφανεια γιατι ειμαι ελληνας,αλλα ουτε και εθνικη ντροπη γιατι η χωρα μου ειναι η ξεφτιλα της ευρωπης. ετσι παει. η χωρα ειναι ξεφτιλα τωρα.την εποχη που ζεις κι εσυ και δε κανεις τιποτα γι αυτο. αρα γι αυτο θα πρεπε να χουμε ευθυνη. για τις "αμαρτιες"του παρελθοντος δεν εχουμε ευθυνη,αλλα ειναι μερικοι που τις γουσταρουνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERAKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Να ζήσουν οι έλληνες hackers!!! έτσι πρέπει ... Αυτό είναι ελληνική μαγκιά..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 η χωρα ειναι ξεφτιλα τωρα.την εποχη που ζεις κι εσυ και δε κανεις τιποτα γι αυτο. αρα γι αυτο θα πρεπε να χουμε ευθυνη. για τις "αμαρτιες"του παρελθοντος δεν εχουμε ευθυνη,αλλα ειναι μερικοι που τις γουσταρουνε... ο Καρλαιλ διαφωνει.σορρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ο Καρλαιλ διαφωνει.σορρυ. που ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, το θέμα εξαντλήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις