ipal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 οπως ειπα,& γραφουν και οι αλλοι, στο τελος σου λεει ακριβως ποσο θα παει. Free = δωρεαν αν μπορεις να περιμενεις παρε το 4000 αν το πετυχεις...οποιο σου αρεσει. στις θερμοκρασιες δε θα αλλαξει τπτ. αλλα καποια στιγμη θα φυγει και το 3000 γιατι εκει ψωνιζουν πολυ τωρα για δωρα κλπ... το 1215Β το απεριψες τελικα λογω keyboard? UP: υπάρχει το 4000 εδώ! http://www.digitrends.biz/shop/product_info.php/info/p3769_dm1-4000sg-11-6--HD-Fusion-E-450-HD6320-4GB--QJ496EA-.html αλλά δε ξέρω τι μαγαζί είναι. ψαξτο εσυ αν σενδιαφερει. απ το γερμανικό skroutz idealo.de το βρήκα.
naturegodtm Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 οπως ειπα,& γραφουν και οι αλλοι, στο τελος σου λεει ακριβως ποσο θα παει. Free = δωρεαν αν μπορεις να περιμενεις παρε το 4000 αν το πετυχεις...οποιο σου αρεσει. στις θερμοκρασιες δε θα αλλαξει τπτ. αλλα καποια στιγμη θα φυγει και το 3000 γιατι εκει ψωνιζουν πολυ τωρα για δωρα κλπ... το 1215Β το απεριψες τελικα λογω keyboard? UP: υπάρχει το 4000 εδώ! http://www.digitrends.biz/shop/product_info.php/info/p3769_dm1-4000sg-11-6--HD-Fusion-E-450-HD6320-4GB--QJ496EA-.html αλλά δε ξέρω τι μαγαζί είναι. ψαξτο εσυ αν σενδιαφερει. απ το γερμανικό skroutz idealo.de το βρήκα. βασικα άμα δεν έχει καλο keyoboard ή flexy θα ξενέρωνα ναι. αλλα διαβάζω πως παρατηρείται λιγο flex αλλά καλο πληκτρολογιο και η τιμη του είναι 300 απο το amazon.de ,πραγμα που με κανει να το σκεφτομαι και αυτο. για το dm1-4000 διαβασα καποιο σχόλιο "Νince laptop but runs very hot "+to fan κάνει θόρυβο , πράγμα που με ενοχλει στο vaio που έχω αν δεν κάνει πολυ κρύο έξω Τωρα γερμανικά μακάρι να ήξερα για να ψάξω τι πέζει με το καταστημα .Στη σελιδα που μου έστειλες έχει +30 ευρο σε χώρες που αναφέρεται και η Ελλάδα. , αλλά όταν πατάω add to basket δεν γραφει shipping costs πληροφορίες για Greece
naturegodtm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 τους έστειλα και ενα mail αλλα δεν έχουν απαντήσει ακόμα
ipal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 υπάρχει κ σε αύτους http://www.comtech.de/HP-Pavilion-dm1-4000sg-Entertainment-Notebook-PC_detail_28113.html?sPartner=5 αν εννοεισς για το 4000. ψάξε στο idealo αν θέλεις μόνο το 4000 τελικά. μπορείς & τηλέφωνα να τους πάρεις
naturegodtm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ipal man ευχαριστω πραγματικα για το χρονο σου. Επίσης ρωτησα 1 παλικάρι στο youtube που είχε dm1 και μου είπε πως και αυτο ψυλοθερμένετε και το έκανε undervolt ,και πως μπορώ να κάνω το ίδιο. Επίσης μου πρότειναι το dm1-4000 έναντι του 3000 . Επισης θα ήθελα να ρωτήσω θεωρείς ότι είναι βαρυ? Το χρειάζομαι για σχολή πήγαινε έλα . update : μου απάντησαν 4-5 μέρες shipping to Greece ,Shipping company is UPS( τι είναι τουτο οεο?) άρα πάμε στα 430. αλλά σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά (κατεστραμένο ή κατι να λειπει?) θα πρέπει να δώσω άλλα 30 euro?
ipal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ipal man ευχαριστω πραγματικα για το χρονο σου. Επίσης ρωτησα 1 παλικάρι στο youtube που είχε dm1 και μου είπε πως και αυτο ψυλοθερμένετε και το έκανε undervolt ,και πως μπορώ να κάνω το ίδιο. Επίσης μου πρότειναι το dm1-4000 έναντι του 3000 . Επισης θα ήθελα να ρωτήσω θεωρείς ότι είναι βαρυ? Το χρειάζομαι για σχολή πήγαινε έλα . update : μου απάντησαν 4-5 μέρες shipping to Greece ,Shipping company is UPS( τι είναι τουτο οεο?) άρα πάμε στα 430. αλλά σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά (κατεστραμένο ή κατι να λειπει?) θα πρέπει να δώσω άλλα 30 euro? ε τι να κανω, το πηρα αγγαρεια. αφου κανεις αλλος δε κατεχει την κατηγορια οπως φαινεται. τι βαρυ? 1.5 κιλο, οσο καποια 10". μονο mac 11" μετα Ή tablet για να πεσεις σε βαρος... αν ειναι σφραγισμενο τι να λειπει? NEW/NEU δε λεει? λογικα θα εχεις κανονικα εγγυηση ελλαδα. αν σου δωσουν το serial μπορεις να τσεκαρεις το site της HP τι εγγυηση εχεις. το UPS ειναι μια μεγαλη κουριερ googleit
naturegodtm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 αν ειναι σφραγισμενο τι να λειπει? NEW/NEU δε λεει? ενα λαπτοπ που πείρα vaio απο πλαισιο , μου το φέρανε με καπως κατεστραμενο κουτι στη γωνία , και οταν το ανοιξα κάτι δεν πήγε καλα με ενα απο τα κουμπια σε καποια φάση το πατάω και μπένει μέσα , ε το γυριζω στο πλαισιο και μου το αλάξανε με καινούργιο. αμα το πάρω απο γερμανία και γίνει κάτι παρόμοιο τι γίνεται(πχ έξοδα επιστροφής, θα το δεχτούν πίσω?) ? -επίσης 1.6 kg χωρις μπαταρία , με μπαταρία 1.9++
ipal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 το 3000 1.6κ το βλεπω παντου. το 1.9 που το ειδες? μπορει - δε ξερω. εδω το 10" μου ειναι 1.5. για τα αλλα τηλεφωνα στην ΗP εδω και ρωτα τους. αν ισχυει το DOA απο γερμανια. το vaio ηταν σφραγισμενο απο τη sony η' με καμμια ταινια? το αγγλικο αμαζον ξερω σου τα πληρωνει τα DOA. H´ παρε αυτο, το πιο φτηνο http://www.amazon.de/Lenovo-Ideapad-S205-Notebook-320GB/dp/B0050BZ3N8/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1320191532&sr=1-2
naturegodtm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 το 3000 1.6κ το βλεπω παντου. το 1.9 που το ειδες? μπορει - δε ξερω. καπου το είδα τα κιλά με και χωρίς μπαταρια μαλλον σε κάποιο αμαζον Το Lenovo Ideapad S205 φθηνο με dos λεει δεν έχω πρόβλημα , αλλά 3:30 διάρκεια μπαταρίας, αλλά όπως και να το κάνεις είναι ενα καλο deal 279 euro σε σχέση με αυτο που πάω να κανω , dm1-4000 430 euro
naturegodtm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 απο γερμανια επίσης το keyboard ine γερμανικο όμως μου έστειλαν
ipal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 στο Προσφορες υπαρχει topic ASUS 1215B. γραψε εκει, εχει κοσμο που το πηρε απο γερμανια κ ισως σε διαφωτισουν
naturegodtm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 ohh thnx ρε man!! αχ ρε γαμωτο τοσο ατυχος είμαι , και στο Ελλαντα στο skourtz που βλέπω γιατί έχουν όλο παλια μοντέλα . :/
naturegodtm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 επίσης περασε απο το μυαλλο μου και αυτο Acer Aspire One 722 το πιο σημαντικο είναι ότι τα πάει καλα με linux και έχει καλή μπαταρια http://www.amazon.co.uk/Acer-Netbook-Dual-Core-Processor-Battery/dp/B005G41HBG/ref=cm_cr_pr_product_top Brand: Acer Color: Black Screen Size: 11.6 inches Processor Processor Brand: AMD Processor Type: Unknown Processor Speed: 1 GHz Memory RAM Size: 2 GB Computer Memory Type: DDR3 SDRAM Hard Drive Hard Drive Size: 320 GB Graphics Graphics Card Description: AMD Radeon HD 6250 Graphics RAM Type: Unknown Additional Specifications Operating System: Windows 7 Edition Home Premium Average Battery Life (in hours): 7 hours
ipal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 ο c-50 μαλλον σερνεται...ειναι 1ghz. ~ οσο ενας cpu iphone κλπ δλδ. βρες κανεναν απο αυτους που το πηραν απο το e-shop στο αλλο topic, αλλα απ τον Ε-450 θα πας στον C? στην αμερικη το σκοτωνουν στα $200 αυτο το acer πρεπει να ειναι και φτηνιαρικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα