Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτο μήνυμα , καλορίζικο.

Λοιπον ψάχνω απεγνωσμένα κάτι καλο σε 11" -13.3" (αντε 14 αμα είναι ελαφρυ .)

-καλο πληκτρολογιο

-να έχει επαρκει χαρακτηριστηκα για ελαφρο gaming , αρα και για αναπαραγωγη hd

-να μη ζεστένετε

Ως δευτερεύον χαρακτηριστικο να εχει καλη συμβατότητα με linux .

Η μόνη καλη περίπτωση που βρηκα ήταν το hp- dm1 (http://cnettv.cnet.com/hp-pavilion-dm1/9742-1_53-50098468.html) αλλά στην ελλάδα δεν το εχω βρει ακόμα παραμονο κατι με ονομα dm1 σε skroutz αλλα μάλλον είναι παλαιότερο μοντελο.

ακόμα και ας μην έχει 100% τα παραπάνω να είναι καλή περιπτωση να αξίζει , ποιοτητα / τιμη.

thnx in advance :P

επίσης κοίταξα και αυτο : Lenovo Ideapad S205

Οθόνη: 11.6 in, AMD Fusion E-350, 1.6 GHz, Μνήμη: 2 GB, Σκληρός Δίσκος: 250 GB, 6310M, Ανάλυση: 1366x768, DVD-RW, Windows 7 Home Premium

αλλα γενικά δεν τραβάει είδα σε reviews ο επεξεργαστής κολάνε πολυ

Επεξ/σία από naturegodtm
Δημοσ.

THNX

ε όχι πολλα , 300-600, εκτος και αμα είναι καμια καλη περιπτωση

http://www.amazon.de/gp/product/B0051M3K3Q/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1

Εγώ αυτό μπανίζω ρε παίδες, τι λέει;

Αρκετά καλο για 299 ευρο έχει ΄ομως flexy keyboard, και καποια προβλήματα διαβασα με touchpad. θα εδινα και 70 euro για καλύτερη ποιότητα κατασκευής . δηλαδη για ελλάδα πόσο θα κοστίσει? αγορά μέσω internet δεν έχω ξανακάνει ποια είναι η διαδικασια ?

Δημοσ.

Στην ελλαδα κυκλοφορει το asus 1215N:

Link

το οποιο πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο με του amazon αλλα εχει atom αντι για amd.

Απο reviews παντως που διαβασα του 1215N αναφερεται το προβλημα με το touchpad (μετα απο λιγο καιρο κανει κατι τρελα κι δεν ανταποκρινεται) κι μια ευαισθησια με την υποδοχη της τροφοδοσιας. Εκτος απο αυτα τα δυο παντως, εχει παρει πολυ καλες κριτικες το συγκεκριμενο.

Επισης παιζει κι ενα vaio:

Link

το οποιο απο κοντα ειναι λιγο ψευτικο κι εχει μικρο touchpad.

Εχει κανεις τιποτα αλλο υποψη του? επειδη το ψαχνω κι γω αυτο το καιρο.

Δημοσ.

Αρκετά καλο για 299 ευρο έχει ΄ομως flexy keyboard, και καποια προβλήματα διαβασα με touchpad . θα εδινα και 70 euro για καλύτερη ποιότητα κατασκευής . δηλαδη για ελλάδα πόσο θα κοστίσει? αγορά μέσω internet δεν έχω ξανακάνει ποια είναι η διαδικασια ?

το touchpad του 1215 λεει το φτιαξανε μετα το καλοκαιρι. διαβασα καποιοι βγαζουν το s205 πιο ποιοτικο, αλλα ισως το

ελεγαν γιατι επαιξε το 1215Β προσφορα στα $250 με τους C-50...

το s205 παιρνει δυσκολα win7 γιατι οι driver δεν ειναι full στο lenovo support (αν το παρετε απο amazon.de με DOS).

επισης η μπαταρια κραταει 4ωρες max. παντως η Lenovo φετος εχει καλυτερα keyboard απο τα Asus.

το HP dm1-2000 (της vodafone) το δινουν καποια μαγαζια περιξ Ομονοιας στα 320€. ειναι στοιβαρο, αλλα πια εχουν

βγει δυο γενιες DM1 πιο καινουργια και ομορφα. το πιο παλιο απ ολα τα 11.6".

το 1215Ν ειναι μια λυση για αγορα απο Ελλαδα. παντως νομιζω ειναι ακριβο (αλλα ο ion2 ειναι ΟΚ).

αυτο http://www.amazon.co.uk/Pavilion-DM1-3200SA-Notebook-Dual-Core-Processor/dp/B005DYMI1M/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1319992765&sr=1-1 ειναι το καλυτερο σαν ποιοτητα (και με Win) στα ~400€.

το 1215Β με DOS (απο .de) το VFM, ειτε με Ε-350 Ή με Ε-450. το Ε-350 το ειχαν 280, τωρα ανεβηκε λιγο :)

Δημοσ.

το touchpad του 1215 λεει το φτιαξανε μετα το καλοκαιρι. διαβασα καποιοι βγαζουν το s205 πιο ποιοτικο, αλλα ισως το

ελεγαν γιατι επαιξε το 1215Β προσφορα στα $250 με τους C-50...

το s205 παιρνει δυσκολα win7 γιατι οι driver δεν ειναι full στο lenovo support (αν το παρετε απο amazon.de με DOS).

επισης η μπαταρια κραταει 4ωρες max. παντως η Lenovo φετος εχει καλυτερα keyboard απο τα Asus.

το HP dm1-2000 (της vodafone) το δινουν καποια μαγαζια περιξ Ομονοιας στα 320€. ειναι στοιβαρο, αλλα πια εχουν

βγει δυο γενιες DM1 πιο καινουργια και ομορφα. το πιο παλιο απ ολα τα 11.6".

το 1215Ν ειναι μια λυση για αγορα απο Ελλαδα. παντως νομιζω ειναι ακριβο (αλλα ο ion2 ειναι ΟΚ).

αυτο http://www.amazon.co.uk/Pavilion-DM1-3200SA-Notebook-Dual-Core-Processor/dp/B005DYMI1M/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1319992765&sr=1-1 ειναι το καλυτερο σαν ποιοτητα (και με Win) στα ~400€.

το 1215Β με DOS (απο .de) το VFM, ειτε με Ε-350 Ή με Ε-450. το Ε-350 το ειχαν 280, τωρα ανεβηκε λιγο :)

Reviews του 1215N:

Link

Link

Link

Δημοσ.

Reviews του 1215N:

Link

Link

Link

μωρε καλο ειναι, αλλα €420 για 1μισι ετους μοντελο netbook δε πολυ λεει. και ο ion2 δε φτουρησε (λογω κοστους).

ειχε το αμαζον το 10" 1015pn στα €259 αλλα over. εγω σε αυτα τα λεφτα ψηφιζω το HP dm1 3000 που εβαλα πανω

απο .uk. υπαρχει και ο 4000 στο .de αλλα ξεπουλησε. αλλιως το 1215 με τον Ε450 για φτηνια - αν τον ξαναφερουν.

αυτο ποτε θα ερθει εδω? :P

Thinkpad X60 w/ Docking Station - 12.1" Dual Core 1.8/1GB Ram/60gb HDD -- $159 FS (Refurb & Linux)

Posted 2 days ago 08:05 PM by diab0lik Hot Deals

Δημοσ.

μπραβο το HP dm1 3000 έψαχνα αλλά είναι λίγο τσιμπιμένο τώρα(+έχουν βγει αναβαθμισμένα μοντέλα) , και είναι νομίζω πάνω απο χρόνο που έχει κυκλοφορήσει. Εχω διαβάσει τα καλύτερα review για αυτο και πολυ σημαντικο , ότι δεν θερμένετε . με ανησυχεί όμως το ότι δεν έχω κάνει ξανα αγορα απο internet . Πχ αμα το παρω από το amazon.uk πόσα θα μου στοιχίσει όλα μαζι και ποια η διαδικασία ????

vaio δεν θέλω ευχαριστώ :P

άμα to dm1-4000 στο amazo.de δεν είχε εξαντληθει μαλλον θα το χτύπαγα

-το asus 1215N καλο ακούγετε , αλλά με ανυσηχει το spongy keyboard οπως το χαρακτήρισε το cnet και το πρόβλημα με το touchpad .

Δημοσ.

μπραβο το HP dm1 3000 έψαχνα αλλά είναι λίγο τσιμπιμένο τώρα(+έχουν βγει αναβαθμισμένα μοντέλα) . με ανησυχεί όμως το ότι δεν έχω κάνει ξανα αγορα απο internet . Πχ αμα το παρω από το amazon.uk πόσα θα μου στοιχίσει όλα μαζι και ποια η διαδικασία ????

vaio δεν θέλω ευχαριστώ :P

άμα to dm1-4000 στο amazo.de δεν είχε εξαντληθει μαλλον θα το χτύπαγα

Γεναρη φετος το ανακοινωσαν και: Date first available at Amazon.co.uk: 28 April 2011

σου λέει στο καλάθι στο τέλος πόσο θα παει, πριν πληρώσεις.

το 4000 είναι το αναβαθμισμένο μοντέλο. που βγήκε τώρα (γι αυτο το τσακισαν οι Γερμανοί gadgetακηδες).

το εχει κ εδώ http://www.cyberport.de/?DEEP=1C24-55F&APID=6 ,αλλά & αυτό over.

Αν περιμενεις ισως ξαναφερουν πριν τις γιορτες. Σιγουρα δλδ θα ξαναφερουν, αλλα και παλι θα φυγει συντομα.

Δημοσ.

θα το χρειαστώ για προγραμματισμο οπότε καλη οθόνη , keyboard είναι must για εμένα . οπότε πλησιεστερη επιλογή το αν και outdated το dm1

Γεναρη φετος το ανακοινωσαν και: Date first available at Amazon.co.uk: 28 April 2011

σου λέει στο καλάθι στο τέλος πόσο θα παει, πριν πληρώσεις.

το 4000 είναι το αναβαθμισμένο μοντέλο. που βγήκε τώρα (γι αυτο το τσακισαν οι Γερμανοί gadgetακηδες).

το εχει κ εδώ http://www.cyberport.de/?DEEP=1C24-55F&APID=6 ,αλλά & αυτό over.

Αν περιμενεις ισως ξαναφερουν πριν τις γιορτες. Σιγουρα δλδ θα ξαναφερουν, αλλα και παλι θα φυγει συντομα.

thnx!Αλλά επειδή δεν έχω ψωνίσει τπτ απο internet είναι ευκολο να μου πεις λιγο τι διαδικασία τι πεζετε ? ε φαντάζομε φιάχνω account απο το site που το αγοράζω, πρέπει να περάσω και στην τράπεζα για μεταφορα χρημάτων(ή πιστωτική φαντάζομαι) και πως μου το στελνουν και πως το πέρνω?

Δημοσ.

κοίταξα κάποια τεστ και λένε το dm1 -4000 ανεβαζεί πολύ πιο υψηλες θερμοκρασίες .

σχετικα με αυτο που ρώτησα έψαξα λιγο δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει thnx πάντως! πχ στο που το παραλαμβανω το πακετο ή στο Eligible European Destinations έχει +25 λιρες άρα να υπολογίζω +25?

Δημοσ.

καπου εκει πανω βγαινει. η διαφορα του φπα.

FREΕ DELIVERY βασικο να διαλεξεις. τα λλα τα ξηγουν στο 1ο λινκ.

και στο 4000 οι driver θα ειναι οτι να ναι. εκτος αν φοραει ιδια, αλλα παλι στους chipset drivers 8α ειναι σα να εισαι

beta tester.

Δημοσ.

δηλαδη θα βελτιωθεί? και στο προηγούμενο dm1 τα tests ta κανανε όταν βγήκε λογικά. τελικά δεν ξέρω τι να κάνω να περιμένω η να παρω το dm1-3000? θα έχει αξιοσημείωτη διαφορα?

καπου εκει πανω βγαινει. η διαφορα του φπα.

έκανα τη μετατροπή και βγαίνει 397.288 EUR . άμα βάλω free shipping θα επιβαρυνθει? πιστέυεις ότι αξίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...