gmch Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα. Έχω ενεργοποιημένο το ασύρματο δίκτυο με WPA2. Πότε πότε μου πετάγεται μήνυμα από την μπάρα κάτω δεξιά στο εικονίδιο του ασύρματου και μου λέει : ταχύτητα τάδε, ισχύς σήματος τάδε, ασύρματη σύνδεση δικτύου λαλάκης(ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ). Μετά από λίγο το βγάζει με ασφάλεια κλπ. Τι σημαίνει αυτό ??
SPANK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μιλάμε για το δίκο σου το ίδιο δίκτυο οτι εμφανίζεται και χωρίς ασφάλει ? στο λεω αυτο γιατι συνήθως οταν βρέι ενα αλλαο ασύρματο δίκτυο στην περιοχή σου λέει μονο του υπάρχει το τάδε δίκτυο που ειναι χωρίς ασφάλεια κτλπ. Εσύ οταν συνδέεσαι και βάζεις κωδικό σου λεει κανονικά δίκτυο με ασφάλεια wpa2 ?
gmch Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ζητώντας εμφάνιση όλων των διαθέσιμων δικτύων εμφανίζετε και το δικό μου με ασφάλεια wpa2. Το μήνυμα που πετάγεται λέει : ασύρματη σύνδεση δικτύου έχει συνδεθεί, σύνδεση με: λαλάκης (χωρίς ασφάλεια), ισχύς σήματος: εξαιρετικό μετά από λίγο το ξαναπετάει αλλά λείπει το χωρίς ασφάλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα