Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Στο σπίτι μου κλέβω ιντερνετ απο γείτονα (thomson) μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού... Διαθέτω ένα Linksys WRT54GL.. και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να το κάνω repeater.. δηλαδή να το τοποθετήσω σε σημείο που έχει καλό σήμα (ακόμα και στο μπαλκόνι) να το βάλω να ψάξει δίκτυα και να του γράψω τον κωδικό που έσπασα και να συνδεθεί με το συγκεκριμένο και να το κάνει repeat ώστε να πιάνει σε όλο το σπίτι..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων (ελπίζω να έγινα κατανοητός)

Δημοσ.

πανω απο ολα μαρεσει η ειλικρινεια σου.τουλαχιστον μεσα στο φορουμ γραψε οτι δανειζεσαι ιντερνετ απο τον γειτονα οχι οτι του κλεβεις.anyway.το wrt οσο θυμαμαι απο default δεν μπορει να παιξει σαν repeater.ομως υπαρχουν πολλα custom firmware wr ddrt πως λεγονται και κατι http://www.polarcloud.com/tomato

ta οποια μπορουν να το κανουν να παιξει σαν Repeater.

Δημοσ.

πανω απο ολα μαρεσει η ειλικρινεια σου.τουλαχιστον μεσα στο φορουμ γραψε οτι δανειζεσαι ιντερνετ απο τον γειτονα οχι οτι του κλεβεις.anyway.το wrt οσο θυμαμαι απο default δεν μπορει να παιξει σαν repeater.ομως υπαρχουν πολλα custom firmware wr ddrt πως λεγονται και κατι http://www.polarcloud.com/tomato

ta οποια μπορουν να το κανουν να παιξει σαν Repeater.

Χαίρεται..

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου.. Εχω καταφέρει να βάλω το router στο μπαλκονι και να συνδεθεί με το δίτυο το οποίο "δανείζομαι" και έπειτα να το συνδέσω με καλώδιο στο σταθερό υπολογιστή. Αλλα δεν ξέρω πως να κάνω να στελνει το σήμα ασύρματα μεσα στο σπίτι ωστε να συνδεθώ και απο το λάπτοπ μου..

Ελπίζω να μπορείες να με βοηθήσεις...

Δημοσ.

αυτο που εχει κανει το βλεπω σαν wireless bridge.Εμεις θελουμε κατι san repeater αλλα παλι δεν ξερω αν γινεται με τα default firmware.???δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω

Δημοσ.

το γνωριζω αλλα επειδη δεν ειμαι μπροστα στο μηχανακι..... ειπα μηπως και. Κανονικα σαν bridge θα λειτουργουσε, ακριβως αναποδα.

Δημοσ.

wireless bridge δεν ειναι να παιρνει με wireless και να δινει με καλωδιο ενω Repeater/universan repeater παιρνει με wireless και δινει με wireless

Δημοσ.

Λοιπόν για να γίνω ποιο σαφής

Εχω βάλει για Firmware το tomato..και σε "wireless client mode" δουλεύει όπως σας είπα με καλώδιο.. Υπαρχει και ένα δεύτερο mode "Wireless Ethernet Bridge" Που οταν το γυρνάω σε αυτο δεν εχει καν ιντερνετ... Costum firmware αλλα που μπορω να βρω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...