pbp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας, γράφω σε xhtml strict 1.0 και έχω κάνει ένα site. Κάνω validate και μου βγάζει αυτό το warning --> "Byte-Order Mark found in UTF-8 File. The Unicode Byte-Order Mark (BOM) in UTF-8 encoded files is known to cause problems for some text editors and older browsers. You may want to consider avoiding its use until it is better supported." Εντομεταξύ στο head έχω βάλει "<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />". Τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Στον editor ή IDE που χρησιμοποιείς, τσέκαρε αν σου επιτρέπει να ορίσεις με ακρίβεια το encoding στο οποίο θα αποθηκεύει το αρχείο .html. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις απλό UTF-8 encoding, όχι την «παραλλαγή» που προσθέτει και την ακολουθία/σημάδι "Byte Order Mark". Για παράδειγμα, δες τί παίζει στο Notepad++ που χρησιμοποιώ ως editor:
pbp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Στον editor ή IDE που χρησιμοποιείς, τσέκαρε αν σου επιτρέπει να ορίσεις με ακρίβεια το encoding στο οποίο θα αποθηκεύει το αρχείο .html. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις απλό UTF-8 encoding, όχι την «παραλλαγή» που προσθέτει και την ακολουθία/σημάδι "Byte Order Mark". Για παράδειγμα, δες τί παίζει στο Notepad++ που χρησιμοποιώ ως editor: ΟΚ έγινε! Σ ευχαριστώ πολύ! Τον ίδιο editor Χρησιμοποιώ και έβαζα το σκέτο UTF-8 ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα