Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! χαλασε μαλλον η καρτα γραφικων στον σταθερο μου turbo-x ο οποιος εχει αυτα τα χαρακτηριστικα και θα τον παω αυριο να τν φτιαξουν:

τροφοδοτικο: PSU 450W

graphic card: PCI-EX Twintech GT 240 1GB DDR3

CPU: Intel Core i5 -750 Box (1156/2.66)

ram: 4gb ram ddr3 kingston 1333mhz

motherboard: MB foxcon P55 MX (1156/DDR3)

απο οτι ειδα εχει χαλασει η καρτα γραφικων οποτε τι μου προτεινετε στην τιμη των 100€ η και λιγο παραπανω που βλεπω στην αποδειξη οτι εκανε αυτη που χαλασε να τους πω να βαλουν?

και αλλη μια ερωτηση,στην αποδειξη οταν πηρα τον υπολογιστη λεει οτι η καρτα γραφικων εκανε 100€,αρα τωρα που θα μου την αλλαξουν ο νομος λεει οτι διαλεγω αλλη αν δεν υπαρχει η ιδια στην τιμη αυτη των 100€ που εκανε τοτε η οχι? τι ισχυει?

Αν μπορειτε απαντηστε μου μεχρι το πρωι γιατι μεχρι τοτε πρεπει να εχω βρει ποια να τους πω να βαλουν!

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

^ Πάγια τακτική του Πλαισιου το #140, γι'αυτο πρόσεχε.

Κατ'αρχας είσαι σίγουρος ότι φταίει η κάρτα? Γιατί? Τεσπα, αφού είχες μια GT240 σημαίνει ότι δεν έδινες και πολλή βάση στο gaming, right? Σ'αυτά τα χρήματα σου προτείνω αυτήν. Είναι μέσα στα όρια της ονομαστικής ισχύος του τροφοδοτικού σου. Το τροφοδοτικό είναι TURBO-X?

Επίσης μπορείς να δώσεις την διαφορά και να παρεις μία καλύτερη κάρτα (αν αυτό επιθυμείς, θα σου προτείνουμε μερικές αλλα να ξέρεις οτι θα χρειαστείς άμεση αλλαγή τροφοδοτικού) ή αν δεν σε ενδιαφερει το θέμα να σου προτεινουμε μια όσο το δυνατόν φθηνότερη και το υπόλοιπο του πιστωτικού να το χρησιμοποιήσεις σε κάτι αλλο που ίσως σε ενδιαφέρει..

Δημοσ.

^ Πάγια τακτική του Πλαισιου το #140, γι'αυτο πρόσεχε. Το τροφοδοτικό είναι TURBO-X?

Κατ'αρχας είσαι σίγουρος ότι φταίει η κάρτα? Γιατί? Τεσπα, αφού είχες μια GT240 σημαίνει ότι δεν έδινες και πολλή βάση στο gaming, right? Σ'αυτά τα χρήματα σου προτείνω αυτήν. Είναι μέσα στα όρια της ονομαστικής ισχύος του τροφοδοτικού σου.

Επίσης μπορείς να δώσεις την διαφορά και να παρεις μία καλύτερη κάρτα (αν αυτό επιθυμείς, θα σου προτείνουμε μερικές αλλα να ξέρεις οτι θα χρειαστείς άμεση αλλαγή τροφοδοτικού) ή αν δεν σε ενδιαφερει το θέμα να σου προτεινουμε μια όσο το δυνατόν φθηνότερη και το υπόλοιπο του πιστωτικού να το χρησιμοποιήσεις σε κάτι αλλο που ίσως σε ενδιαφέρει..

το διαβασα το #140 αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι κανει το πλαισιο και τι λεει ο νομος.θα μπορουσατε να μου πειτε ακριβως τι κανει το πλαισιο και τι λεει ο νομος(και αν μπορουσατε να μου δειξετε σε ποιο σημειο αναφερεται αυτο που με ενδιαφερει στο αρχειο αυτο:http://www.ekpizo.gr/el/6/indexd03f.html?&nid=409) για να τους το πω αυριο αν μου πουν μαμουσουξου? :P

οσον αφορα τα gaming να πω οτι με ενδιαφερουν αρκετα μιας και αυτη ειναι ουσιαστικη η μονη χρηση του υπολογιστη και μεχρι τωρα δεν εχω συναντησει καμια δυσκολια στα gaming σε full αναλυσεις.

θα ηθελα προς το παρων να μην αλλαξω και τροφοδοτικο μιας και χρηματα δεν υπαρχουν αυτην την περιοδο.

οποτε θελω 2 προτασεις απο εσας:

1)μια πολυ καλη οσο το δυνατον γινεται gaming καρτα γραφικων με αυτο το τροφοδοτικο που εχω

2)μια πολυ καλη καρτα γραφικων στα 100€ η και λιγο παραπανω αν υπαρξει εστω 1 πιθανοτητα για αλλαγη και του τροφοδοτικου

3)μια ισαξιας δυναμικης αλλα οικονομικης καρτα γραφικων με την τωρινη για να παρω και κατι αλλο με οτι περισεψει.

ευχαριστω

Δημοσ.

Έστω ότι είχες δώσει για μια κάρτα 200€. Χαλάει, την επιστρεφεις. Την δεχονται για χαλασμένη αλλά επειδή δεν μπορουν (ή δεν θέλεις εσύ) να στην αντικαταστησουν ζητάς πιστωτικό. Το πιστωτικό που σου δίνουν δεν είναι ίσης αξίας με την κάρτα (δηλαδή τα 200€ που είχες σκάσει) αλλά λιγότερα, π.χ. 160€. Πέρα απο το αν είναι νόμιμο, σου φαίνεται λογικό?

Περί αυτών που ζητάς, για το 1) 2) σου εχω ήδη απαντήσει. Η 3η περιπτωση ειναι η πιο ασύμφορη. Αν ζητάς κάτι τέτοιο καλύτερα να κοιτάξεις στα μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

^ Fail.

Η κάρτα είναι ακριβή -- το παλληκάρι δεν σκοπευει να δωσει τοσα χρήματα (άσε που ειναι θορυβώδης). Η πρωτη που του πρότεινα είναι λόγω πιστωτικού και κάνει τόσα. Επίσης γι'αυτην που παραθέτεις θα χρειαστεί νέο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Αν μπορουσες να βρεις μια GTS 450:

http://www.plaisio.g...-P3-1450-ET.htm

http://www.plaisio.g...501024D5SNM.htm

http://www.plaisio.g...-1GD5E-HDMI.htm

θα ηταν το καλυτερο πιστευω για το τροφοδοτικο που εχεις. Εχει πολυ καλη καταναλωση και νομιζω θα σου φτασει.Για πιο πανω θες τροφοδοτικο.

Και σε περιπτωση που σου δωσουν πισω λεφτα cash (λεεεεμε τωρα) δες και skroutz.

Επισης θα μορουσες να σκεφτεις και για μια GTS 250 η 9800GT/S/X/+ (εχουν ιδιο πυρηνα) αν βρεις καινουρια, την οποια και εχω και ειναι μια χαρα για gaming (οχι extreme ομως) αλλα σε ορισμενα παιχνιδια δεν μπορεις να παιζει ολες τις ρυθμισεις τερμα.

π.χ. Εγω με τη δικια μου που ειναι 9800GT παιζω FIFA12 με ολες τις ρυθμισεις τερμα σε 1920x1080. Ομως δεν ισχυει σε αλλα πιο απαιτητικα παιχνιδια.

Ομως επειδη ειναι καλυτερο να μαθεις σε καποιον να ψαρευει παρα να του δωσεις ενα ψαρι, δες εδω.

Και εδω μπορεις να κανεις συγκριση επιδοσεων αναμεσα σε οποιες καρτες θες. Δεν ειναι πραγματικα benchmarks.

Ειναι οι θεωρητικες επιδοσεις των καρτων, αναλογα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους. Ομως προσεγγιζουν σε μεγαλο βαθμο την πραγματικοτητα.

Η προταση μου παντως ειναι GTS 450. ^_^

Δημοσ.

Οι "Δείτε σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμο" τύπου "προσφορές" είναι μία από τις μεγαλύτερες κοροϊδιες του Πλαισιου. Δεν πρόκειται να τις βρει σε αυτές τις τιμές..

Όπως λέει και το ίδιο το site και όπως είπες και εσύ είναι Theoretical τα benchmarks.. καλύτερα να κοιτά(ξ)ει μεμονωμένα reviews. Η GTS250 είναι καλή περίπτωση, αν την βρει μεταχειρισμένη σε καλή τιμή.

Κανονικά το Πλαίσιο μπορεί να κάνει επιστροφή χρημάτων αλλα εννοείται οτι προτιμά το πιστωτικό για να μην φύγουν τα χρήματα από το καταστημα. Αν πιέσει ο φίλος μας, ίσως και να το πετύχει.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια ολους σας για τις αμεσες και κατατοπιστικες σας προτασεις! τελικα εφταιγε η οθονη και ολα οκ τωρα!

Δημοσ.

το διαβασα το #140 αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι κανει το πλαισιο και τι λεει ο νομος.

εκ πείρας:

σου χάλασε το Α προϊόν που έκανε 100€ πρόπερσι και τώρα κάνει 50€: τρέχουν να σου βρουν το ίδιο (ακόμα και χειρότερο) ή σου κόβουν πιστωτικό στα 50€ (προς θεού με τίποτα cash)

σου χάλασε το Β προϊόν και έκανε 50€ πρόπερσι και τώρα κάνει 100€: σου κόβουν πιστωτικό στα 50€ (προς θεού με τίποτα cash) ακόμα και αν το προϊόν το έχουν διαθέσιμο

σε πρόσφατο πρόβλημα που είχα, εγώ είχα το προϊόν Β (οκ τα λεφτά ήταν πολύ λιγότερα όπως και η διαφορά τους) και μάντεψε τι μου προσέφεραν.....ναι ναι πιστωτικό στην αρχική αξία και μάλιστα έλεγε πάνω 10 μέρες

τελικά μου έδωσαν cash αλλά το απαίτησα και όπως προείπα τα λεφτά δεν ήταν πολλά για να χαλάσουν την ζαχαρένια τους

απ ότι ξέρω ο νόμος λέει (τουλάχιστον αυτό διαβάζω στα χαρτιά όλων των συσκευών) αντικατάσταση με ίδιο ή καλύτερο

από εκεί και πέρα δεν ξέρω την εναλλακτική που παρέχει ο νόμος, όμως κατά 99,9% όχι πιστωτικό καθώς έτσι θα σου πούλαγαν σκουπίδια θα σου παίρναν τα λεφτά και μετά θα σου έλεγαν "πάρε ότι θες από μας εντός 10 ημερών με τα λεφτά που σου δεσμεύσαμε"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...