Προς το περιεχόμενο

WinX DVD Copy Pro 3.0.0 - give away day (δωρεάν)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε φίλε μου

Επειδή η προσφορά έληξε στις 10:00 το πρωί , αν κάποιος δεν το πρόλαβε και το θέλει ας μου στείλει pm

Δημοσ.

Εισαι βεβαιος?Μολις το εγκατεστησα μια χαρα.

Περίεργο μου φαίνεται... επειδή είμαι τακτικός στο giveawayoftheday συμβαίνει το εξής:

1ον. Δεν υπάρχει Link για να κάνεις download το χτεσινό προγραμμα

2ον. Όταν πας να εγκαταστήσεις ληγμένη προσφορά, το αρχείο που έχουν για setup επικοινωνεί με την giveaway και δε σε αφήνει να το εγκαταστήσεις... (υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις το παραπάνω)

EDIT:

3ον. Το δοκίμασα και εγώ με το original αρχείο που τράβηξα χτες και παραδόξως δουλεύει

Δημοσ.

το χουν αφησει δωρο επιπλεον για το ΣΚ. Καμια φορα το κανουν, οταν εχουν προβλημα στον server και παραπονιουνται οι επισκεπτες οτι δεν κατεβαινε...

Anyway, το συγκεκριμενο ειναι καλο προγραμματακι αλλα δεν συμπιεζει σε 4αρι dvd. Το serial που εδωσαν παιζει και στο trial οποτε θα δουλευει για καιρο ακομη.

Με την ευκαρια, απο την ιδια εταιρεια, δωρο για 8 μερες ακομη το WinX HD Video Converter Deluxe

Συγνωμη για την ερωτηση, αλλα ποσταρουμε και software "προσφορες"?

Εχω καμια δεκαρια site που επισκεπτομαι συχνα με δεκαδες προσφορες software.

Και δεν το λεω γιατι το thread εδω λεει hardware.

Ρωταω γιατι αν ισχυει αυτο, θα "γεμισουμε" τετοια θεματα, παντα υπαρχουν πολλα δωρεαν προσωρινα προγραμματα...

Δημοσ.

Συγνωμη για την ερωτηση, αλλα ποσταρουμε και software "προσφορες"?

Εχω καμια δεκαρια site που επισκεπτομαι συχνα με δεκαδες προσφορες software.

Ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα μόνιμο (sticky) θέμα μόνο για προσφορές software.

Δημοσ.

Αν δεν ειναι freeware αλλα ειναι οντως προσφορες εννοειται οτι μπορεις να τα ποσταρεις.

Εννοείται ότι δεν μιλαμε για freeware, αλλά για προγράμματα που κανονικα πωλούνται.

Ομως, φαντάζεσαι καθε μερα 10-30 προσφορές software? θα χαθεί το hardware!

Ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα μόνιμο (sticky) θέμα μόνο για προσφορές software.

Οκ, αλλά θα πρεπει να μην υπαγεται στην κατηγορια hardware. Επισης δεν ξερω ποσο νοημα εχει, γιατι τα ξενα site με αυτο το σκοπό κυριως είναι ήδη δεκάδες αν όχι εκατονταδες...ίσως να εχει νοημα να ποσταρονται οσα κρινονται ιδιαιτερως χρησιμα αλλα κ παλι αυτο ειναι σχετικο αναλογως τι κρινει χρησιμο ο καθενας. Για π.χ. dvd copiers εχουν προσφερθεί καπου 5-6 τους τελευταιους 2-3 μηνες. Το δε winx dvd copy pro το εδινε η εταιρια δωρο πριν λιγες μερες σε όλους όπως εχει τωρα το προαναφερθεν halloween party.

Δημοσ.

Οκ, αλλά θα πρεπει να μην υπαγεται στην κατηγορια hardware. Επισης δεν ξερω ποσο νοημα εχει, γιατι τα ξενα site με αυτο το σκοπό κυριως είναι ήδη δεκάδες αν όχι εκατονταδες...ίσως να εχει νοημα να ποσταρονται οσα κρινονται ιδιαιτερως χρησιμα αλλα κ παλι αυτο ειναι σχετικο αναλογως τι κρινει χρησιμο ο καθενας. Για π.χ. dvd copiers εχουν προσφερθεί καπου 5-6 τους τελευταιους 2-3 μηνες. Το δε winx dvd copy pro το εδινε η εταιρια δωρο πριν λιγες μερες σε όλους όπως εχει τωρα το προαναφερθεν halloween party.

Μπορεί να είναι εκατοντάδες τα σαιτ με τέτοιες προσφορές αλλά προσωπικά δεν ξέρω ούτε ένα!

Αν θέλεις μπορείς να αναφέρεις ορισμένα στο τμήμα software του insomnia.

Δημοσ.

Να φανω κακος και να πω, τι παραπανω προσφερει απο το Ashampoo Burning Studio 6 FREE, που ειναι freeware? Γιατι ενταξει, ειναι επι πληρωμη και δινεται τσαμπα, αλλα αν κανει τι ιδια δουλεια με ενα freeware, ποιος ο λογος να το βαλεις.

Εκτος αν εχει και καποιες λειτουργιες παραπανω, δεν θα ηταν κακο μια περιγραφη μαζι με το λινκ. Σπαει και ταινιες πχ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...