minaras_tio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα,να μην ανοιγω νεο θεμα…Εκανα αιτηση για wind χθες.Internet και σταθερο.Ισχυει οτι, οτι σημα εχει ενα κινητο wind μεσα στο σπιτι μου,θα εχει και το σταθερο? Η ειναι διαφορετικο? Με θορυβο και τετοια τι παιζει? Ευχαριστω Κανεις;;
mchls Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα,να μην ανοιγω νεο θεμα…Εκανα αιτηση για wind χθες.Internet και σταθερο.Ισχυει οτι, οτι σημα εχει ενα κινητο wind μεσα στο σπιτι μου,θα εχει και το σταθερο? Η ειναι διαφορετικο? Με θορυβο και τετοια τι παιζει? Ευχαριστω Οχι δεν ισχυει...Πρωτη φορα το ακουω...Για το σημα του κινητου ευθυνονται κεραιες, εθνικα δικτυα και τρεχα γυρευε! ! ! Το σταθερο που λες τι σημα να εχει; Το σταθερο [αν εννοεις για ιντερνετ και οχι για τηλεφωνια] εξαρταται απο τις καλωδιωσεις του σπιτιου σου, την αποσταση απο το dslam, το μηκος και την ποιοτητα των καλωδιων RJ-11 και RJ-45 κ.α... Αν εννοεις για το σημα του ασυρματου ιντερνετ, ευθυνεται η θεση της κεραιας του ρουτερ, οι ρυθμισεις σχετικα με την ισχυ εκπομπης και φυσικα η αποσταση απο τον υπολογιστη και την καρτα δικτυου που λαμβανει το ασυρματο σημα... Περισσοτερες λεπτομερειες θα σου πουν αλλοι master απο εδω...
minaras_tio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Εννοω για το σταθερο τηλεφωνο! Δηλαδη αν εχω ενα κινητο wind και δεν εχει καλο σημα μεσα στο σπιτι,θα ισχυει το ιδιο και για το σταθερο τηλεφωνο; Βεβαια σε 15 μερες θα μαθω αλλα με τρωει η περιεργεια!
madboy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καμια σχέση μεταξύ σταθερού τηλεφώνου και κινητού τηλεφώνου! Μην μπερδευεσαι. Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα!
mchls Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Το σταθερο τηλεφωνο ειναι σταθερο, οπως και να το κανουμε... Το τι σημα εχεις στο κινητο τηλεφωνο ειναι εντελως μα εντελως αλλο θεμα... Οποτε με λιγα λογια, Δ Ε Ν εχουν καμια σχεση! ! ! Αλλο το σημα του κινητου, αλλο η ποιοτητα του σταθερου τηλεφωνου, και ας ειναι του ιδιου παροχου! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα