Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.εχει κανεις εμπειρια απο internet της wind εχει μια online προσφορα στα 15,17 ευρω τα 24Mbps και σκεφτομαι να την τιμησω μιας και θελω να απαλλαγω απο το connex.

Δημοσ.

Καλησπερα.εχει κανεις εμπειρια απο internet της wind εχει μια online προσφορα στα 15,17 ευρω τα 24Mbps και σκεφτομαι να την τιμησω μιας και θελω να απαλλαγω απο το connex.

Γεια σου φιλε . Τον προηγουμενο αυγουστο απαλλαχτηκα και εγω απο το connex και πηγα σε wind.

Επειτα απο τοσο καιρο εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και η μοναδικη ΔΙΑΚΟΠΗ που εγινε ηταν μονο για 1 ωρα πριν 2 μηνες περιπου.

Για το σταθερο εαν ενδιαφερεσαι δεν εχω αποψη διοτι δεν χρησιμοποιω.

Δημοσ.

ειναι αρκετα οικονομικη και γ αυτο σκοπευω να βαλω.ασχολεισαι με online gaming καθολου να μυ πεις την εμπειρια σου απο wind?

Δημοσ.

ΟΧΙ δεν παιζω games πολυ σπανια και αυτο οχι Online. Βασικα ειναι και αναλογος σε ποια περιοχη μενεις.

Δημοσ.

μαλιστα.θεσσαλονικη μενω.μπορω να το τσεκαρω καπως να δω τι συνδεση μπορω να πιασω με wind?

Κοιτα τα ιδια θα πιανεις πιστευω. Εγω απο την αλλαγη διαφορα δεν ειδα.

Στην τουμπα που ειμαι πανω απο 10 αν πιανει καποιος θεωρειται τυχερος !

Μιλα με wind φιλε 13800 απο κινητο wind. Δε μπορει καποιος θα εχει δικος σου.

Το καλο ειναι οτι παντα εχω ιντερνετ και παντα με την ιδια ταχυτητα. Το conneX ειχε καποια θεματα.

Δημοσ.

και σε ποσες μερες απο την αιτηση εγινε η συνδεση ?

Μου ειπαν 1 μηνα αλλα σε 8 ημερες ειδα στο ρουτερ τα λαμπακια να αναβουν . Τους πηρα τηλεφωνο και μου εδωσαν αμεσως κωδικους.

Ουτε το ρουτερ δεν προλαβαν να μου στειλουν-οποτε εβαλα ενα δικο μου . Δεν εμεινα καθολου χωρις ιντερνετ. Το πρωι με εκοψε ο ΟΤΕ και στις 6 το απογευμα ειχα νετ.

Δημοσ.

Και οπως σου ειπα βρισκομαι τουμπα οτι χειροτερο αλλα και παλι δινει γκαζια καλα η wind.

Ας γραψουν και αλλοι απο την πολη μας-αν υπαρχουν,μην σε παρω στο λαιμο μου.

Επισης εχει και αλλη 1 προσφορα,αν εχεις συνδεση κινητο wind παιρνεις εκπτωση + δηλαδη εγω δινω το μηνα 12Ε.

Δημοσ.

παίζω online ps3 σε έναν φίλο μου που έχει wind και μπορώ να πω πως τα τρώει τα κολλήματά του. φυσικά είναι και θέμα περιοχής.

Δημοσ.

Ειναι πολλά, και θέμα περιοχής και θέμα router, και για τα online games αν ειναι σε fast path ειναι πολύ σημαντικό.

Δημοσ.

Φιλε απο την Νυφη του Θερμαικου, να σου πω και εγω την γνωμη μου, αν και Αθηναιος...

Εχω Wind/Tellas εδω και δυο χρονια...Περαν των πρωτων 4 εβδομαδων, ως σημερα κανενα παραπονο...Σταθερες ταχυτητες, χωρις αποσυνδεσεις...

Βεβαια ειναι και η χρηση που θες να κανεις...Για κατεβασμα και browsering ειναι μανουλα...

Για Online παιχνιδια ειχα ακουσει κατι ασχημα για την εν λογω εταιρια, αλλα εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια μιας και δεν παιζω καθολου Online...

Δημοσ.

παίζω online ps3 σε έναν φίλο μου που έχει wind και μπορώ να πω πως τα τρώει τα κολλήματά του. φυσικά είναι και θέμα περιοχής.

ισχύει δυστυχώς και με pc games :mad:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,να μην ανοιγω νεο θεμα…Εκανα αιτηση για wind χθες.Internet και σταθερο.Ισχυει οτι, οτι σημα εχει ενα κινητο wind μεσα στο σπιτι μου,θα εχει και το σταθερο? Η ειναι διαφορετικο? Με θορυβο και τετοια τι παιζει?

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...