Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όποιον ψήνεται, το τελευταίο διαθέσιμο Rena3 3G έπεσε άλλα 20 ευρώ μέχρι και την Κυριακή που τελειώνει η προσφορά σύμφωνα με το e-tablet.

Δημοσ.

Για όποιον ψήνεται, το τελευταίο διαθέσιμο Rena3 3G έπεσε άλλα 20 ευρώ μέχρι και την Κυριακή που τελειώνει η προσφορά σύμφωνα με το e-tablet.

Θα ήταν φρόνιμο να φροντίσεις να μειώσεις την κεκαλυμμένη διαφήμιση ή τουλάχιστον φτιάξε μερικούς λογαριασμούς για να μην καρφώνεσαι.

Δημοσ.

Δεν βλεπω καπου την σουπερ προσφορα, για ενα! κομματι το οποιο εχει και προβληματα με την συνδεση στην hdmi λογω λειτουργικου...

Δημοσ.

Δεν είχε καλές πωλήσεις και πρέπει να γίνει ξεστοκάρισμα;

Θα ήταν φρόνιμο να φροντίσεις να μειώσεις την κεκαλυμμένη διαφήμιση ή τουλάχιστον φτιάξε μερικούς λογαριασμούς για να μην καρφώνεσαι.

Αυτό το ενδεχόμενο πάντα παίζει νομίζω. Πάντως αν δεν είχα ήδη πάρει το Quicksilver C7, θα το χτυπούσα χαλαρά.....

Δεν νομίζω ότι κάνω κεκαλυμμένη διαφήμιση. Είμαι πελάτης του συγκεκριμένου καταστήματος και πολύ ικανοποιημένος μάλιστα, και ως εκ τούτου μοιράζομαι και προβάλλω ευθέως πράγματα που θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμα για τα υπόλοιπα μέλη του forum.

Πιστεύω ότι όλοι το ίδιο κάνουμε όταν αγοράζουμε κάποιο προιόν με το οποίο είμαστε ευχαριστημένοι.

Off topic τέλος :)

Δημοσ.

Πια super προσφορα πλακα κάνουμε? το συγκεκριμένο ελληνικό κατάστημα είναι φαρμακείο και με την τιμή τον 189 euro (+8 euro μεταφορικά) πάλι ακριβά είναι

http://www.merimobiles.com/RENA3GS_Opad_Renesas_3G_WCDMA_Android_2_2_dual_p/meri0660.htm

Ορίστε από γνωστό κατάστημα 240 δολάρια δηλαδή 170 euro με δωρεάν μεταφορικά !!! και χωρίς καμια προσφορα.

Δημοσ.

Πια super προσφορα πλακα κάνουμε? το συγκεκριμένο ελληνικό κατάστημα είναι φαρμακείο και με την τιμή τον 189 euro (+8 euro μεταφορικά) πάλι ακριβά είναι

http://www.merimobiles.com/RENA3GS_Opad_Renesas_3G_WCDMA_Android_2_2_dual_p/meri0660.htm

Ορίστε από γνωστό κατάστημα 240 δολάρια δηλαδή 170 euro με δωρεάν μεταφορικά !!! και χωρίς καμια προσφορα.

Off topic start :)

Πως είναι δυνατόν να γίνεται σύγκριση ανάμεσα σε μεγέθη ή καταστάσεις που δεν συγκρίνονται, είναι απορίας άξιον.

Ο ένας βρίσκεται στην Κίνα, βάζει ένα X ποσοστό κέρδους, τα στέλνει όπως τα στέλνει, χωρίς απόδειξη, και σε περίπτωση προβλήματος άλλη μια 30άρα να πάει πίσω αφού δεν τα τσεκάρουν πριν τα στείλουν, πολλές οι αναφορές προβλημάτων από μέλη σε άλλα forums.

O άλλος έχει μαγαζί στην Ελλάδα, εισάγει κανονικά, τα τσεκάρει πριν τα στείλει, εκδίδει αποδείξεις ή τιμολόγια, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις ή να βρίσεις.

Off topic end :)

Δημοσ.

off topic

για την ιστορία και μόνο, όσες φορές αντιμετώπισα πρόβλημα με αγορά, οι κινέζοι «ξηγήθηκαν» άμεσα και χωρίς πολλά πολλά. Σε αντίθεση με τα ελληνικά καταστήματα και τους «επαγγελματίες» που γεμίσαμε.

Δεν το λέω σε καμιά περίπτωση για το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν το γνωρίζω καν, απλά το λέω για να μην νομίζεις ότι όλοι είναι εντάξει με τους πελάτες επειδή αυτοί (υποθέτω ) είναι εντάξει.

android.png

Δημοσ.

φιλε μου εχεις δοκιμασει κανενα απο αυτα τα περιεργα ταβλετ που εχει το καταστιμα??γιατι απο οτι ειδα στο γου τουβε μια χαρα πανε.. η θα κλαιμε τα λεφτα μας

φιλε μου απο μια προχειρη ματια πανακριβο ειναι αυτο το καταστιμα ^_^

Δημοσ.

φιλε μου εχεις δοκιμασει κανενα απο αυτα τα περιεργα ταβλετ που εχει το καταστιμα??γιατι απο οτι ειδα στο γου τουβε μια χαρα πανε.. η θα κλαιμε τα λεφτα μας

Όπως έχω ήδη αναφέρει έχω αγοράσει το QuickSilver C7 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το αγόρασα από το κατάστημα και είχα την ευκαιρία να παίξω σχεδόν με όλα τα μοντέλα που είχαν διαθέσιμα.

Το Rena3 3G είναι μια χαρά, πολύ ωραία απόκριση στην οθόνη όπως και το Herotab C9. Πολύ μου άρεσαν επίσης το Μοmo 8 και MeiYing Μ11HD. To Herotab M10V2 έχει επίσης πολύ καλή οθόνη μαζί με το SmartQ Ten που αν και piezoelectric συμπεριφέρεται σαν capacitive.

Δημοσ.

O άλλος έχει μαγαζί στην Ελλάδα, εισάγει κανονικά, τα τσεκάρει πριν τα στείλει, εκδίδει αποδείξεις ή τιμολόγια, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις ή να βρίσεις.

Off topic end :)

Για να βρισουμε πρεπει να ειμαστε πελατες Ή και ετσι χυμα μπορουμε να πάρουμε τηλέφωνο να βρισουμε? :P

Παντως ασχετα αν εισαι του μαγαζιου Ή οχι, σε αλλο φορουμ εχουν section "αγγελιες - προσφορες καταστηματων".

νομιζω ειναι καλη ιδεα. Ξερεις εξ αρχης αν ενα topic ειναι διαφημιση Η' οχι.

Δημοσ.

Ποιος μπορεί να μου δώσει μια επιλογή στα κινέζικα για ταμπλέτα 7-10 ίντσες με android 3, διπύρηνο και μέχρι 250 ευρώ? Θέλω όμως να έχει δοκιμάσει την οθόνη του ότι δουλεύει σωστά και γρήγορα.

Δημοσ.

Και γιατι να πας σε κινεζικο.Εχουν περασει αρκετα απο τα χερια μου και σε συμβουλευω να τα αποφυγεις λογο χαλια υποστηριξεις.Αυτην την στιγμη ειμαι με ενα galaxy tab 7 3g και δεν το αλλαζω με τιποτα.Εχω να ανοιξω laptop h σταθερο μερες χαρις αυτο.Εγω θα σου συστηνα το dell steak 7 το οποιο ειναι τρομερο εχει/παιρνει honeycomb 3.2 εχει τρομερη κατασκευη,μεγαλη κοινοτητα υποστηριξης για hack/slash/mod.Εδω μπορεις να το βρεις http://www.conrad.de/ce/de/product/876772/DELL-STREAK-INTERNET-TABLET-16-GB-WIFI/?ref=reco 250 ευρω.οσα ζητας βαλε κατι παραπανω και πιστεψε με δεν θα χασεις το ειχα και ειναι τρομερο αλλα δεν εχει τηλεφωνο γιαυτο εχω κολησει στο galaxy tab.Εαν θες τιν απολυτη επιλογη αλλα οχι honeycomb παρε απο ebay η αλλου το galaxy tab 7 3g oxi to wifi και θα κανεις πολυ καιρο να αλλαξεις tablet σε περιπτωση που τα θες ολα σε ενα και τηλεφωνο μαζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...