Pankar95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας. Λοιπον τον τελευταιο καιρο προσπαθώ να δω ταινιες που κατεβαζω στο κινητο μου, ενα XPERIA X8. Οποια εφαρμογη για βίντεο και να κατεβαζω τις παιζει πιο αργα κι απ τον θανατο, δηλαδη κολλάει παρα πολυ και τέτοια. Τι μπορω να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δύο πράγματα πρώτα: - Αυτό εμφανίστηκε ξαφνικά; Δηλαδή τα ίδια βίντεο σου τα έπαιζε κανονικά παλιότερα; - Υπάρχουν άλλα βίντεο που να σου τα αναπαράγει καλά; Ποιούς player δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Οχι πάντα το παθενε αυτο. Οι player που δοκιμασα ειναι ο Meridian, Rock Player και αρκετοι άλλοι που βρηκα στο market. Σε αλλους κολλουσε παρα πολυ και σε αλλους δεν παιζουν καθολου. Ισως εχει να κανει με το οτι αυτα που δεν παίζει ειναι 730p, αλλα δεν μπορει να μην γινεται να δω τετοια βιντεο απο κινητο. Βιντεο που τραβω απο την καμερα του κινητου τα παιζει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω ότι αυτά τα αρχεία είναι υπερβολικά βαριά για αυτό το τηλέφωνο. Δοκίμασε και με τους MoboPlayer και MX Player (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) αλλά δεν νομίζω ότι θα δεις βελτίωση. Μπορεί να κάνω και λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα