Προς το περιεχόμενο

αρχαριος σε overclock

sotiris123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα εχω ενα υπολογιστη με επεξεργαστη Ε2180 και μια μητρικη Link και πηρα μια ψυχτρα corsair a70 και τροφοδοτικο ενα chieftek 550w(αν θελετε κ αλλα χαρακτηριστικα να παραθεσω φοτο).. το πσ το θελω για παιχνιδια οποτε θα παρω καρτα γραφικων κ ραμ κ αν χρειαστει τροφοδοτικο... η ερωτηση μ ειναι τι περιθωρια εχω για oc με αυτο τον επεξεργαστη κ τι πρεπει να προσεξω και τι ραμ πρεπει να διαλεξω για να μην εχω κανενα προβλημα... φυσικα το κοστοσ θελω να ειναι οσο το δινατον περιορισμενο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τροφοδοτικο εισαι οκ.και απο ψυχτρα επισης ;)

Ποιες μνημες ακριβως εχεις και ποια οθονη για να δουμε σε τι αναλυση παιζεις.

Διαβασε και πιο πανς τον οδηγο που εχει για τους core2duo.

το διαβασα κ πηρα καποια πραγματα αλλα θα με βοηθησει πιο πολυ οταν ξεκινισω με το οc... μεγιστη αναλυση ειναι 1440χ900( για το 900 δεν ειμαι σιγουροσ αλλα κατι με 9 μπροστα ειναι)... ραμ εχει μια 1 γβ στα 667 αλλα σιγουρα θα παρω αλλη μια η θα αντικαταστησω και αυτη... φανταζομαι οτι με 3 γβ θα ειμαι οκ ετσι δεν ειναι? η οθονη ειναι μια viewsonic va1903wb...

Ποιο ειναι το λειτουργικο σου?

Να υποθεσω windows XP 32 bit?

Οκ,εαν σε ικανοποιει η αναλυση της οθονης σου και θελεις να την βγαλεις και φθηνα τοτε παρε και μια τετοια Corsair Value 2GB DDR2 Non ECC CL5 667MHz που λογικα μιλωντας θα λειτουργησει με αυτη που εχεις και θα εχεις σε συνολο 3 gb αλλα χωρις το ddr και κατι θα κανεις.ανεβασε και τον επεξεργαστη και θα εισαι οκ γιακαποιο διαστημα.μην περιμενεις βεβαια πολλα πολλα απο το συστημα.αλλα οτι θα παρει ανασες θα παρει.

Απο καρτα γραφικων πως πας?

λειτουργικο θα γινει φορματ σε windows 7 σκεφτομαι και λογικα παντα για να μην το επιβαρινω 32βιτα. καρτα γραφικων θα παρω γτ δεν υπαρχει... μονο η onboard... απλα ακομα δεν ξερω που να κινηθω... εχεισ να μ προτεινεισ κατι?

Κοιτα,εαν βαλεις τα 7αρια βαλε τα 67αρια γιατι τα 32αρια βλεπουν μεχρι 3.2 μνημη.

Η μητρικη σου σηκωνει μεχρι 4 μνημη με 2 slots.

Το να αγορασεις τωρα 4 gb ddr2 μνημη ειναι περιττό και ακριβω καθως σιγα σιγα αρχιζει και ανεβαινει το κοστος.

Τι να σου πω τωρα,ειναι περιεργη η κατασταση σου εσενα.ηδη πηρες την ψυχτρα.

Καρτα γραφικων το πολυ αυτην ATI Radeon HD5670 512MB DDR5 PCI-E VGA DVI HDMI (Sapphire) ΤΙΜΗ 74.08 €

και απο μεταχειρισμενα SAPPHIRE VAPOR-X 4870 1GB - €60

Ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?

Κοιτα οι 2 ραμ θα μ πανε κανα 40αρι +το πολυ 80 για κατμρτα γραφικων ειμαι οκ. Το θεμα ειναι μηπως χρειαστω αλλο τροφοδοτικο. Θα ποσταρω χαρακτιριστικα οταν παω σπιτι κ θα μ πεις.

Link γιατι καποιεσ εδω ειναι 1γβ κ ειναι φτηνοτερεσ??? ειναι υποδιεστερεσ σε χρονισμουσ??? κ κατι σε nvidia εχεις να μ προτεινεισ??? η γενικα η ατι ειναι καλητερεσ κ πιο δυνατεσ? το τροφοδοτικο μ εχει αυτα... Link ξερω οτι δεν ειναι κατι σημαντικο αλλα θελω να κανω δουλια μ για τωρα κ αργοτερα θα δωσω καποια λεφτανα παρω κατι καλητερο.....

Link αυτη πωσ τη βλεπεισ??? προτιμο απο πλαισιο βσκ γτ εχω ενα επτωτικο κουπονι οποτε θα μ ερθει 15 ευρω παραπανω....

Ωραια αφου την βρηκες ποιο φθηνα παρε αυτην 5670

Δεν ειχα ιδεα οτι μπορεις να την βρεις τοσο φθηνα,good find.τωρα γιατι ειναι πιο φθηνες,πολλα παιζουν ρολο.αλλα στην περιπτωση σου,μην σε ανυσηχει αυτο.δεν ειναι χειροτερες.

Δυστυχώς σε Nvidia δεν μπορω να σου προτεινω κατι σε αυτες τις τιμες.

Το τροφοδοτικο σου δειχνει καλο.θα σε καλυψει ανετα.

Καλα ρε τι εκπτωτικο κουπονι εχεις απο το πλαισιο και θα το πληρωσεις 15 παραπανω?χαχα.καλη φαση.χαχαχαχα. :P

Τεσπα,ωραια αφου θα το παρεις απο το πλαισιο κατσε να σου προτεινω καποιες επιλογες.

Η μια επιλογη ειναι να παρεις αυτην 6770 με την χρηση του κουπονιου και απλα θα την βλεπεις να καθεται σε αυτον τον υπολογιστη αλλα οταν με το καλο θελησεις να αλλαξεις συστημα,η θα την βαλεις επανω (που χλωμο το κοβω) η θα την πουλησεις.

Η αλλη επιλογη ειναι..χμ...να παρεις απο το you την 5670 και να κρατησεις το το κουπονι για αλλη αγορα.

Η τριτη επιλογη ειναι να χρησιμοποιησεις το κουπονι και να παρεις αυτην Sapphire 6670 (PCI-Express, GDDR5, 1GB)που ειναι στην ουσια ιδια με την καρτα απο το you.Μην σε ξεγελαει το νεοτερο ονομα,ιδιες επιδοσεις εχουν.δεν σε συμφερει ομως αυτη η επιλογη.

βσκ τωρα π μ την εστειλεσ στο you ειδα μια μεγαλη(μπορει κ μικρη:P) διαφορα... αυτη π μ εδειξεσ ειναι ddr5 ενω του you k αυτεσ που βρηκα εγω ddr3... εχει μεγαλη διαφορα για το συστημα μου???

ναι οσο για το εκπτωτικο κουπονι εννοουσα αν παρω αυτη που σ εδειξα 15ευρω παραπανω απο αυτη π μ εδειξες εσυ...:P τωρα απο το πολυ ψαξημο εχω φαει κ σκαλωμα... κ για να σου πω.. πια θα ειναι εμενα τα επιθυμητα μ νουμερα στο oc??? θα φτασω 3??? η στα πιο τρελα μ ονειρα?

Ουτε ξερω εαν θα φτασεις 3.0.πολλα παιζουν ρολο

Η καλυτερη επιλογη σου στο ξαναλεω ειναι αυτη απο το you.Μην δωσεις παραπανω λεφτα,δεν αξιζει.

οκ εγινε..ειδα κ κατι βιντεακια στο Youtube κ τον ειχε φτασει στα 3,6 αλλα οι περισσοτεροι σταματανε στα 3-3,2 για να δουμε τι θα καταφερω... :P

ρε θανο να σε ρωτησω κ κατι τελευταιο... εμενα η θηκη του υπολογιστη εχει 2 υποδοχεσ για ανεμιστιρακια μια στα πλαγια κ μια πισω που ειναι στο υψοσ του επεξεργαστη... επειδη εχω δυο ανεμιστηρακια 2000ρπμ απο παλια να τα βαλω πανω??? κ αν ναι να τα βαλω να βαζουν η να βγαζουν αερα?

ρε φιλαρακι χιλια συγνωμη που στα εχω πρηξει πραγματικα απλα εχω πελαγωσει ψηλο γτ δεν ξερω τι να κανω... ξερω οτι ο επεξεργαστης δεν ειναι για πολλα οποτε σκεφτηκα να δωσω κανα 350-400αρι κ να ειμαι οκ κ σκεφτηκα αυτα...

επεξεργαστης:Link

μητρικη :Link

μνημες :Link

καρτα γραφικων:Link

αξιζει για παιχνιδια αυτο πσ??? με δυνατοτητα σε κανα 2μηνο να αλλαξω κ οθονη κ να παιζω σε 1920... κ αξιζει να δωσω 30ευρω παραπανω να παρω σε 2000 χρονισμουσ τις ραμ??? οτι αλλο εχεισ να προτεινεισ σε αυτα τα λεφτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...