Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε τα ονομα του site που το κατεβασες, το ονομα του uploader, συνδιασμους αυτων, google search το filename του αρχειου και αλλα τετοια.

Εαν δεν βγαλεις ακρη μ αυτα, δεν εχεις και πολυ τυχη.

• Moderators
Δημοσ.

...αυτό εδώ τί ακριβώς είναι;

Πιθανολογω πως ειναι το αρχειο του video το οποιο εχει κρυπτογραφηθει πχ με το winrar ή το pgp.

Δημοσ.

...μωρέ κι εγώ πιθανολογώ πως αυτό όντως το όνομα του αρχείου που μας ανέφερε για "βίντεο" - αλλά επίσης πιθανολογώ πως όχι ότι είναι μετατρεπθέν σε sfx, αλλά ότι δεν είναι καν βίντεο... (δεν έχω ξαναπετύχει τέτοιου είδους μαζοχιστική μετατροπή). Τεσπα εν ολίγοις πιθανολογώ ότι άλλο περίμενε-άλλο του κατέβηκε(ένας θεός ξέρει από πού)-κι επειδή δεν μπορεί να το τρέξει, το θεώρησε "κλειδωμένο"...

Λίγα μας λέει βέβαια, οπότε ανοιχτά διάφορα σενάρια....

*...α, τώρα το είδα ότι "απάντησε"...

Καλή συνέχεια με την απόπειρα βοήθειας για το βιντέκι/βιωτέκι, Gi ... :-D

Δημοσ.

...εμ πες το βρε παλλουκάρι...

Ισχύουν πάνω-κάτω αυτά που ήδη σου είπε ο Gi0 τότε (αν εννοείς πως σου ζητάει password).

Δημοσ.

Το αρχειο ειναι zip ετσι λει απεξω

οχι θελει ενα στικακι που το διαβαζει σαν key για να το ανιξει

Α, καλά. Είναι κάποιο εμπορικό πρόγραμμα που θέλει hasp key για να ξεκλειδώσει. Αυτά δεν γίνονται έτσι απλά και το θέμα σου κατατάσσεται στο cracking προγραμμάτων και νομίζω ότι απαγορεύεται από τους κανόνες του forum.

Δημοσ.

Απορια

Τα +1 μπηκαν απο καποιο επειδη.....?

Από μένα, κατά λάθος. Ήθελα να κάνω πολλαπλή παράθεση και πατούσα στο rep.. :mad:

...there's no patch fpr stupidity...?

Δεν θα διαφωνήσω :X

Αν όμως βγει v1.1 θα ήθελα να το μάθω.

Δημοσ.

δοκιμασε να σπασεις τον κωδικο με την μεθοδο bruteforce.κατευασε οσο περισσοτερες libraries μπορεις και καλη τυχη εκτος και αν δεν ειναι απλα κωδικοποιημενο με ενα Pass και εχει αλλο ειδους encryption οπως hasp κλπ(αν και δεν νομιζω σε βιντεο ειναι τρομερα ακραιαο xD)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...