Προς το περιεχόμενο

Galaxy Tab 10.1 και mkv 720p...

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περιεργο αυτο που γραφεις. Εγω στο 7' και παιζω τελεια 1080P.

Με ποιον player δοκιμασες φιλε ;Επισης πες μου το μεγεθος των ταινιων που δοκιμασες.

http://www.gsmarena.com/samsung_p7100_galaxy_tab_10_1v-3831.php

Γιαυτο το μηχανακι μιλας-ετσι ;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το P7500.... Link

Dual Core Tegra2

To Galaxy S το απλο παιζει ΧΩΡΙΣ μετατροπες κλτ 1080 και το δικο σου δεν σηκωνει 720 ;

Με ποιον player δοκιμασες θα μου πεις ;

Δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη αυτου του βιντεο ...... Ειναι το TErranova σε mkv 720p

Κοιτα εγω εχω το 7' μονοπυρηνο και παιζει τα παντα. Ας απαντησει καποιος με 10' .

Οταν το κανεις αντιγραφη απο τον υπολογιστη μηπως του αλλαζει το φορματ ; Γιατι σου δινει επιλογη να το αφησεις οπως ειναι η να στο κανει αντιγραφη-μετατροπη.

Βρηκα αυτο ......... "Κι εγω ικανοποιημένος. Μονο μεγαλο προβλημα για μενα οτι οταν προσπαθω να παιξω mkv (με διαφορους player π.χ. rockplayer ) δεν αντεχει το software decoding (hardware λεει οτι δεν μπορει να κανει) και ουσιαστικα δεν παιζει (σπασιματα, προβλμα συγχρονισμου εικονας ηχου) Δεν ξερω αν σε αλλους παιζει κανονικα και φταινε τα widgets.

Απαντηση...... " Αυτό είναι αδυναμία του Tegra 2, συμβαίνει δηλαδή σε όλες τις συσκευές που έχουν Tegra 2.

Βασικά, ο Tegra 2 δεν μπορεί να παίξει αρχεία Full HD mkv σε "High profile" (Η.264), κρατώντας συγχρονισμένο τον ήχο. Έτσι είτε τα παίζει χωρίς ήχο σε hardware encoding, είτε με πολλά "σπασίματα" σε software encoding.

Εγώ δεν το έψαξα και πολύ, αφού έτσι κι αλλιώς στην οθόνη 1280x800 του tablet η προβολή ταινιών σε ανάλυση Full hd δεν έχει νόημα...

Βρηκα αυτο ......... "Κι εγω ικανοποιημένος. Μονο μεγαλο προβλημα για μενα οτι οταν προσπαθω να παιξω mkv (με διαφορους player π.χ. rockplayer ) δεν αντεχει το software decoding (hardware λεει οτι δεν μπορει να κανει) και ουσιαστικα δεν παιζει (σπασιματα, προβλμα συγχρονισμου εικονας ηχου) Δεν ξερω αν σε αλλους παιζει κανονικα και φταινε τα widgets.

Απαντηση...... " Αυτό είναι αδυναμία του Tegra 2, συμβαίνει δηλαδή σε όλες τις συσκευές που έχουν Tegra 2.

Βασικά, ο Tegra 2 δεν μπορεί να παίξει αρχεία Full HD mkv σε "High profile" (Η.264), κρατώντας συγχρονισμένο τον ήχο. Έτσι είτε τα παίζει χωρίς ήχο σε hardware encoding, είτε με πολλά "σπασίματα" σε software encoding.

Εγώ δεν το έψαξα και πολύ, αφού έτσι κι αλλιώς στην οθόνη 1280x800 του tablet η προβολή ταινιών σε ανάλυση Full hd δεν έχει νόημα...

κατι τετοια προβληματα νομιζω εχουν και οι κατοχοι του optimus 2X LG . Οντος υπαρχει θεμα σοβαρο.

Εαν δεν βαριεσε ψαξτο λιγο στο www.myphone.gr . Εκει το ειχα διαβασει το προβλημα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314352&highlight=p7500&page=5

Λοιπον και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα με το δικο σου. Η λυση ειναι απο mkv. σε Avi.

Δεν υπαρχουν σωστοι drivers για το tegra2 οποτε και 6πυρηνος να ηταν δεν θα επαιζε σωστα.

Κανε λιγο υπομονη μηπως το φτιαξουν με καποιο update.

Γενικά

UniqueID/String : 214259486492353737409947149793778942033 (0xA130E04776FA52CE9E76E550D9AB4051)

Πλήρες όνομα : E:\Movies\ Ξένες Σειρές\Terra Nova\Season 1\1 & 2. Genesis.mkv

Μορφοποίηση : Matroska

Format_Version : Version 2

Μέγεθος αρχείου : 2,78 GiB

Duration/String : 1h 25mn

Συνολικό BitRate : 4 679 Kbps

Ημερομηνία κωδικοποίησης : UTC 2011-09-28 15:21:09

Εφαρμογή εγγραφής : mkvmerge v4.9.1 ('Ich will') built on Jul 23 2011 17:10:39

Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : libebml v1.2.1 + libmatroska v1.2.0

Video

ID : 2

Μορφοποίηση : AVC

Μορφοποίηση/ : Advanced Video Codec

Format_Profile : [email protected]

Format_Settings_CABAC/String : Ναι

Format_Settings_RefFrames/String : 5 frame

CodecID : V_MPEG4/ISO/AVC

Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 4 138 Kbps

Πλάτος : 1 280 εικονοστοιχεία

Ύψος : 720 εικονοστοιχεία

Λόγος εικόνας : 16:9

Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 23,976 fps

ColorSpace : YUV

ChromaSubsampling : 4:2:0

BitDepth/String : 8 bits

ScanType/String : Συνεχής σάρωση

Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.187

StreamSize/String : 2,46 GiB (88%)

Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : x264 core 116 r2074+5M 4c8a10f

Ρυθμίσεις κωδικοποιητή : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=8 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=50 / rc=crf / mbtree=1 / crf=19.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00

Γλώσσα : English

Ήχος

ID : 1

Μορφοποίηση : AC-3

Μορφοποίηση/ : Audio Coding 3

Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main)

CodecID : A_AC3

Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 448 Kbps

Κανάλι(α) : 6 κανάλια

Θέσεις καναλιών : Front: L C R, Side: L R, LFE

Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz

BitDepth/String : 16 bits

StreamSize/String : 273 MiB (10%)

Κείμενο

ID : 3

Μορφοποίηση : UTF-8

CodecID : S_TEXT/UTF8

/ : UTF-8 Plain Text

Γλώσσα : Greek

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...