Προς το περιεχόμενο

Επιλογή τηλεόρασης Samsung 32'' και σχετικές απορίες

mascuale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά,

ψάχνω για τηλεόραση 32 ιντσών με οροφή 350-380 ευρώ. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις, μιας και προορίζεται (εκτός της βασικής χρήσης για τηλεοπτικούς σταθμούς) για να βλέπω κανένα DVD.

Με μια ματιά που έριξα σε προηγούμενα παρόμοια θέματα, είδα γενικά καλά λόγια για τις Samsung, και συγκεκριμένα έχω εντοπίσει τις:

Samsung LE32D400

Samsung UE32D4003

Samsung LE32D550 LCD TV 32''

Επειδή δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις, έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα εικόνας η LED από την LCD σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων; (ρωτάω γιατί αν είναι να διαλέξω ανάμεσα στις δύο πρώτες, κρίμα τα 90 ευρώ αν δεν διαφέρουν και πολύ). Επίσης το HD Ready των δύο πρώτων μοντέλων και το Full HD του τρίτου, έχουν διαφορά στην ποιότητα εικόνας των τηλεοπτικών σταθμών ή παίζουν ρόλο μόνο στην αναπαραγωγή dvd, mkv κλ;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά βάση οι πολυθρόνες που συνήθως καθόμαστε είναι στα 2,5 μέτρα, αλλά παίζει και καναπές στα 5 μέτρα.

Λοιπον για να μην την πατησεις οπως εγω θα παρεις Plasma .

Συγκεκριμενα θα παρεις αυτην ----- > http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42U30E-Plasma-TV-42.htm

Εαν εχεις χρονο πηγαινε μια βολτα στα Public να την δεις πως "παιζει" .

Τωρα εαν θες μονο Samsung Ενταξει παρε την 550 αλλα να ξερεις απο τετοια αποσταση δεν θα βλεπεις τιποτα.

Στο σαλονι εχω 42' για αποσταση 3 μετρων και ειμαι στο οριο στο Full HD.

Δυστυχώς, μακάρι να γινόταν αλλιώς, αλλά δεν μπορώ να υπερβώ τα 380 Ευρώ.

"Τωρα εαν θες μονο Samsung Ενταξει παρε την 550 αλλα να ξερεις απο τετοια αποσταση δεν θα βλεπεις τιποτα."

Εννοείς πως Lcd και Led σε τέτοιες αποστάσεις το ίδιο και το αυτό;

Δυστυχώς, μακάρι να γινόταν αλλιώς, αλλά δεν μπορώ να υπερβώ τα 380 Ευρώ.

Θα το μετανιωσεις παντως να το ξερεις. Οι 32' ειναι λιγο για τετοια αποσταση και επισης οι Plasma εχουν καλυτερη αποδοση στις ταινιες !! Σκεψου οτι οι πιο πολλοι εχουν 23-26' στο γραφειο τους.

Παντως η 550 παιζει καλα και παιζει απο usb τα παντα και γρηγορα. Τις βαζεις εναν σκληρο δισκο 1TB και την εχεις να "δινει γκαζια" συνεχεια !!

Φιλε εαν μπορεις να ανεβεις λιγο για Plasma --> http://www.birdphone...roductinfo.aspx

Panasonic TX-P42U30E 42" Νομιζω οτι αυτη θα σε καλυψει καλυτερα και η διαφορα τιμης δεν ειναι τοσο μεγαλη !!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν θέλω να συνδέσω στην τηλεόραση ένα φορητό υπολογιστή, πχ για να δω μια ταινία, τί είσοδο πρέπει να έχει η τηλεόραση (είναι το dvi, το hdmi;) Ρωτάω γιατί βλεπω διάφορες εισόδους στα χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων και δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν...

Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν θέλω να συνδέσω στην τηλεόραση ένα φορητό υπολογιστή, πχ για να δω μια ταινία, τί είσοδο πρέπει να έχει η τηλεόραση (είναι το dvi, το hdmi;) Ρωτάω γιατί βλεπω διάφορες εισόδους στα χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων και δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν...

Ευχαριστώ.

υπολογιστη μπορεις να συνδεσεις ειτε με VGA(D-SUB) ή DVI ή HDMI. Ανάλογα την έξοδο της καρτας γραφικων σου. Καλυτερα με DVI ή HDMI ως ψηφιακες συνδεσεις. Αλλα οπως σου ειπωθηκε πλεον οι περισσοτερες τηλεορασεις εχουν media player ενσωματωμενα οποτε περνας την ταινια σε καποιο αποθηκευτικο μεσο και τη βλεπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...