Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

billdanos

Δεν υπάρχει λόγος αφενός να παίρνεις στα σοβαρά όσους το μόνο που ξέρουν είναι να προκαλούν και αφετέρου να τους απαντάς κιόλα.

Αυτό βέβαια, δεν ισχύει για τον digekas όπου, και ας έχουμε φθάσει (πιστεύω) στα όρια "σύγκρουσης", δεν προκαλεί.

Είναι πάγια πλέον τακτική η πρόκληση και τα ερειστικά μηνύματα από δαύτος... και λέω "δαύτους" γιατί είναι καν'να δύο ακόμη τέτοιοι. Δεν βλέπω τον λόγο να αναλώνεται κανείς μαζί τους... βέβαια.. εάν έχεις τον χρόνο και την όρεξη.. καν' το :P

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
billdanos

Δεν υπάρχει λόγος αφενός να παίρνεις στα σοβαρά όσους το μόνο που ξέρουν είναι να προκαλούν και αφετέρου να τους απαντάς κιόλα.

Αυτό βέβαια, δεν ισχύει για τον digekas όπου, και ας έχουμε φθάσει (πιστεύω) στα όρια "σύγκρουσης", δεν προκαλεί.

Είναι πάγια πλέον τακτική η πρόκληση και τα ερειστικά μηνύματα από δαύτος... και λέω "δαύτους" γιατί είναι καν'να δύο ακόμη τέτοιοι. Δεν βλέπω τον λόγο να αναλώνεται κανείς μαζί τους... βέβαια.. εάν έχεις τον χρόνο και την όρεξη.. καν' το

Με άτομα σαν τον digekas μπορω να απολαμβάνω την κουβέντα ακομη και αν διαφωνώ. Το προβλημα μου εχει να κανει με τους υπόλοιπους που συνήθως ή τους αγνοω ή τους απαντώ με το δικό τους στυλ.

Παντως ειλικρινά, επιμένω να διαβάσετε τη βιογραφια του jobs ακομη και αν τον σιχαινεστε! Θα καταλάβετε πολλα πράγματα τοσο για την apple όσο και τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Ενω το ανακατεμα της (κακιας) τεχνολογιας 8ετιας που αναφερθηκε πριν, με την (υπερτατη) σημερινη τεχνολογια, εχουν μεγαλη σχεση.

Εγώ μίλησα για την τρέχουσα τεχνολογία της ΖΤΕ, δεν έκανα σύκριση παλιάς και νέας τεχνολογίας. Για να το θέσω αλλιώς, όσον αφορά τις υποδομές δικτύων κινητής τηλεφωνίας, η ΖΤΕ δεν θα είχε καθολου μερίδιο αν δεν ήταν σχεδόν τσάμπα. Ακολουθούν την πολιτική "Τσοβόλα δως' τα όλα" μέχρι να αποκτήσουν ένα critical mass πελατών, και αυτο με τις πλάτες της κινέζικης κυβέρνησης. Έτσι ακριβώς γιγαντώθηκε και η Huawei. Αυτά όμως έχουν μικρή σχέση με τα consumer electronics όπως είναι τα κινητά της ΖΤΕ.

Δημοσ.

Αν κρίνω απο τον εαυτο μου, έχω κι εγω αντίστοιχο κέρδος. Αλλα ας μην πω πάλι τα ίδια και τα ίδια και γίνω κουραστικος.

Και γω που λες, επέλεξα ένα ΚΙΑ ceed 3θυρο, μαύρο, με 109 άλογα στα 1400cc. Στην πραγματικότητα όμως ήθελα ένα GOLF με full extra αλλα το budget δεν έφτανε, οπότε συμβιβαστηκα. Δεν έχω κανένα παράπονο απο το αυτοκίνητο αλλα ποτε δεν ένιωσα πως έχω ένα golf και ποτε δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν πως είναι καλύτερο απο το golf αν και σε πολλούς τομείς είχε καλύτερες επιδόσεις σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή. Η συνολική εμπειρία μου όμως δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να γίνει όπως με το αν έπαιρνα ένα Golf. Η λέξη κλειδί είναι η "συνολική" εμπειρία.

Αυτα απο μένα.

+8

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημοσ.

Με άτομα σαν τον digekas μπορω να απολαμβάνω την κουβέντα ακομη και αν διαφωνώ. Το προβλημα μου εχει να κανει με τους υπόλοιπους που συνήθως ή τους αγνοω ή τους απαντώ με το δικό τους στυλ.

Παντως ειλικρινά, επιμένω να διαβάσετε τη βιογραφια του jobs ακομη και αν τον σιχαινεστε! Θα καταλάβετε πολλα πράγματα τοσο για την apple όσο και τον ανταγωνισμό.

Απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για απάντηση σε δαύτους.

Όσο για την βιογραφία του Jobs, πραγματικά θέλω να την διαβάσω όταν βρω χρόνο.

Όμως, όσο και εάν έχω εμπιστευτεί την Apple, κατανοώ τον περιορισμό που βάζει σε όσους θέλουν να ψαχουλεύουν συνέχεια το κινητό τους (κάτι που δεν ισχύει για τους Η/Υ) και την αντίδρασή τους. Ίσως, εάν είχα και εγώ τον χρόνο, την όρεξη και τα λεφτά να αγόραζα ένα 2ο Android κινητό απλά και μόνο για να παίζω και να ψάχνω γιατί το ένα και γιατί το άλλο...

Όμως, επειδή τα email μου είναι πολύτιμα για εμένα, τα notes επίσης (και πολύτιμα σε επαγγελματικό επίπεδο όχι προσωπικό) όπως και τα αρχεία που "κουβαλάω"... προτιμώ να "παίζω" στα σίγουρα με όλα αυτά, βασικά να μην παίζω καθόλου, και χωρίς να χάνω χρόνο. Μπορεί, πλέον, οι Android συσκευές να μην είναι τόσο "επιρρεπείς". Μπορεί. Επειδή όμως δεν θέλω να μάθω εάν είναι όντως ή δεν είναι, για αυτό δεν το σκέφτομαι καθόλου μα καθόλου για μετακίνηση.

Επίσης, για κάποιον που θέλει να ψαχουλεύει η συνολική εμπειρία δεν μετριέται με την "άνεση" χρήσης και το HCI αλλά με τις δυνατότητες "ψαχουλέματος", θαρρώ. Προσωπικά προτιμώ το HCI και την "άνεση" (εάν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο) όμως κατανοώ και αυτούς που βάζουν πρώτη προτεραιότητα το "ψαχούλεμα".

Δημοσ.

Προς moderator:

Απο πότε είναι είδηση ότι μια εταιρία που παράγει 250 μοντέλα κινητών το δευτερόλεπτο ξεπέρασε μια εταιρία που βγάζει ένα (ΕΝΑ) μοντέλο;

Γιατί δεν έβαλες είδηση όταν η ZTE πέρασε την HTC;

Γιατί μια τόσο αδιάφορη και ανούσια "είδηση" την πέταξες και στην κεντρική;

Μετά "κλαίγεστε" και λέτε σταματήστε το flame,το trollng κ.α ενώ με τα θέματα που βάζετε προκαλείται ακριβώς αυτό.

Ιδέες για άλλες ειδήσεις:

Οι Κινέζοι είναι περισσότεροι απο ότι οι συσκευές iphone που κυκλοφορούν

Αυξήθηκε η βενζίνη και πλέον ένα iphone κοστίζει όσο 500 λίτρα

Κούρεμα 50% του χρέους όσο και η μείωση στην τιμή του iphone 1

Αλλάζει η ώρα σήμερα ΚΑΙ για όσους έχουν iphone

Nέο Opel Astra στην προνομιακή τιμή των 450 iphone

Η σαμπάνια της Τζούλιας κοστίζει όσο ένα iphone

γενικά σκέψου οτιδήποτε άσχετο και αδιάφορο και κόλλα το με την λέξη Apple ή iphone

Προς χρήστες:

Κι εγώ κράζω και χαλάω τα θέματα για Apple,αλλά με μερικούς αισθάνομαι ερασιτέχνης.

Δημοσ.

Προς moderator:

Απο πότε είναι είδηση ότι μια εταιρία που παράγει 250 μοντέλα κινητών το δευτερόλεπτο ξεπέρασε μια εταιρία που βγάζει ένα (ΕΝΑ) μοντέλο;

Μετά "κλαίγεστε" και λέτε σταματήστε το flame,το trollng κ.α ενώ με τα θέματα που βάζετε προκαλείται ακριβώς αυτό.

γενικά σκέψου οτιδήποτε άσχετο και αδιάφορο και κόλλα το με την λέξη Apple ή iphone

Προς χρήστες:

Κι εγώ κράζω και χαλάω τα θέματα για Apple,αλλά με μερικούς αισθάνομαι ερασιτέχνης.

Ελα μωρέ λίγο πλύση εγκεφάλου δεν έβλαψε κανέναν τους insomnia users θα βλάψει;

Αυτο που μου αρέσει ειναι οτι υπάρχει αλληλεγγύη σε iphoneαδες που κλαίνε ακομα τα χρήματα τους..γιατι ουσιαστικη απαντηση απο iphoneακια δεν εχουμε δει- διαβάσει ποτέ όλοι τους τον ΓΑΠ μου θυμίζουν όταν απαντούν..

Μή μου άπτακιδες...

Δημοσ.

Εγώ μίλησα για την τρέχουσα τεχνολογία της ΖΤΕ, δεν έκανα σύκριση παλιάς και νέας τεχνολογίας. Για να το θέσω αλλιώς, όσον αφορά τις υποδομές δικτύων κινητής τηλεφωνίας, η ΖΤΕ δεν θα είχε καθολου μερίδιο αν δεν ήταν σχεδόν τσάμπα. Ακολουθούν την πολιτική "Τσοβόλα δως' τα όλα" μέχρι να αποκτήσουν ένα critical mass πελατών, και αυτο με τις πλάτες της κινέζικης κυβέρνησης. Έτσι ακριβώς γιγαντώθηκε και η Huawei. Αυτά όμως έχουν μικρή σχέση με τα consumer electronics όπως είναι τα κινητά της ΖΤΕ.

Δεν ξερω, εγω απαντησα σε χρηστη του αιφονιου, που εβγαλε χαβαη κορυφη σε σχεση με τα zte. Και παιρνοντας τη γνωμη του deathlord ο οποιος λεει οτι εργαζεται εκει, ειδα οτι υπηρξε συγκριση τεχνολογιας πριν 8 χρονια, με την τωρινη.

Προς moderator:

Προς χρήστες:

Ενα μοντελο; 2g, 3g, 3gs, 4g, 4gs, 5g και παει λεγοντας. Δηλαδη αν η samsung η htc κλπ ξεκιναγαν κι ελεγαν τα android μοντελα τους 1,2,3 κλπ θα ηταν ενα μοντελο;

Και στην τελικη, δεν ειναι μια ειδηση που την εφτιαξε καποιος μοντερειτορ, ειναι μια ειδηση οπως ολες που κυκλοφορουν ευρεως στο ιντερνετ. Αν αυριο γινει σουσουρο και ειδηση οτι η apple εχει καλυτερο ηχο στις μεσαιες συχνοτητες απο τη samsung, να εισαι σιγουρος οτι απο τη στιγμη που ειμαστε σε ενα τεχνολογικο φορουμ, παλι θα μπει πρωτη σελιδα, ασχετως αν για τον πιο πολυ κοσμο ειναι ανουσια ειδηση. Δε γινεται το πρωτο τεχνολογικο φορουμ, να μην εχει μια τετοια ειδηση, απλα γιατι τη σνομπαρει ως ανουσια, η γιατι φοβαται το flame.

Δημοσ.

Απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για απάντηση σε δαύτους.

Όσο για την βιογραφία του Jobs, πραγματικά θέλω να την διαβάσω όταν βρω χρόνο.

Όμως, όσο και εάν έχω εμπιστευτεί την Apple, κατανοώ τον περιορισμό που βάζει σε όσους θέλουν να ψαχουλεύουν συνέχεια το κινητό τους (κάτι που δεν ισχύει για τους Η/Υ) και την αντίδρασή τους. Ίσως, εάν είχα και εγώ τον χρόνο, την όρεξη και τα λεφτά να αγόραζα ένα 2ο Android κινητό απλά και μόνο για να παίζω και να ψάχνω γιατί το ένα και γιατί το άλλο...

Όμως, επειδή τα email μου είναι πολύτιμα για εμένα, τα notes επίσης (και πολύτιμα σε επαγγελματικό επίπεδο όχι προσωπικό) όπως και τα αρχεία που "κουβαλάω"... προτιμώ να "παίζω" στα σίγουρα με όλα αυτά, βασικά να μην παίζω καθόλου, και χωρίς να χάνω χρόνο. Μπορεί, πλέον, οι Android συσκευές να μην είναι τόσο "επιρρεπείς". Μπορεί. Επειδή όμως δεν θέλω να μάθω εάν είναι όντως ή δεν είναι, για αυτό δεν το σκέφτομαι καθόλου μα καθόλου για μετακίνηση.

Επίσης, για κάποιον που θέλει να ψαχουλεύει η συνολική εμπειρία δεν μετριέται με την "άνεση" χρήσης και το HCI αλλά με τις δυνατότητες "ψαχουλέματος", θαρρώ. Προσωπικά προτιμώ το HCI και την "άνεση" (εάν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο) όμως κατανοώ και αυτούς που βάζουν πρώτη προτεραιότητα το "ψαχούλεμα".

Ε όχι και το iPhone εργαλείο δουλειάς όσον αφορά τα e-mails.

Αν έχεις πειστεί πως είναι καλύτερο στον τομέα αυτό από τα Blackberry της RIM, δικό σου το πρόβλημα.

Αλλά δεν είναι έτσι.

Για τα Androids τώρα.

Από την στιγμή που το Android σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς την μνήμη του για να αποθηκεύεις/επεξεργάζεσαι/δημιουργείς ΟΛΩΝ των τύπων τα αρχεία,

τα οποία μετά μπορεις να επισυνάπτεις στα e-mails, τότε δεν νομίζω το iPhone να είναι και τόσο εργαλείο.

Για το πείραγμα.

Ξεχάστε λίγο το root και το πείραγμα.

Μια χαρά συσκευές και πραγματικά εργαλεία είναι οι Android συσκευές γιατί εφόσον δεν είσαι root, το όποιο πείραγμα γίνει είναι με 100% ασφάλεια.

(Εφόσον βέβαια γνωρίζεις, και με root πάλι το ίδιο ασφαλές είναι)

Φυσικά είναι αδύνατο να σου αλλάξω γνώμη. Για τους υπόλοιπους τα γράφω.

Sorry για το off topic.

Δημοσ.

Όμως, επειδή τα email μου είναι πολύτιμα για εμένα, τα notes επίσης (και πολύτιμα σε επαγγελματικό επίπεδο όχι προσωπικό) όπως και τα αρχεία που "κουβαλάω"

Αυτο με τα μαιλς δε το εχω καταλαβει. Βγηκε η Apple στο iOS 5 και ειπε θα σας κανουμε sync τα μαιλ σας στο icloud..

Αφου ρε αδερφε τα μαιλ μου απο το cloud τα παιρνω και εκει υπαρχουν, τι ακριβως sync θα κανεις εσυ με το icloud?

Δηλαδη θα τα παρεις απο το ενα cloud και θα τα βαλεις στο αλλο?

Μπορει να μου απαντησει καποιος τι σημαινει οταν λεει οτι κανει sync τα μαιλ στο icloud?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε όχι και το iPhone εργαλείο δουλειάς όσον αφορά τα e-mails.

Αν έχεις πειστεί πως είναι καλύτερο στον τομέα αυτό από τα Blackberry της RIM, δικό σου το πρόβλημα.

Αλλά δεν είναι έτσι.

Νομίζω πως σε αυτο το θέμα μπορω να σου απαντήσω λόγω δουλειάς. Είμαι πρώην φανατικός χρήστης blackberry για περισσότερο απο ένα χρόνο και μαζι με μένα συντονιζα ένα εταιρικο πρόγραμμα με μερικές χιλιάδες χρήστες blackberry επίσης. Πιο παλιά που τα δίκτυα κινητής δεν σου πρόσφεραν καλές ταχύτητες και υπήρχε περιορισμός στα data, η υπηρεσία λειτουργούσε καλα και γρήγορα λόγω της συμπίεσης των δεδομένων στους servers της rim. Έτσι, ακόμη και σε GPRS mode τα μηνύματα σου ερχόταν άνετα στη συσκευη. Μέχρι εκει όμως! Το ui ήταν δυσχρηστο και πέρα απο το email όλα τα αλλα λειτουργούσαν ελεεινα (browser,multimedia κλπ). Όταν η κατάσταση των δικτύων βελτιώθηκε, χάθηκε και το πλεονέκτημα της υπηρεσίας blackberry και έτσι και χρησιμοποιουσες για μια φορα ένα οποιοδήποτε άλλο smartphone της αγοράς (ακόμη και ένα ΖΤΕ), δεν ξαναγυριζες ποτε στο blackberry. Μετα ήρθαν και οι αποτυχίες της rim σε προσπάθειες αναβάθμισης του λειτουργικού και έχασε και τους τελευταίους πιστούς οπαδούς. Ακόμη προσπαθώ να ηρεμήσω χρήστες με το OS6 κοντεψαν να πετάξουν τις συσκευές τους στον τοίχο...

Προσωπικά τώρα, το email στη δουλεια μου είναι μέσα απο το google apps και στηνοντάς το σαν exchange mail με τα settings της google στο iPhone/iPad μου, έχω συνεχώς άμεσο συγχρονισμό και μαζι με τα emails και τις επαφές, το calendar και τα google docs. Σε σχέση με το blackberry, βλέποντας τα emails στο iPhone είναι σαν να συγκρινω το ui των windows 95 με αυτο των 7. Και έχοντας δεκάδες σημαντικά emails καθημερινά στο inbox μου με attachments κλπ, δεν είχα ποτε πρόβλημα στο να τα διαβάσω, να τα αποθηκευσω, να τα επεξεργαστώ και να τα προωθήσω στη συνέχεια σε άλλους.

Ήδη όμως ξεφυγαμε απο το αρχικό θέμα όπως πάντα! Βέβαια για αυτούς που γκρινιάζουν, να τονίσω πως στον τίτλο του topic αναφέρεται και η apple! :P

Δημοσ.

Νομίζω πως σε αυτο το θέμα μπορω να σου απαντήσω λόγω δουλειάς. Είμαι πρώην φανατικός χρήστης blackberry για περισσότερο απο ένα χρόνο και μαζι με μένα συντονιζα ένα εταιρικο πρόγραμμα με μερικές χιλιάδες χρήστες blackberry επίσης. Πιο παλιά που τα δίκτυα κινητής δεν σου πρόσφεραν καλές ταχύτητες και υπήρχε περιορισμός στα data, η υπηρεσία λειτουργούσε καλα και γρήγορα λόγω της συμπίεσης των δεδομένων στους servers της rim. Έτσι, ακόμη και σε GPRS mode τα μηνύματα σου ερχόταν άνετα στη συσκευη. Μέχρι εκει όμως! Το ui ήταν δυσχρηστο και πέρα απο το email όλα τα αλλα λειτουργούσαν ελεεινα (browser,multimedia κλπ). Όταν η κατάσταση των δικτύων βελτιώθηκε, χάθηκε και το πλεονέκτημα της υπηρεσίας blackberry και έτσι και χρησιμοποιουσες για μια φορα ένα οποιοδήποτε άλλο smartphone της αγοράς (ακόμη και ένα ΖΤΕ), δεν ξαναγυριζες ποτε στο blackberry. Μετα ήρθαν και οι αποτυχίες της rim σε προσπάθειες αναβάθμισης του λειτουργικού και έχασε και τους τελευταίους πιστούς οπαδούς. Ακόμη προσπαθώ να ηρεμήσω χρήστες με το OS6 κοντεψαν να πετάξουν τις συσκευές τους στον τοίχο...

Προσωπικά τώρα, το email στη δουλεια μου είναι μέσα απο το google apps και στηνοντάς το σαν exchange mail με τα settings της google στο iPhone/iPad μου, έχω συνεχώς άμεσο συγχρονισμό και μαζι με τα emails και τις επαφές, το calendar και τα google docs. Σε σχέση με το blackberry, βλέποντας τα emails στο iPhone είναι σαν να συγκρινω το ui των windows 95 με αυτο των 7. Και έχοντας δεκάδες σημαντικά emails καθημερινά στο inbox μου με attachments κλπ, δεν είχα ποτε πρόβλημα στο να τα διαβάσω, να τα αποθηκευσω, να τα επεξεργαστώ και να τα προωθήσω στη συνέχεια σε άλλους.

Ήδη όμως ξεφυγαμε απο το αρχικό θέμα όπως πάντα! Βέβαια για αυτούς που γκρινιάζουν, να τονίσω πως στον τίτλο του topic αναφέρεται και η apple! :P

Γίνε πιο συγκεκριμένος αλλά μη μου πεις για Google docs και μην ξεχάσεις πως μιλάμε για τους περισσότερους και όχι για χρήστες με εταιρικά e-mails.

Οι εταιρικοί θα βρούν τρόπο να κάνουν την δουλειά τους.

Αν δεν έκανες όλη την μανούρα(πάει το simplicity περίπατο) αυτή που περιγράφεις,

πες μου:

α) Πού θα αποθήκευες το επισυναπτόμενο ms office/pdf/mp3 αρχείο ενός εισερχόμενου mail στο non-jailbroken iPhone σου;

β) Πες μου πώς θα δημιουργούσες ένα ms office αρχείο απ'ευθείας από το non-jailbroken iPhone σου το οποίο στη συνέχεια θα μπορούσες να το επεξεργαστείς(ως αρχείο) καθώς και να το επισυνάψεις για να το στείλεις.

γ) Πες μου πώς θα μεταφέρεις αρχεία ms office/pdf (συνολικού μεγέθους 2GB) που έχεις στο PC/Μacintosh σου, στην μνήμη του iPhone σου χωρίς να μεσολαβήσει Internet.

Για τα Blackberry γενικά αυτά που λες, δεν ισχύουν αλλά είναι εργαλείο. Και σαν εργαλείο θες να έχει αποτέλεσμα και όχι eye-candy UI. Που μια χαρά είναι εδώ που τα λέμε. Το iphone δεν έχει καν UI. Ένα app grid έχει και τέλος! :)

edit: Απάντησέ μου στα 3 αυτά δείχνοντάς μου "απλούς" τρόπους για να πραγματοποιηθούν, όπως αρμόζει στην φιλοσοφία της Apple,

και βάζω αγγελία το Galaxy S μου τώρα για να τσιμπήσω το 4S.

edit2: Τα πράσινα γράμματα είναι μια απόδειξη για το τί θα πεί πραγματικό "εργαλείο". Δεν είσαι δέσμιος του τύπου δικτύου. Έχεις σήμα, έχεις mail. Τέλος.

Για αυτό πάλι τίθεται θέμα αναγκών, πραγματικών αναγκών.

edit3: Άσε που η συμπίεση που γίνεται δεν είναι και λίγο πράμα. Μιας και τα extra MB's σε κάθε εταιρεία τα πληρώνεις ακριβά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γίνε πιο συγκεκριμένος αλλά μη μου πεις για Google docs και μην ξεχάσεις πως μιλάμε για τους περισσότερους και όχι για χρήστες με εταιρικά e-mails.

Οι εταιρικοί θα βρούν τρόπο να κάνουν την δουλειά τους.

Αν δεν έκανες όλη την μανούρα(πάει το simplicity περίπατο) αυτή που περιγράφεις,

πες μου:

α) Πού θα αποθήκευες το επισυναπτόμενο ms office/pdf/mp3 αρχείο ενός εισερχόμενου mail στο non-jailbroken iPhone σου;

β) Πες μου πώς θα δημιουργούσες ένα ms office αρχείο απ'ευθείας από το non-jailbroken iPhone σου το οποίο στη συνέχεια θα μπορούσες να το επεξεργαστείς(ως αρχείο) καθώς και να το επισυνάψεις για να το στείλεις.

γ) Πες μου πώς θα μεταφέρεις αρχεία ms office/pdf (συνολικού μεγέθους 2GB) που έχεις στο PC/Μacintosh σου, στην μνήμη του iPhone σου χωρίς να μεσολαβήσει Internet.

Για τα Blackberry γενικά αυτά που λες, δεν ισχύουν αλλά είναι εργαλείο. Και σαν εργαλείο θες να έχει αποτέλεσμα και όχι eye-candy UI. Που μια χαρά είναι εδώ που τα λέμε. Το iphone δεν έχει καν UI. Ένα app grid έχει και τέλος! :)

edit: Απάντησέ μου στα 3 αυτά δείχνοντάς μου "απλούς" τρόπους για να πραγματοποιηθούν, όπως αρμόζει στην φιλοσοφία της Apple,

και βάζω αγγελία το Galaxy S μου τώρα για να τσιμπήσω το 4S.

edit2: Τα πράσινα γράμματα είναι μια απόδειξη για το τί θα πεί πραγματικό "εργαλείο". Δεν είσαι δέσμιος του τύπου δικτύου. Έχεις σήμα, έχεις mail. Τέλος.

Για αυτό πάλι τίθεται θέμα αναγκών, πραγματικών αναγκών.

edit3: Άσε που η συμπίεση που γίνεται δεν είναι και λίγο πράμα. Μιας και τα extra MB's σε κάθε εταιρεία τα πληρώνεις ακριβά.

1. Έχοντας ένα απο τα προγράμματα επεξεργασίας εγγράφων στο iPhone/iPad (pages, quickoffice κλπ), οποιοδήποτε έγγραφο ανοίξεις απο το email σου μπορείς να το επεξεργαστεις και να το αποθηκευσεις.

2. Αντίστοιχα είτε με το pages, quickoffice κλπ μπορείς να δημιουργεις νέα έγγραφα είτε σε format pages, είτε σε doc είτε ακόμη να τα μετατρεψεις σε PDF. Όλα αυτα αποθηκεύονται στο τηλέφωνο και μπορείς να τα στείλεις και με email κλπ.

3. Τα αρχεία σου πλέον τα μεταφερεις στο τηλέφωνο μέσα απο το iTunes και πλέον με το ios5 δεν χρειάζεσαι καν το καλώδιο σύνδεσης. Και στη συνέχεια τα έχεις διαθεσιμα για ανάγνωση, επεξεργασία ή αποστολή.

Και πλέον με το iCloud οποιο έγγραφο δημιουργώ, επεξεργάζονται κλπ στο pages, numbers, keynote, το έχω αυτόματα αποθηκευμενο στο iPhone, το iPad και το Mac.

Επίσης τι παει να πει πως το ui είναι μόνο ένα app grid? των άλλων τι είναι? εκτός αν θεωρείς τα widgets κάτι το σημαντικό.

:)

Δημοσ.

1. Έχοντας ένα απο τα προγράμματα επεξεργασίας εγγράφων στο iPhone/iPad (pages, quickoffice κλπ), οποιοδήποτε έγγραφο ανοίξεις απο το email σου μπορείς να το επεξεργαστεις και να το αποθηκευσεις.

Ρωτάω ξανά. Πού θα αποθήκευες το επισυναπτόμενο ms office/pdf/mp3 αρχείο ενός εισερχόμενου mail στο non-jailbroken iPhone σου;

2. Αντίστοιχα είτε με το pages, quickoffice κλπ μπορείς να δημιουργεις νέα έγγραφα είτε σε format pages, είτε σε doc είτε ακόμη να τα μετατρεψεις σε PDF. Όλα αυτα αποθηκεύονται στο τηλέφωνο και μπορείς να τα στείλεις και με email κλπ.

Δημιουργείς από το 0 αρχεία ms office δηλαδή; Σε ποιό φάκελο αποθηκέυονται στο iPhone;

3. Τα αρχεία σου πλέον τα μεταφερεις στο τηλέφωνο μέσα απο το iTunes και πλέον με το ios5 δεν χρειάζεσαι καν το καλώδιο σύνδεσης. Και στη συνέχεια τα έχεις διαθεσιμα για ανάγνωση, επεξεργασία ή αποστολή.

Γενικά "τα αρχεία μου" ε; Όλων των τύπων τα αρχεία; Δηλαδή πλέον το iTunes συγχρονίζει και αρχεία κειμένου txt/word/excel/powepoint; Συγχρονίζει αρχεία html;

Και πλέον με το iCloud οποιο έγγραφο δημιουργώ, επεξεργάζονται κλπ στο pages, numbers, keynote, το έχω αυτόματα αποθηκευμενο στο iPhone, το iPad και το Mac.

Είπα χωρίς Internet. σε περίπωση που δεν πρόσεξες.

Επίσης τι παει να πει πως το ui είναι μόνο ένα app grid? των άλλων τι είναι? εκτός αν θεωρείς τα widgets κάτι το σημαντικό.

Αφού δεν υπάρχει UI. Ένα app grid υπάρχει μόνο. Simplicity δεν είπαμε;

:)

Συνεχώς όμως ακούω για iTunes και iCloud.

Χωρίς αυτά, δεν υπάρχει ζωή ε;!

Τέσπα. Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η συζήτηση γιατί όπως εσύ θεωρείς αυτονόητη την συνύπαρξή σου με το iTunes,

δέχεσαι πως το Facetime δεν είναι συμβατό παρά μόνο με συσκευές Apple που το υποστηρίζουν, δέχεσαι να έχεις το bluetooth σου

μόνο για headset και data sync/tethering,

εγώ αυτά και άλλα πολλά τα θεωρώ σημαντικούς περιορισμούς στην χρήση ενός smartphone.

Αυτοί οι περιορισμοί μόνο έξυπνο δεν κάνουν το smartphone.

Όσο για αυτά που απάντησες, δεν απάντησες σε ό,τι σε ρώτησα για αυτό και δεν το συνεχίζω.

Μου θύμισε πολιτική απάντηση. Λες αυτό που θες να πεις χωρίς να κοιτάς την ερώτηση.

Το κλασικό παράδειγμα:

Ερ: Το iPhone4 κάνει βιντεοκλήση με άλλα κινητά τηλέφωνα;

Απ: Ναι, κάνει.

Δεν είναι λάθος η απάντηση. Απλά η βιντεοκλήση που κάνει, την ονομάζει Facetime και έχει τους περιορισμούς που αναφέρθηκαν.

Είναι μισή απάντηση. Αν δινόταν ολόκληρη, κάποιος που ήθελε να πάρει iPhone για βιντεοκλήσεις, θα το απέρριπτε.

Επειδή τέτοιο διάλογο δε μου αρέσει να κάνω, μπορείς να συνεχίσεις να δίνεις τέτοιου είδους απαντήσεις. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...