Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κανείς συνεχώς αυτο το "παιχνίδι" με την "εμφυτευση" απόψεων και γενικευσεων αλλα σε μένα δεν πιάνει! :P

Αυτα περι "εμφυτευσης" αποψεων εχουν πλακα, αλλα τι να κανεις οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα και εχεις φθασει να εκφερεις μεσα σε μιση ωρα αντικρουομενες αποψεις..

Και το καλυτερο ειναι οτι παρχουν τα quotes για να βλεπουν ολοι τι γραφεις και μετα αυτοαναιρεισαι:

Όχι δεν θα βγω κερδισμένος γιατι αν η apple ρίξει τις τιμές, θα το κάνει ρίχνοντας και την ποιότητα κατασκευής. Και τότε δεν θα διαφέρει απο τους άλλους οπότε δεν θα ενδιαφέρει και μένα!

Το παραπανω δεν ισχυει, εκτος αν θεωρεις πως οταν η apple εριξε τις τιμες στο πρωτο iPhone 2g (ή στο macbook air κλπ κλπ), τοτε αυτοματα εριξε και την ποιοτητα κατασκευης του iPhone.

Αυτο έγινε όσο η συσκευη κυκλοφορούσε ήδη στη αγορά και δεν άλλαξε. Αν συνεχιστεί όμως η προσπάθεια στο να κρατηθούν χαμηλά οι τιμές, να είσαι σίγουρος πως θα αρχίσουν και οι εκπτώσεις στην ποιότητα.

-------------------------------------------------------

Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που με καταλαβαίνουν οπότε είμαι οκ.

Οχι απλως καποιοι, αλλα ολοι πιστευω καταλαβαν πως η αποψη σου αλλαζει αναλογα με το που φυσαει ο ανεμος ...

Δημοσ.

Μην ασχολείσαι ρε συ billdanos. Ήδη τους έχουμε δώσει τροφή να καταστρέψουν άλλα threads. Don't feed the trolls!

Ότι ήταν να καταλάβουν το κατάλαβαν... Λες και πρώτη φορά βλέπεις τον digekas και τους όμοιους του.

Εμείς μία χαρά πολιτισμένη συζήτηση κάνουμε, σε αντίθεση με εσένα Νίκο που ρίχνεις χολή, κρίμα γιατί ο καθένας δείχνει πoιο είναι το επίπεδό του ανεξάρτητα τι του αρέσει και σε ποια εταιρεία δηλώνει ότι έχει παραταχθεί.

Trollάρισμα λοιπόν είναι αυτό που κάνεις εσύ, κάτι που ποτέ δεν θα έλεγα ή θα πω ότι επιβεβαιώνεται από το πράσινο ή το nickname, αφού δεν είμαι αρνητικά προκατειλημμένος με κανένα, πόσο μάλλον όταν ξέρω ότι σαν λογικός που είσαι θα παραδεχτείς το λάθος σου, για αυτό και άλλωστε προκαταβολικά σε συγχωρώ, έτσι για να δεις ότι δεν κρατάω καμία κακία. :-)

Πάντα με φιλικούς (και το εννοώ :-)) χαιρετισμούς, Δημήτρης. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτα περι "εμφυτευσης" αποψεων εχουν πλακα, αλλα τι να κανεις οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα και εχεις φθασει να εκφερεις μεσα σε μιση ωρα αντικρουομενες αποψεις..

Και το καλυτερο ειναι οτι παρχουν τα quotes για να βλεπουν ολοι τι γραφεις και μετα αυτοαναιρεισαι:

-------------------------------------------------------

Οχι απλως καποιοι, αλλα ολοι πιστευω καταλαβαν πως η αποψη σου αλλαζει αναλογα με το που φυσαει ο ανεμος ...

Επαναλαμβανεσαι οπως και σε κάθε μας συζήτηση που κανείς πως δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω ( αν και πλεον νομιζω πως όντως δεν καταλαβαίνεις). Quoταρεις ο,τι σε βολεύει χωρίς να εχει ο άλλος την επιλογή να δει την πλήρη άποψη. Κατι μου θυμίζει αυτο αλλα δεν ειναι για αυτο το topic.

Αυτο που ξέρω ομως ειναι πως δεν θα καταλαβεις ποτε -και ούτε θα εχεις- τη δική μου αίσθηση όταν χρησιμοποιώ πραγματικά αξιόλογες συσκευές! Και ελπιζω παντα να υπάρχει μια apple που θα μπορει να μου τα προσφέρει.

:) Και ευτυχως υπαρχουν πολλοί σαν κι εμένα -"θύματα" οπως θα έλεγες - που ειχε σαν αποτέλεσμα να εχουμε στα χερια μας πραγματικά εντυπωσιακές συσκευές. Γιατι αν ηταν ολοι σαν εσένα θα παίζαμε ακομη με τα τούβλα της Νοκια!

Δημοσ.

σχετικά εκτός θέματος μήνυμα.

είναι που μας ήξερες και απο χτές.

και έπεσες έξω αρχικαπιταλόσκυλο λομπίστας του κερατά είμαι, την ανθρώπινη ματαιοδοξία όταν μετασχηματίζεται σε ανθρώπινη βλακεία με ψήγματα(=συνήθως πηγάζει απο την παιδική ηλικία η -> ) ανωριμότητας και εκτονώνεται στο shopping therapy της κουτσής μαρίας που δανείζεται για να διώξει το κόμπλεξ του επαρχιωτισμού της και φυσικά να έχει λόγο για να κάψει τη βουλή που της κόψανε τα επιδόματα, είναι που δεν μπορώ eek.png

+100000

Δημοσ.

...

Αυτο που ξέρω ομως ειναι πως δεν θα καταλαβεις ποτε -και ούτε θα εχεις- τη δική μου αίσθηση όταν χρησιμοποιώ πραγματικά αξιόλογες συσκευές! Και ελπιζω παντα να υπάρχει μια apple που θα μπορει να μου τα προσφέρει.

:)

Ελπίζω καταρχήν να μην έχεις για κάποιο λόγο συγχυστεί, συζήτηση κάνουμε και αλίμονο αν χαλάμε τις καρδιές μας.

Την δική σου αίσθηση προφανώς και την έχεις μόνο εσύ και κανείς άλλος, σίγουρα πολλοί υποστηρίζουν (και με βάσει τα δικά τους κριτήρια έχουν δίκιο δλδ δεν έχω κάποιο λόγο να πω ότι ψεύδονται) ότι η ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη σε ότι αφορά τον σχεδιασμό αλλά και τα υλικά από εκεί και πέρα όμως τα κριτήρια είναι υποκειμενικά και υπάρχουν πολλοί που δίνουν βαρύτητα στο hardware και στην δυνατότητα εξέλιξης και παραμετροποίησης του λειτουργικού από τους ίδιους ή από την κοινότητα αν θέλεις οπότε και με την αυτή λογική δεν θα αγόραζαν μία συσκευή για το brand της, το design της ή τα πλαστικά/γυάλινα/μεταλλικά της μέρη.

Αφού λοιπόν το ξεκαθάρισες ότι συνειδητά πληρώνεις "αέρα" (δλδ υπεραξία) και δεν έχεις πρόβλημα με αυτό καλά κάνεις και δίνεις 600άρια, καλά κάνεις και εύχεσαι πάντα να υπάρχει η apple και πάντα να προσφέρει αυτά που προσφέρει, όχι μόνο συμφωνώ αλλά και επαυξάνω λέγοντας μακάρι να τα προσφέρει στην ίδια ή και πολύ καλύτερη ποιότητα αλλά και σε χαμηλότερες τιμές και μακάρι να ανοίξει και τον κώδικά της (όπως πχ έκανε με το lossless codec της) ώστε η ίδια η κοινότητα να μπορεί να ασχοληθεί και να συνεισφέρει βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το ios.

Δεν έχω κάτι άλλο εναντίον της apple, μακάρι μειώνοντας τις τιμές και ανοίγοντας τον κώδικα της να συντρίψει το android, αλήθεια το λέω, δεν είναι το θέμα το ποια εταιρία θα επικρατήσει, αν επικρατήσει μόνο μία την πατήσαμε ως καταναλωτές, το θέμα είναι τι προσφέρουν στο ευρύτερο σύνολο και πως αυτό θα κερδίσει περισσότερα με μικρότερο κόστος. :-)

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης. :-)

Δημοσ.

Και ευτυχως υπαρχουν πολλοί σαν κι εμένα -"θύματα" οπως θα έλεγες - που ειχε σαν αποτέλεσμα να εχουμε στα χερια μας πραγματικά εντυπωσιακές συσκευές. Γιατι αν ηταν ολοι σαν εσένα θα παίζαμε ακομη με τα τούβλα της Νοκια!

Ενα κομμάτι πλαστικό , ένα κομμάτι αλουμίνιο ,ενα καλό scrolling, ενα απαρχαιωμένο multitouch κ το λογότυπο του μήλου δεν κάνουν τη ποιότητα αλλά την ρόμποκοπ φρουτοσαλάτα.

Εδω δες το τούβλο τις nokia επιχρυσωμένο.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Mobile-Phone-Oro-Dark-002W848.htm

Κατα τα άλλα πολύ φθηνό το iphone....

• Super Moderators
Δημοσ.

Ελπίζω καταρχήν να μην έχεις για κάποιο λόγο συγχυστεί, συζήτηση κάνουμε και αλίμονο αν χαλάμε τις καρδιές μας.

Την δική σου αίσθηση προφανώς και την έχεις μόνο εσύ και κανείς άλλος, σίγουρα πολλοί υποστηρίζουν (και με βάσει τα δικά τους κριτήρια έχουν δίκιο δλδ δεν έχω κάποιο λόγο να πω ότι ψεύδονται) ότι η ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη σε ότι αφορά τον σχεδιασμό αλλά και τα υλικά από εκεί και πέρα όμως τα κριτήρια είναι υποκειμενικά και υπάρχουν πολλοί που δίνουν βαρύτητα στο hardware και στην δυνατότητα εξέλιξης και παραμετροποίησης του λειτουργικού από τους ίδιους ή από την κοινότητα αν θέλεις οπότε και με την αυτή λογική δεν θα αγόραζαν μία συσκευή για το brand της, το design της ή τα πλαστικά/γυάλινα/μεταλλικά της μέρη.

Αφού λοιπόν το ξεκαθάρισες ότι συνειδητά πληρώνεις "αέρα" (δλδ υπεραξία) και δεν έχεις πρόβλημα με αυτό καλά κάνεις και δίνεις 600άρια, καλά κάνεις και εύχεσαι πάντα να υπάρχει η apple και πάντα να προσφέρει αυτά που προσφέρει, όχι μόνο συμφωνώ αλλά και επαυξάνω λέγοντας μακάρι να τα προσφέρει στην ίδια ή και πολύ καλύτερη ποιότητα αλλά και σε χαμηλότερες τιμές και μακάρι να ανοίξει και τον κώδικά της (όπως πχ έκανε με το lossless codec της) ώστε η ίδια η κοινότητα να μπορεί να ασχοληθεί και να συνεισφέρει βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το ios.

Δεν έχω κάτι άλλο εναντίον της apple, μακάρι μειώνοντας τις τιμές και ανοίγοντας τον κώδικα της να συντρίψει το android, αλήθεια το λέω, δεν είναι το θέμα το ποια εταιρία θα επικρατήσει, αν επικρατήσει μόνο μία την πατήσαμε ως καταναλωτές, το θέμα είναι τι προσφέρουν στο ευρύτερο σύνολο και πως αυτό θα κερδίσει περισσότερα με μικρότερο κόστος.

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.

Δεν συγχυστηκα, απάντησα απλά με το στυλ του haha.

Για τα υπόλοιπα που λες θεωρώ πως αν το iOS άνοιγε, θα χανόταν η απλότητα στη χρήση του ( και μαζι η σταθερότητα κλπ). Για αυτούς τους λόγους δεν ήθελε ο jobs να βάζουν άλλοι χέρι στα προϊόντα του, μιας και θα κατεστρεφαν τον αρχικό τους σχεδιασμό.

Βλέπε τα χαλια του android που οι χρήστες παρακαλανε τις εταιρίες (μάταια) για αναβάθμιση στις τελευταίες εκδόσεις!

Δημοσ.

billdanos απο το τι μπορείς να κάνεις γιατί περνάς στο πως μπορείς να κάνεις;

Αγοράζεις smartphone γιατι μπορείς να κάνεις κάποια παραπάνω πράγματα ή γιατί μπορείς να τα κανείς με διαφορετικό τρόπο;

Τοσο Σκ##α που έγινε το iphone ούτε 10mega pixel κάμερα δεν μπορεί να εχει.

Παραδέξου το πλέον οτι το iphone δεν κάνει οσα ενα android κ ούτε οπως το android καν ούτε flash ούτε hardware ουτε απλότητα σε συνδεσιμότητα.

Αρα τι κάνει;

Κάθεται στο τραπέζι τις καφετέριας.

Δημοσ.

[...]

Βλέπε τα χαλια του android που οι χρήστες παρακαλανε τις εταιρίες (μάταια) για αναβάθμιση στις τελευταίες εκδόσεις!

έχω την εντύπωση πως το iphone 4 δεν υποστηρίζει όλα τα feature του ios5, παρακαλώ διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

btw το iphone - θεωρώ - πως έχει μακράν ανώτερη εμπειρία χρήσης απο τις περισσότερες android συσκευές και σίγουρα η Apple προσέχει τις υπηρεσίες της.

Τα "περίεργα" κλειδώματα του όμως δεν είναι για τη σταθερότητα της συσκευής, αλλά για τη σταθερότητα των εισοδημάτων απο το iTunes. Αυτά σε συνδυασμό με την έλλειψη flash (ίδιος λόγος με την έλλειψη των άλλων χαρακτηριστικών) και την άρνηση της εταιρείας να απορρίπτει τα kill features των updates στα παλαιότερα iphone (όχι λόγο έλλειψης πόρων, αλλά για αποφυγή έλλειψης πόρων στα ταμεία απο τις πωλήσεις νέων iphone) είναι που με ξενερώνουν.

ps: this is not a kwlotoumpa, κράζω τον ιδιοκτήτη iphone που δανείζεται ενώ πεινάει, δεν χρησιμοποιεί παρά το facebook.app απο τα "ψαγμένα" του κινητού και το έχει για καβλαντηστήρι στη καφετέρεια, ειρωνευόμενος τους κακομοίρηδες "φτωχομπινέδες" (sic) που νομίζει (λόγο άγνοιας και απέχθειας για μελέτη και διάβασμα) οτι έχουν τις κινέζικες (εκεί φτιάχνεται ΚΑΙ το iphone) μαϊμού απομιμήσεις (βλ. Android).

Για τέτοια χρήση δε θέλει 700, αλλά 70-80 ευρώ μέγιστο [kagkouroneoploutismos X10 tekmiriwmena].

ps2: ναι αυτά τα γράφω για να μπαίνω στο μάτι τους επειδή έχω android.

Δημοσ.

Δεν συγχυστηκα, απάντησα απλά με το στυλ του haha.

Για τα υπόλοιπα που λες θεωρώ πως αν το iOS άνοιγε, θα χανόταν η απλότητα στη χρήση του ( και μαζι η σταθερότητα κλπ). Για αυτούς τους λόγους δεν ήθελε ο jobs να βάζουν άλλοι χέρι στα προϊόντα του, μιας και θα κατεστρεφαν τον αρχικό τους σχεδιασμό.

Όχι, εδώ διαφωνώ ριζικά, καταρχήν τα λειτουργικά της apple πατάνε στο bsd από εκεί και πέρα είναι αναγκασμένη να δίνει τον κώδικα αυτό (http://en.wikipedia.org/wiki/Darwin_%28operating_system%29) το τι θα γινόταν αν άφηνε την κοινότητα να συμβάλει κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά αφού είδαμε τι έγινε με το symbian της nokia που αν και αγόρασε όλες τις πατέντες από τις υπόλοιπες εταιρίες, το έκανε open source αλλά η κοινότητα δεν ασχολήθηκε μαζί του παρά το ότι είχε πολύ καλά εργαλεία για την ανάπτυξη λογισμικού. Εκεί το πρόβλημα ήταν αλλού και είχε να κάνει με το ovi store, που μπορεί το symbian να είχε το συντριπτικό ποσοστό της αγοράς αλλά οι κάτοχοι των συσκευών symbian δεν ήξεραν (στην πλειοψηφία τους) τι μπορούσε να κάνει το κινητό και πως να αγοράσουν εφαρμογές και παιχνίδια, έκαναν βέβαια μία προσπάθεια αλλά τότε πλέον ήταν αργά.

Δες από την άλλη τι γίνεται με το android. Οι εταιρίες στην προσπάθειά τους να πουλήσουν νέες συσκευές προσπαθούν να μην υποστηρίξουν τις παλαιότερες και εδώ μπαίνει η προσφορά της κοινότητας στο βαθμό βέβαια που μπορεί να προσφέρει αφού υπάρχουν κλειστοί οδηγοί οι οποίοι πρέπει να γραφτούν εξαρχής από την κοινότητα για αυτό και δεν υποστηρίζονται σήμερα όλες οι συσκευές.

Για αυτό λέω ότι η ενασχόληση της κοινότητας είναι αυτή που δίνει πραγματική αξία σε μία συσκευή αφού μπορείς να πάρεις τον κώδικα (καλά δεν λέω εσύ προσωπικά) και να χτίσεις μόνος σου το rom (firmware) όπως πολλοί κάνουμε στο linux τόσο για τα pc μας όσο και για τα router μας. Οπότε και πλέον δεν έχεις την ανάγκη της εταιρίας για να σου προσφέρει την νέα έκδοση του λειτουργικού και μην φανταστείς ότι είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο αρκεί βέβαια να του αρέσει του άλλου και να εκτιμά την δυνατότητα αυτή.

Για αυτό εξάλλου στην αρχή πολλές εταιρίες είχαν κλειδωμένους τους bootloaders και όταν είδαν ότι η κοινότητα έδινε αξία στις συσκευές με ξεκλείδωτους αφού αυτές τις συσκευές προτιμούσαν οι χρήστες, τελικά αναγκάστηκαν να τις ξεκλειδώσουν.

Από την μία λοιπόν οι εταιρίες κερδίζουν από αυτή την υπεραξία αφού ξέρουν ότι η τεχνολογία τρέχει με απίστευτους ρυθμούς στον συγκεκριμένο τομέα (δες μέσα σε πόσο καιρό βγήκαν τα διπύρηνα και σε πόσους μήνες θα έχουμε τετραπύρηνα) οπότε αυτό που μένει για αυτές είναι να βγαίνουν εφαρμογές και παιχνίδια που να αξιοποιούν αυτή την ισχύ οπότε και αν θέλει να παίζει κυρίως παιχνίδια κάποιος τότε θα πρέπει να παίρνει νέο hardware, δλδ νέα συσκευή, σε αντίθεση με αυτόν που την θέλει για την δουλειά του που απλά θα περνάει rom της κοινότητας, οπότε και οι εταιρίες δεν θα έχουν το κόστος της υποστήριξης, δλδ είναι win-win situation τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις εταιρίες, δεν θα βγάλουν τόσα όσα αν οι νέες εκδόσεις του android έβγαιναν μόνο για τις νέες συσκευές αλλά με το να επιλέξουν ένα ανοικτό λειτουργικό το οποίο έκανε τόσο ντόρο και τελικά σάρωσε κέρδισαν από τις περισσότερες πωλήσεις συσκευών.

Η apple σαν εταιρία προφανώς και δεν έχει χάσει, το αντίθετο σε αξία βγήκε πάνω από την m$, το θέμα λοιπόν δεν είναι τα απόλυτα μεγέθη όπως αυτά του topic αλλά η τάση που αναπτύσσεται και είναι σημαντικό να διευρυνθεί το user base μίας πλατφόρμας αφού αυτό θα φέρει τα έσοδα από την διάθεση υλικού, σε βάθος χρόνου, αφού και τώρα που η apple έχει σχεδόν το μισό ποσοστό των συσκευών του android τελικά τα έσοδα από το store της είναι πολλαπλάσια αφού αυτοί που θα σκάσουν 600άρια (έχουν την άνεση να το κάνουν) θα πληρώσουν και για εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες και σειρές, κλπ, τουλάχιστον από ότι φαίνεται από τα συνολικά στατιστικά χρήσης, στην Ελλάδα δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος αγοράζει από το store της, όπως και να έχει πάντως εκεί είναι το χρήμα και αν δεν βγάλει φθηνότερη συσκευή ή δεν τραβήξει κόσμο "τεχνολογικού υπόβαθρου" θα έχει πτωτική πορεία, αυτό σαν εκτίμηση που μένει να το δούμε στην πράξη.

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης. :-)

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ χρησιμοποιούσε κάρτες ZTE στα dslam. Δυστυχώς όμως πέρα απ' το ότι χάλαγαν, δεν συγχρόνιζαν ποτέ σωστά. Μάλιστα αν μετρήσεις ακριβώς μετά την κάρτα στο dslam θα πάρεις λιγότερο από 24mbit. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 16mbit.

Έτσι σιγά σιγά ο ΟΤΕ αντικαθιστά τις κάρτες ZTE με τις κορυφαίες Huawei.

Εγκυκλοπαιδικά τα παραπάνω.

Αρα να υποθεσω οτι αν αυριο η Huawei (που ειναι αντιστοιχη της ΖΤΕ και εχει σχεδον ιδια τηλεφωνα και σχεδον στις ιδιες τιμες), βγει και παραγκωνησει την Apple σε μια αντιστοιχη ειδηση, δε θα γραφτουν παλι 9 σελιδες, επειδη η Huawei ειναι κορυφαια;

Δημοσ.

έχω την εντύπωση πως το iphone 4 δεν υποστηρίζει όλα τα feature του ios5, παρακαλώ διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Το μόνο feature που δεν υποστηρίζεται από non 4S iPhones είναι το Siri. Όλα τα άλλα υποστηρίζονται κανονικά στο 3GS και στο 4. Και δεν είναι λίγο να παίρνει πληρες update συσκευή του 2009.

Και ναι, το θέμα των πόρων είναι ένα ζήτημα όταν βάζεις νεο software σε παλαιότερη συσκευή. Δεν είναι όλα "εμπορικά κλειδώματα και κέρδη". Εκτός και αν νομίζεις ότι τα iPhones 2G/3G μπορούν να παιξουν τα νέα features στα υψηλά στάνταρντς που θέλει η Apple.

Αρα να υποθεσω οτι αν αυριο η Huawei (που ειναι αντιστοιχη της ΖΤΕ και εχει σχεδον ιδια τηλεφωνα και σχεδον στις ιδιες τιμες), βγει και παραγκωνησει την Apple σε μια αντιστοιχη ειδηση, δε θα γραφτουν παλι 9 σελιδες, επειδη η Huawei ειναι κορυφαια;

Μην ανακατεύετε τις επιδόσεις των εταιρειών σε τόσο διαφορετικές αγορές. Τι σχέση έχει η επίδοση της ZTE/Huawei στα consumer devices με τις υποδομές δικτύων?

Δημοσ.

Αναφέρθηκε πως οι χρήστες Android παρακαλάνε για OS updates.

Μέγα λάθος.

Οι συσκευές από την 2.2 και μετά κάνουν τα πάντα. Κυρίως η μεταφορά εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα μνήμης έλειπε.

Ενσωματώθηκε και τέλος καλό όλα καλά.

Αλλά απ' ό,τι βλέπω πας την κουβέντα σε Android vs iOS...

android.png

Δημοσ.

Μην ανακατεύετε τις επιδόσεις των εταιρειών σε τόσο διαφορετικές αγορές. Τι σχέση έχει η επίδοση της ZTE/Huawei στα consumer devices με τις υποδομές δικτύων?

Ενω το ανακατεμα της (κακιας) τεχνολογιας 8ετιας που αναφερθηκε πριν, με την (υπερτατη) σημερινη τεχνολογια, εχουν μεγαλη σχεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...