egw_eimai_re Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 billdanos την λεξη αισθητική την χρησιμοποιούν συνήθως ξανθές γκόμενες...
haHa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ποτέ δεν με κατάλαβες αλλα anyway! Μια χαρα σε καταλαβα, ησουν σαφεστατος: Όχι δεν θα βγω κερδισμένος γιατι αν η apple ρίξει τις τιμές, θα το κάνει ρίχνοντας και την ποιότητα κατασκευής. Και τότε δεν θα διαφέρει απο τους άλλους οπότε δεν θα ενδιαφέρει και μένα! Το παραπανω δεν ισχυει, εκτος αν θεωρεις πως οταν η apple εριξε τις τιμες στο πρωτο iPhone 2g (ή στο macbook air κλπ κλπ), τοτε αυτοματα εριξε και την ποιοτητα κατασκευης του iPhone.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρα σε καταλαβα, ησουν σαφεστατος: Το παραπανω δεν ισχυει, εκτος αν θεωρεις πως οταν η apple εριξε τις τιμες στο πρωτο iPhone 2g (ή στο macbook air κλπ κλπ), τοτε αυτοματα εριξε και την ποιοτητα κατασκευης του iPhone. Αυτο έγινε όσο η συσκευη κυκλοφορούσε ήδη στη αγορά και δεν άλλαξε. Αν συνεχιστεί όμως η προσπάθεια στο να κρατηθούν χαμηλά οι τιμές, να είσαι σίγουρος πως θα αρχίσουν και οι εκπτώσεις στην ποιότητα. Όπως γίνεται με τις συσκευές που κυκλοφόρησε η ΖΤΕ, η huawei κλπ που απο την αρχη ο στόχος ήταν το χαμηλό κόστος. Η apple δεν σχεδιάζει έτσι τα προϊόντα της.
haHa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Αυτο έγινε όσο η συσκευη κυκλοφορούσε ήδη στη αγορά και δεν άλλαξε. Παλι αυτοαναιρεισαι! Πριν μας ειπες οτι αν πεσει η τιμη, τοτε θα ριξει και την ποιοτητα και τωρα μας λες οτι παρολο που εριξε την τιμη, δεν αλλαξε η ποιοτητα. Αυτο ακριβως που λεμε : οτι οι εταιριες μπορουν να ριξουν τις τιμες των προιοντων τους αν αποφασισουν οτι θελουν χαμηλοτερο κερδος ανα συσκευη.(που μπορει να βγει και μεγαλυτερο το συνολικο κερδος αν πουλησουν περισσοτερες συσκυες) Τελος, ξεχνας οτι η apple εριξε την τιμη στο macbook air(οχι οταν κυκλοφορουσε οπως με το iPhone 2g, οποτε τωρα θα πρεπει να σκαρφιστεις νεα δικαιολογια) και μαλιστα το καταφερε αυτο βελτιωνοντας την ποιοτητα κατασκευης του, γιατι το επομενο μοντελο δεν κολλαγε χωρις λογο λογω υψηλων θερμοκρασιων. (περιμενουμε νεα δικαιολογια και να ξανα αυτοαναιρηθεις!)
Heatspreader Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Η ZTE ειναι τοπ στο χωρο των τηλεπικοινωνιων, ειδικα στον εξοπλισμο. Ο ΟΤΕ χρησιμοποιούσε κάρτες ZTE στα dslam. Δυστυχώς όμως πέρα απ' το ότι χάλαγαν, δεν συγχρόνιζαν ποτέ σωστά. Μάλιστα αν μετρήσεις ακριβώς μετά την κάρτα στο dslam θα πάρεις λιγότερο από 24mbit. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 16mbit. Έτσι σιγά σιγά ο ΟΤΕ αντικαθιστά τις κάρτες ZTE με τις κορυφαίες Huawei. Εγκυκλοπαιδικά τα παραπάνω.
digekas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Αυτο έγινε όσο η συσκευη κυκλοφορούσε ήδη στη αγορά και δεν άλλαξε. Αν συνεχιστεί όμως η προσπάθεια στο να κρατηθούν χαμηλά οι τιμές, να είσαι σίγουρος πως θα αρχίσουν και οι εκπτώσεις στην ποιότητα. Όπως γίνεται με τις συσκευές που κυκλοφόρησε η ΖΤΕ, η huawei κλπ που απο την αρχη ο στόχος ήταν το χαμηλό κόστος. Η apple δεν σχεδιάζει έτσι τα προϊόντα της. Μα αν δεν υπάρχει πίεση από τους καταναλωτές, τότε οι εταιρίες θα μειώσουν το "επίπεδο της ποιότητας" προκειμένου να βγάλουν περισσότερο κέρδος!!! Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν τι σου λέμε; Αν θέλεις κάτι καλύτερο σε φθηνότερη τιμή θα πρέπει να το απαιτείς και όχι να το θεωρείς δεδομένο όταν μάλιστα οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τόσο απλό είναι, έτσι δεν είναι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Παλι αυτοαναιρεισαι! Πριν μας ειπες οτι αν πεσει η τιμη, τοτε θα ριξει και την ποιοτητα και τωρα μας λες οτι παρολο που εριξε την τιμη, δεν αλλαξε η ποιοτητα. Αυτο ακριβως που λεμε : οτι οι εταιριες μπορουν να ριξουν τις τιμες των προιοντων τους αν αποφασισουν οτι θελουν χαμηλοτερο κερδος ανα συσκευη.(που μπορει να βγει και μεγαλυτερο το συνολικο κερδος αν πουλησουν περισσοτερες συσκυες) Τελος, ξεχνας οτι η apple εριξε την τιμη στο macbook air(οχι οταν κυκλοφορουσε οπως με το iPhone 2g, οποτε τωρα θα πρεπει να σκαρφιστεις νεα δικαιολογια) και μαλιστα το καταφερε αυτο βελτιωνοντας την ποιοτητα κατασκευης του, γιατι το επομενο μοντελο δεν κολλαγε χωρις λογο λογω υψηλων θερμοκρασιων. (περιμενουμε νεα δικαιολογια και να ξανα αυτοαναιρηθεις!) Το κανείς συνεχώς αυτο το "παιχνίδι" με την "εμφυτευση" απόψεων και γενικευσεων αλλα σε μένα δεν πιάνει! Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που με καταλαβαίνουν οπότε είμαι οκ. Μα αν δεν υπάρχει πίεση από τους καταναλωτές, τότε οι εταιρίες θα μειώσουν το "επίπεδο της ποιότητας" προκειμένου να βγάλουν περισσότερο κέρδος!!! Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν τι σου λέμε; Αν θέλεις κάτι καλύτερο σε φθηνότερη τιμή θα πρέπει να το απαιτείς και όχι να το θεωρείς δεδομένο όταν μάλιστα οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τόσο απλό είναι, έτσι δεν είναι; Οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν απο καλη ποιότητα μέχρι να τη δουν οι ίδιοι στα χέρια τους και να το διαπιστώσουν στην πράξη και όχι επειδή τους το είπαν. Διαφορετικά θα βαφτίσουν "ποιότητα" ο,τι τους πλασαρουν και δεν θα έχουν και μετρό σύγκρισης για να το διαπιστώσουν!
status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ανταγωνισμό, έμμεσο και άμεσο, μην τσακώνεστε, όλοι δεν θα πάρετε ;ρ
nikoskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 billdanos εγώ δεν σε πολυκατάλαβα. Έχεις iPhone γιατί θες οι φακές σου να είναι 3Α και επειδή οδηγείς Ceed; Δεν λέγαμε παλαιότερα πως ο Έλλην, μπορεί να μην έχει χρήματα να ντυθεί, αλλά το ακριβό (για την τσέπη του) αυτοκίνητο, θα το πάρει; Ένα πράγμα όμως... (Το έφερα κάτι εγώ το παράδειγμα, δεν άντεξα...) edit: Δεν πάει τίποτα επί προσωπικού.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 billdanos εγώ δεν σε πολυκατάλαβα.Έχεις iPhone γιατί θες οι φακές σου να είναι 3Α και επειδή οδηγείς Ceed; Δεν λέγαμε παλαιότερα πως ο Έλλην, μπορεί να μην έχει χρήματα να ντυθεί, αλλά το ακριβό (για την τσέπη του) αυτοκίνητο, θα το πάρει; Ένα πράγμα όμως... (Το έφερα κάτι εγώ το παράδειγμα, δεν άντεξα...) Ναι ΟΚ, το να κανεις πως δεν κατάλαβες ειναι χειροτερο!
digekas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν απο καλη ποιότητα μέχρι να τη δουν οι ίδιοι στα χέρια τους και να το διαπιστώσουν στην πράξη και όχι επειδή τους το είπαν. Διαφορετικά θα βαφτίσουν "ποιότητα" ο,τι τους πλασαρουν και δεν θα έχουν και μετρό σύγκρισης για να το διαπιστώσουν! Με αυτή την λογική είτε παραδέχεσαι ότι η εκάστοτε εταιρία έχει τελειοποιήσει τις συσκευές της, είτε δεν την πληρώνεις αρκετά (δεν έχει αρκετό κέρδος) για να την προσεγγίσει. Άρα εμμέσως πλην σαφώς της λες να ανεβάσει και άλλο τις τιμές. Η ποιότητα είναι μέγεθος υποκειμενικό, όπως και η αξία, η τιμή όμως όχι όταν το κόστος είναι δεδομένο και το υπόλοιπο ποσό μέχρι να φτάσει την τιμή πώλησης είναι το κέρδος. Αν υπερεκτιμάς ένα προϊόν τότε πιθανότατα αυτό να φτάσει στην τιμή του VW που δεν μπορούσες να αγοράσεις ή τις 3Α φακές που ανέφερες. Αντίθετα αν υποβιβάσεις την υπεραξία ενός προϊόντος τότε θα αναγκαστεί η εταιρία να μειώσει τα κέρδη αφού αν μειώσει την ποιότητα κατασκευής τότε είναι πολύ πιθανό να χάσει πελάτες που θα προτιμήσουν ένα άλλο ποιοτικότερο προϊόν άλλης εταιρίας ανεξαρτήτου τιμής.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ο ΟΤΕ χρησιμοποιούσε κάρτες ZTE στα dslam. Δυστυχώς όμως πέρα απ' το ότι χάλαγαν, δεν συγχρόνιζαν ποτέ σωστά. Μάλιστα αν μετρήσεις ακριβώς μετά την κάρτα στο dslam θα πάρεις λιγότερο από 24mbit. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 16mbit. Έτσι σιγά σιγά ο ΟΤΕ αντικαθιστά τις κάρτες ZTE με τις κορυφαίες Huawei. Εγκυκλοπαιδικά τα παραπάνω. Κι επειδή τυχαίνει να εργάζομαι εκεί, τα DSLam της ZTE που είναι περίπου τεχνολογίας 8ετίας, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση σε αξιοπιστία με τα τωρινά κινητά της. Και να γίνεται σιγά-σιγά η μετάβαση σε Huawei που είναι πολύ πιο σταθερά.
nikoskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Κι επειδή τυχαίνει να εργάζομαι εκεί, τα DSLam της ZTE που είναι περίπου τεχνολογίας 8ετίας, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση σε αξιοπιστία με τα τωρινά κινητά της. Και να γίνεται σιγά-σιγά η μετάβαση σε Huawei που είναι πολύ πιο σταθερά. Για να είμαστε πιο σαφείς, τα DSLam τα οποία προμηθεύεται ο ΟΤΕ δεν είναι τα μοναδικά της ZTE. Αν είναι έτσι, τότε η ΖΤΕ πρέπει να εκσυγχρονίσει τα DSLam της. Αυτό τί σχέση έχει με τα κινητά της όμως;
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ειχα iphone 4 αλλα το πουλησα μονο και μονο επειδη η συσκευη ειναι πολυ ευθραυστη. Δεν εχω ορεξη να νταντευω το κινητο μου μη μου γρατζουνιστει, μη σπασει, μη πεσει κατω, μη γεμισει σκονη. Τωρα αγορασα ενα motorola defy+ κατω απο τα μισα λεφτα που εκανε το iphone και εχω βρει την υγεια μου! Το android τουμπανο λειτουργικο! Αλλα δεν ειναι iOS, παιδια μη λεμε οτι θελουμε. Και μονο στο scrolling το καταλαβαινεις, το mototrola μου ειναι στα 1ghz και κολλαει στο scrollarismα την στιγμη που το παλιο μου iphone 3g πεταγε εν ετη 2008. Το zte καλο ειναι , αμα δε σε νοιαζει το εξωτερικο ουτε η εμφανιση, ουτε σε νοιαζει μη ξεκολησει κανα πλαστικο κουμπι και πεσει στο δρομο την ωρα που το χρησημοποιεις. Και αμα δε διαθετεις και πολλα λεφτα, το zte μια χαρα γιατι οχι.
Heatspreader Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μην ασχολείσαι ρε συ billdanos. Ήδη τους έχουμε δώσει τροφή να καταστρέψουν άλλα threads. Don't feed the trolls! Ότι ήταν να καταλάβουν το κατάλαβαν... Λες και πρώτη φορά βλέπεις τον digekas και τους όμοιους του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα