Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Οι δικές του όμως φακες είναι εύγευστες "Android"οι δικές σου, απλά νεροβραστες "Apple " Το Αντίθετο! Εχω πολύ περίεργα γούστα για να μου αρέσουν τα νεροβραστα. Το θέμα είναι εσυ να μην ξεγελας τον εαυτό σου πως είναι super, ενώ προφανώς είναι αηδία (ή έστω ανοστες )
bonamin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 +1 Φαντάσου να ήταν πρώτη σε πωλήσεις η Ferrari. Άμα ήταν πρώτη σε πωλήσεις η Ferrari έπρεπε ήδη να έχω μπει σε σχολή Μηχανικών ή να γίνω πυροσβέστης, διότι ή θα χαλάσουν ή θα πάρουν φωτιά... Αυτές της τις 2 προοπτικές έχει μια Ferrari. Έτσι και το iPhone... καλό καλό... αλλά όχι και 7 κατοστάρικα... με 700 περιορισμούς.. ANDROID FTW...
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Άμα ήταν πρώτη σε πωλήσεις η Ferrari έπρεπε ήδη να έχω μπει σε σχολή Μηχανικών ή να γίνω πυροσβέστης, διότι ή θα χαλάσουν ή θα πάρουν φωτιά... Αυτές της τις 2 προοπτικές έχει μια Ferrari. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με την Apple!!! Ειλικρινά, είσαι το πιο ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για την νοοτροπία όσων δεν έχουν iPhone ή/και MAC Η/Υ και λένε για τα MAC/iPhones. Προφανώς και μόνο αυτές τις 2 προοπτικές έχει μία Ferrari και όσοι την αγοράζουν, και μπορούν να την αγοράσουν, είναι Funboys και θα έπρεπε να αγοράσουν ένα Hugo ή ένα Toyota στο 1/10 της τιμής μίας Ferrari, αφού και τα δύο έχουν 4ς ρόδες και σε πάνε στην δουλειά σου.
KostasXantho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Για να είμαστε πραγματικά ειλικρινής το iPhone έχει γίνει διάσημο μόνο και μόνο επιδη η apple φρόντισε να ξοδέψει πολλά λεφτά για το marketing του προϊόντος... Υπάρχουν φτηνότερα κινητά που είναι 1000000000 φορες καλύτερα από αυτο (galaxy sII,xperia arc,LG optimus 3D κτλ.) πόσες φορές έχετε δει διάσημους να χρησιμοποιούν το iPhone ? Χιλιάδες! Κλείνοντας να προσθέσω ότι η apple κατάφερε να κανει ένα κινητό που να έχει γίνει σύμβολο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα