Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy ace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αυτό σε λίγο καιρό (η τιμή του πέφτει καθημερινά :-D ).Παρατήρησα ομως μεσα απο βίντεο ότι σε μερικα το πλαινό μερος ηταν ασημί πλαστικό (1) ,ενώ σε άλλα ηταν μεταλλικό γκρι σκούρο ή ανοιχτό(2).Τι νομίζετε;Εάν πω ότι το αγοράζω, είναι τυχαίο το ποιο υλικό θα έχει η συσκευή;;

1Link

2Link

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι το ανοιχτό ασημί (αυτό στο πρωτο σου λινκ). Το δεύτερο είναι και της εταιρίας Orange η οποία (όπψς και άλλες) πολλές φορές έχει custom εκδόσεις κινητών. Δες τι γίνεται με τις 4-5 διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy S, ανάλογα με την εταιρία που το έχει.

Χωρίς να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Να ξεκινήσουμε λίγο ανάποδα; Γιατί θέλεις ντε και καλά αυτό το κινητό; Από τότε που βγήκε υπάρχουν πλέον και πολύ πιό ανταγωνιστικές προτασεις. Στα 200 ευρώ δεν νομίζω ότι είναι και τόσο καλή ιδέα.

Δημοσ.

εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στην ιδια τιμη? Huawei IDEOS μου πεφτουν λιγο "μεγαλα" σαν κινητα αν εννοεις αυτο.

Δημοσ.

Στην ίδια, όχι.

Έχω δύο καλύτερα σε φθηνότερη τιμή, και ένα καλύτερο (έτη φωτός) σε λίγο ακριβότερη :-D

Με λιγότερο από 200 μπορείς να δεις είτε το Xperia Mini (προσοχή ΟΧΙ το Xperia X10 mini, αυτό κάνει 103 πλέον ^_^ ), καθώς και το Huawei Ideos X5 Pro (προσοχή στο Pro ^_^, και το απλό παίζει ακόμα στην αγορά στην ίδια τιμή). Και τα δύο είναι σαφώς καλύτερα από το Ace. Για το Ideos αν περιμένεις κανένα μήνα το πολύ θα το φέρει η Wind με εγγύηση επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας.

Αν κάνεις μια υπέρβαση, δες μήπως πετύχεις κανένα Galaxy S στα 249 (Media Markt Αμαρουσίου παίζει ακόμη από ότι διαβάζω) που είναι εξαιρετικό (αυτό έχω). Να έχεις μόνο υπόψη σου ότι 4 ίντσες ίσως είναι πολύ για γυναικείο χέρι.

Edit, άσε το Galaxy S τότε. Αν πας με το μέγεθος, δες το Mini, αλλά και το Ideos δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από το Ace έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

Δεν με βολευουν καθολου τα σονυ εριξον κινητα για αυτο και δεν εχω για επιλογη το Xperia Mini.Τωρα για τα άλλα δυο ειναι οπως ειπα πριν "μεγαλα",και για μενα οντως πολυ 4 ιντσες.Ευχαριστω πολυ παντως για τη γνωμη σου ^_^

και κατι αλλο, δεν μου εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη η Huawei, εχω διαβασει βεβαια τα θεματα που υπαρχουν , αλλα ειμαι ακομη δυσπιστη.

Δημοσ.

Όπως νομίζεις, αλλά να ξέρεις ότι το Ace δεν αξίζει πλέον ούτε για πλάκα τα 2κ ζητάνε. Μια λογική τιμολόγηση θα ήταν γύρω στα 150, και αυτό λόγω design που είναι πολύ καλό. Και πάλι με επιφυλάξεις για το αν θα άξιζε, ειδικά τώρα που το Galaxy S είναι μια ανάσα μακριά σε τιμή.

Όταν λες δεν σε βολεύουν τα SE τί εννοείς; Δοκίμασες SE με Android επάνω και δεν σε βόλεψε το Timescape (το γραφικό περιβάλλον της SE); Γιατί αν έχεις στο νού σου τα κλασικά SE, να ξέρεις ότι αυτά με android/timescape δεν έχουν καμία σχέση. Για την ακρίβεια, νομίζω ότι αν παίξεις λίγο με ένα Μινι, θα αλλάξεις γνώμη. Ειδικά αν πιάσεις πχ ένα Xperia Ray ή Xperia Arc θα πάθεις πλάκα.

Δημοσ.

Ναι ισως και για αυτο το λογο δεν το εχω παρει ακομη περιμενοντας να πεσει η τιμη του.Ισως κοιταξω και το Huawei ideos pro αλλα με επιφυλαξη.Για τα se εχει γνωστη μου ενα με αντροιντ και μου φανηκε καπως "κλειδωμενο" σαν περιβαλλον.Δεν μιλαω ομως για τα high-end κομματια της εταιριας.

Δημοσ.

Το ace από τότε που βγήκε ήτανε πατάτα. Πολύ ακριβό βασικά για αυτά που προσέφερε. Σκέψου ότι έχει επεξεργαστή παλιάς αρχιτεκτονικής και δεν υποστηρίζει adobe flash. Η οθόνη είναι σαν πλυμενη με χλωρίνη. Το ideos δεν είναι τόσο μεγάλο. Στο χέρι είναι σχεδόν ίδιο με το ace. Tο mini είναι επίσης πολύ δυνατό και αν το ideos σου φαίνεται μεγάλο πάρε αυτό. Το να αλλάξεις το Ui του είναι 2 λεπτά υπόθεση. Όσο δηλαδή να κατεβάσεις ένα άλλο launcher από το market πχ go launcher. Οποιοδήποτε android αλλάζεις το Ui.

Δημοσ.

Τι διαφορα εχει το pro απο την απλη εκδοση? φιλος που το πηρε,μου λεει ειναι τρελο vfm γιαυτο που προσφερει και το ψηνω να το παρω και εγω.

Δημοσ.

Δες 3 ποστ πιο κάτω.... www.insomnia.gr/topic/424358-huawei-ideos-x5-pro-ο-νέος-αρχηγός-στα-φθηνά-smartphones-part-2/page__pid__4356564#entry4356564

Δημοσ.

Σωστα δεν το ειχα προσεξει πριν οτι αναφεροταν στο Pro. Τhanks (υπαρχει περιπτωσει να φορεσει την 2.3 και πανω? :( )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...