Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΛΑΑΑ αυτα που θελεις 1 κινητο ΔΕΝ τα κανει τελεια μεχρι στιγμης και στα λεφτα που δινεις.

Δες και αλλες επιλογες-Desire HD και Sony ARC . Πρεπει να πας να τα δοκιμασεις μονος,οτι και να σου πουμε εμεις...Βγαλε 5-10 φωτο παρε και ακουστικα μαζι σου να ακουσεις τον ηχο.

Επισης παντου εχει wi-fi,φορτωσε και 10 σελιδες και θα καταλαβεις απο μονος σου πιο σου ταιριαζει.

Συμφωνα με οσα εχω αλλαξει εγω μεχρι στιγμης (Desire HD,Desire το απλο,Desire Z, Galaxy S,Galaxy S 2,sony Xperia play,ZTE Blade,X5, το καλυτερο απο ολα ηταν το GS 2 σε ολα αυτα που σε ενδιαφερουν.

Απλα να ξερεις οτι η Καμερα βγαζει σε μερικες συσκευες ΡΟΖ χρωμα και επισης το Ασπρο ΔΕΝ ειναι εντελως Ασπρο !!

Αυτα ειναι λεπτα σημεια που πρεπει να την πατησεις για να τα μαθεις. Επειτα παιζει ρολο εαν θα το κανεις ROOT η οχι . Αν του κανεις Root τα πραγματα αλλαζουν προς το καλυτερο,αν ομως δεν ξερεις ;;

Σκεψου ολες τι παραμετρους και μετα αποφασισε γιατι πλεον μας "ΚΟΥΡΕΨΑΝ" και δεν ειναι για να χανεις χρηματα-εκτος και αν εχεις !!

Αυτα απο εμενα.

Τώρα πιστεύω τον μπέρδεψες περισσότερο.. :) Εγώ πιστεύω οποίο και να παρει θα τον καλύψει. Δε νομίζω να έχει τεράστιες απαιτήσεις. Το 3gs το έχω και εγώ. Και τα 3 σαν hardware είναι σίγουρα καλύτερα. Αν σου αρεσε το htc, πήγαινέ για αυτό. Ας του γραψει κανείς και για τις φωτο που βγάζει.

android.png

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τη στιγμή που επίσημα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει IceCream το Optimus 2X το ξεχνάς.

Θεωρώ τουλάχιστον αφελές να δώσεις σήμερα 300+€ για Android συσκευή που δεν θα πάρει την IceCreamSandwich.

Οπότε θα συνιστούσα να περιμένεις και να δεις ποιά τελικά κινητά θα πάρουν επίσημα την ICS,

και βλέπεις τί θα κάνεις.

Μην ακούσω για custom...

Και εφόσον είσαι διατεθειμένος να ανέβεις σε επίπεδα Sensation,SGS II,

θα σου πρότεινα να περιμένεις το Galaxy Nexus που θα είναι σε αυτή την κατηγορία τιμής λογικά.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που επίσημα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει IceCream το Optimus 2X το ξεχνάς.

Θεωρώ τουλάχιστον αφελές να δώσεις σήμερα 300+€ για Android συσκευή που δεν θα πάρει την IceCreamSandwich.

Οπότε θα συνιστούσα να περιμένεις και να δεις ποιά τελικά κινητά θα πάρουν επίσημα την ICS,

και βλέπεις τί θα κάνεις.

Μην ακούσω για custom...

Και εφόσον είσαι διατεθειμένος να ανέβεις σε επίπεδα Sensation,SGS II,

θα σου πρότεινα να περιμένεις το Galaxy Nexus που θα είναι σε αυτή την κατηγορία τιμής λογικά.

Εννοεις το Nexus S γιατι Galaxy Nexus ονομασαν το καινουριο που θα βγει στην αγορα τελη του μηνα ΣΤΑ 650Ε !! Αυτος μας ειπε μεχρι 400Ε οτι δινει.

Δημοσ.

Σωστά τα λέει ο nikoskon. Απλά είναι τα πράγματα: αν το κινητο το θέλεις εδώ και τώρα, το SGS II είναι αποδεδειγμένα πλέον εξαιρετική αγορά. Αν μπορείς να περιμένεις λίγο και να ανέβεις σε τιμή, το Nexus μάλλον θα είναι ασύλληπτο.

android.png

Δημοσ.

Εννοεις το Nexus S γιατι Galaxy Nexus ονομασαν το καινουριο που θα βγει στην αγορα τελη του μηνα.

Καλη η προταση σου αλλα που θα το βρει σε αυτη την τιμη. Αν το βρει ας το παρει !

Δεν αναφέρομαι στο Nexus S γιατί έχει ελλείψεις στο hardware σε σχέση με τον ανταγωνισμό και είναι μονοπύρηνο.

Αναφέρομαι στον διάδοχό του που λέγεται Galaxy Nexus (άλλοι το λένε Nexus Prime).

Υπομονή χρειάζεται. :)

Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι στο Nexus S γιατί έχει ελλείψεις στο hardware σε σχέση με τον ανταγωνισμό και είναι μονοπύρηνο.

Αναφέρομαι στον διάδοχό του που λέγεται Galaxy Nexus (άλλοι το λένε Nexus Prime).

Υπομονή χρειάζεται. :)

Και το NEXUS S θα παρει ICS φιλε.

Επισης το παιδι δινει εως 400Ε . Τα αλλα 250Ε που θα τα βρει ;

Οριστε οι τιμες απο τα μηχανακια http://techblog.gr/m...ones-2011-2012/

Οριστε και ΠΟΙΑ μηχανακια θα παρουν ICS

http://techblog.gr/m...-sanswich-9761/

http://techblog.gr/updates/

Δημοσ.

Και το NEXUS S θα παρει ICS φιλε.

Επισης το παιδι δινει εως 400Ε . Τα αλλα 250Ε που θα τα βρει ;

Οριστε οι τιμες απο τα μηχανακια http://techblog.gr/m...ones-2011-2012/

Οριστε και ΠΟΙΑ μηχανακια θα παρουν ICS

http://techblog.gr/m...-sanswich-9761/

http://techblog.gr/updates/

To techblog δεν αποτελεί τεκμήριο.

Είπα πως δεν θα πάρει ICS το Nexus S;! Για την hardware υλοποίηση μίλησα. Μην τα μπερδεύουμε γιατί δεν πρόκειται να φάω πάλι ban για να εξηγώ.

Το Galaxy S II το βρίσκει με 430€ και είναι η μέρα με τη νύχτα με το Nexus S.

Όταν βγει το Galaxy Nexus μοιραία θα πέσουν οι τιμές από τα τωρινά high-end Android.

Επίσης βλέπω μια μανία με τις συνεχείς αναβαθμίσεις του Android και δεν την κατανοώ.

Το να θέλει κάποιος να έχει το τελευταίο λογισμό το κατανοώ σαν επιθυμία,

αλλά παρατηρώ πως το έχουμε κάνει ανάγκη.

Αν λοιπόν είναι θέμα ανάγκης τότε δεν υπάρχουν διλήμματα. Μονόδρομος τα Google τηλέφωνα.

Αλλά επειδή ένα κινητό δεν είναι μόνο το software αλλά και το hardware, τότε θα πρέπει να κοιτάτε τα τηλέφωνα στο σύνολό τους.

Εφόσον το Galaxy S τελικά πάρει την Ice Cream, τότε θα είναι και σε θέμα OS παράλληλα με το Nexus S αλλά και θα υπερτερεί σε επιμέρους τομείς(οι οποίοι κλασικά φαίνονται στο link της υπογραφής μου).

Όπως λοιπόν είπα και πριν, χρειάζεται υπομονή λίγο καιρό.

Έτσι θα συμπληρωθεί και ο πίνακας που παραθέτεις από το techblog και θα απουσιάζουν τα "?" και τα "Ίσως".

edit: Πάντως barman είσαι off-topic που ασχολείσαι με το Nexus S γιατί ο topic starter αναφέρεται σε διπύρηνα, όχι σε μονοπύρηνα...

Δημοσ.

To techblog δεν αποτελεί τεκμήριο.

Είπα πως δεν θα πάρει ICS το Nexus S;! Για την hardware υλοποίηση μίλησα. Μην τα μπερδεύουμε γιατί δεν πρόκειται να φάω πάλι ban για να εξηγώ.

Το Galaxy S II το βρίσκει με 430€ και είναι η μέρα με τη νύχτα με το Nexus S.

Όταν βγει το Galaxy Nexus μοιραία θα πέσουν οι τιμές από τα τωρινά high-end Android.

Επίσης βλέπω μια μανία με τις συνεχείς αναβαθμίσεις του Android και δεν την κατανοώ.

Το να θέλει κάποιος να έχει το τελευταίο λογισμό το κατανοώ σαν επιθυμία,

αλλά παρατηρώ πως το έχουμε κάνει ανάγκη.

Αν λοιπόν είναι θέμα ανάγκης τότε δεν υπάρχουν διλήμματα. Μονόδρομος τα Google τηλέφωνα.

Αλλά επειδή ένα κινητό δεν είναι μόνο το software αλλά και το hardware, τότε θα πρέπει να κοιτάτε τα τηλέφωνα στο σύνολό τους.

Εφόσον το Galaxy S τελικά πάρει την Ice Cream, τότε θα είναι και σε θέμα OS παράλληλα με το Nexus S αλλά και θα υπερτερεί σε επιμέρους τομείς(οι οποίοι κλασικά φαίνονται στο link της υπογραφής μου).

Όπως λοιπόν είπα και πριν, χρειάζεται υπομονή λίγο καιρό.

Έτσι θα συμπληρωθεί και ο πίνακας που παραθέτεις από το techblog και θα απουσιάζουν τα "?" και τα "Ίσως".

edit: Πάντως barman είσαι off-topic που ασχολείσαι με το Nexus S γιατί ο topic starter αναφέρεται σε διπύρηνα, όχι σε μονοπύρηνα...

Το Techblog ειναι το καλυτερο Site αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα με θεμα τα κινητα.

Εσυ εισαι OFF-TOPIC διοτι ο ανθρωπος ΔΕΝ εχει 599Ε που χρειαζονται για το GS 2+και τα 650Ε του Nexus prime.

Επισης ΕΓΩ του εδωσα λυση για το προβλημα (επιλογη συσκευης)

Εσυ τι ακριβως κανεις προτεινωντας συσκευες ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ;;;;;;;; ΕΩΣ 400Ε δινει ΕΩΣ οχι παραπανω !!!!!!!!

Edit : και επισης ΕΓΡΑΨΑ αυτα που χρειαζεται ο φιλος το μονοδικο κινητο που τα κανει οριακα ειναι το Galaxy S 2 ( και ως πρωην κατοχος εχω αποψη-για εσενα ΔΕΝ ξερω !!! )

ΟΡΙΣΤΕ το 2ο ποστ του νηματος ΔΙΚΟ ΜΟΥ :

Ως πρωην κατοχος GS 2 θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα να δουμε και το Nexus το καινουριο.

Καλο το Galaxy S 2 αλλα η αναλυση της οθονης το χαλαει. Το Sensation εχει καλυτερη αναλυση αλλα χειροτερη οθονη.

Οποτε περιμενε λιγο ακομα για να μην το μετανιωσεις !

Δημοσ.

Το Techblog ειναι το καλυτερο Site αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα με θεμα τα κινητα.

Δεν παύει να είναι απλά ένα site το οποίο εκτιμά τιμές κλπ. Δεν είναι το λογιστήριο καταστημάτων και κατασκευαστριών εταιρειών. Έλεος.

Εσυ εισαι OFF-TOPIC διοτι ο ανθρωπος ΔΕΝ εχει 599Ε που χρειαζονται για το GS 2+και τα 650Ε του Nexus prime.

Διάβασε καλύτερα αυτά που έγραψα. Όταν με το καλό έρθει το Galaxy Nexus θα δούμε τότε τί τιμή θα έχει αλλά και πως θα διαμορφωθούν οι τιμές στα υπόλοιπα smartphones.

Και το Galaxy S II έχει 430€.

Επισης ΕΓΩ του εδωσα λυση για το προβλημα (επιλογη συσκευης)

Σίγουρα! Το παιδί ζητά διπύρηνο και εσύ αναφέρεσαι σε μονοπύρηνο.

Εσυ τι ακριβως κανεις προτεινωντας συσκευες ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ;;;;;;;; ΕΩΣ 400Ε δινει ΕΩΣ οχι παραπανω !!!!!!!!

Σου απάντησα λιιιίγο πριν. Σηκώνεις το βλέμμα και ξαναδιαβάζεις.

Ήδη είμαστε off-topic.

Δεν απαντώ στα edit που έκανες. Βαριέμαι.

Δημοσ.

@barman: Το teckblog μια χαρά σιτε ειναι για review κλπ. Οι τιμές που δινει, συχνα έχουν αλλάξει πχ το sgs2, αν το χτυπήσεις στο sgroutz θα το βρεις πολυ φθηνότερο. Τώρα αν ο φίλος δινει μεχρι 400 , και το βρει 430, δε νομίζω να κολισει στα 30€ . Όντως αναφέρει ότι ειναι ανάμεσα σε 3 2πυρινα κινητά, οπότε λογικά γι αυτή την κατηγορία ενδιαφέρεται.

android.png

Δημοσ.

γνωρίζετε ότι σε πολλά rooted android κινητά γίνεται να αλλάξει η ανάλυση της οθόνης; ψάξτε στο market "LCD density"

Αυτό φιλέ το εχω κανει ηδη. Η αναλυση δεν αλλάζει. Ειναι αδύνατο. Απλα ξεγελας το λειτουργικό ώστε να νομιζει ότι ειναι μεγαλύτερη ώστε πχ να μπορεις να δεις 7 μικρότερα εικονίδια αντί για 4. Πολυ χρησιμο, αλλα καμία σχεση..

android.png

Δημοσ.

γνωρίζετε ότι σε πολλά rooted android κινητά γίνεται να αλλάξει η ανάλυση της οθόνης; ψάξτε στο market "LCD density"

Δεν αλλαζει με τιποτα η αναλυση φιλε.

Η καλυτερη αναλυση μεχρι στιγμης σε κινητο ειναι του Nexus Prime για εμενα.

Φυσικα οταν το δω απο κοντα μπορει και να αλλαξω γνωμη. Υπομονη.

Δημοσ.

Δεν αλλαζει με τιποτα η αναλυση φιλε.

Η καλυτερη αναλυση μεχρι στιγμης σε κινητο ειναι του Nexus Prime για εμενα.

Φυσικα οταν το δω απο κοντα μπορει και να αλλαξω γνωμη. Υπομονη.

Μεγαλύτερη ανάλυση έχει το Galaxy Note στα 800x1280 (έναντι 720x1280 του Galaxy Nexus).

Το επόμενο θυμίζει Galaxy S vs Nexus S:

Ίδια ανάλυση με το Galaxy Nexus αλλά καλύτερο στο σύνολο είναι και το Galaxy S II HD.

Δημοσ.

Μεγαλύτερη ανάλυση έχει το Galaxy Note στα 800x1280 (έναντι 720x1280 του Galaxy Nexus).

ποσες ιντσες ειναι το note ξερεις ;

Edit: θελω να κατσεις να διαβασεις φιλε δεν παει αλλο !!!

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4135&idPhone2=4219

ΔΕΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...