Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνφορουμίτες είμαι ανάμεσα σε τρία διπύρηνα κινητά. Το HTC sensation, το Sumsung Galaxy S2 και το LG optipous x2.

Με ενδιαφέρει η ταχύτητα, καλές φωτογραφίες και βίντεο, η στιβαρότητα και το κινητό να αξίζει τα λεφτά του. Τα δύο πρώτα τα βρίσκει κανείς στο ίντερνετ περίπου 420 ευρώ ενώ το LG έχει πέσει και στα 317 ευρώ. Τι μου προτείνετε;

Τα είδα τα κινητά. Μου γεμίζουν το μάτι το HTC και το LG σε στιβαρότητα αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα και για το Σάμσουγκ Γκάλαξι S2.

Για το S2 υπάρχει σχετικό θέμα...Έχω διαβάσει αρκετά...Αλλά θα ήθελα γνώμες και για τα άλλα δύο κινητά.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ως πρωην κατοχος GS 2 θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα να δουμε και το Nexus το καινουριο.

Καλο το Galaxy S 2 αλλα η αναλυση της οθονης το χαλαει. Το Sensation εχει καλυτερη αναλυση αλλα χειροτερη οθονη.

Οποτε περιμενε λιγο ακομα για να μην το μετανιωσεις !

Δημοσ.

το LG το έχω και είναι μια χαρά. οι φωτογραφίες είναι μέτριες πάντως. πρόσφατα το πήρε και ένας φίλος μου και είναι και αυτός ευχαριστημένος. πολύ γρήγορο κτλπ, αλλα θα πρέπει να το κάνεις root για να το ευχαριστηθείς. προσωπικά θα σκεφτόμουν αν θα το έπαιρνα για ένα λόγο. αν δεν μπορεί να σου δώσει σε ικανοποιητικό βαθμό αυτά που ζητάς(π.χ πολύ καλή φωτογραφία), καλύτερα να μην στα δώσει καθόλου. εννοώ οτι πολλά πράγματα που τα κάνουν αυτά τα κινητά τα κάνουν πλεον με ευκολία και κινητά των 130 ευρώ... η τιμή του εχει πέσει πολύ πάντως, αν φανταστείς οτι πριν λίγους μήνες είχε 500 ευρώ...

Δημοσ.

Απλα είναι τα πράγματά. Εξαρτάται αποκλειστικα τι είναι ποιο σημαντικό για σένα. Το lg ειναι μια χαρά τηλέφωνο, αλλα χειρότερό απο τα αλλα 2. Εχει το συν της χαμηλότερης τιμής. Το sgs2 έχει τις καλύτερες επιδόσεις και συνολικά την καλητερη οθόνη, και ας έχει χειρότερη αναλυση απο το htc. Έχει επίσης το καλύτερό βίντεο/φωτο. Έχει ένα θεμα με την μπαταριά αλλα με custom ειναι όχι μια, αλλα 2 χαρές. Επίσης είναι ελαφρύ και λεπτό. Το htc έχει ποιο στιβαρό design, δεν είναι μονο πλαστικό, χειρότερες επιδόσεις σαφέστατα στα παντα, έχει όμως το sence, που πολοι το αγοράζουν μονο για αυτό. Απο μπαταριά δεν το εχω δει σε καθημερινή χρηση για να το συγκρίνω με το sgs2. Αν θα έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα στα ιδία με sgs2, ή ένα ελάχιστο κλικ καλύτερό. Αν και απο rom σε rom αλλάζουν δραματικά οι εντυπώσεις. Μετα απο custom όμως και στα 2 υπερέχει το sgs2 και σε αυτονομια, αρκετά. Έχει και μεγαλύτερη μπαταριά. Όπως καταλαβαίνεις όλα έχουν συν και πλην. Απο εσένα εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει περισσότερο, για να επιλέξεις.

Φυσικά βγαίνουν και αλλα, πιθανών καλύτερα. Το νεο motorola μου έχει φανει πολυ καλο, και ας μη σκεφτομουν καν ποτε για motorola μεχρι τώρα. Σαν καινούρια θα είναι και ποιο ακριβά όμως.

android.png

Δημοσ.

Το optimus είναι παρατημένο από την lg όμως έχει πολύ καλή υποστήριξη από devs. Είναι σαν τον φτωχό αδερφό των άλλων 2. Επίσης η lg είπε ότι δεν θα δώσει ics. Οπότε το πέρνεις μόνο αν τα 400 σου φαίνονται πολλά και δεν σε πειράζει να είσαι πίσω στις επίσημες αναβαθμίσεις.Το htc φαίνεται να έχει τις χαμηλότερες επιδώσεις και από τα 2 αλλά αυτό μόνο σε benchmarks. Αν δεν έχεις σκοπό να πειράξεις το κινητό και γενικά προτιμάς stock νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή μιας και το sense είναι πιο πλήρης. Δεν θα ψάχνεις ούτε για widget launchers.Το s2 είναι το ποιο γρήγορο κινητό. Ικανοποιητικό σε stock super σε custom. Αν έπαιρνα τώρα κινητό αυτό θα τσίμπαγα.στην θέση σου θα το καθηστερούσα λίγο πάντως για το motorola razr.

H ανάλυση της οθόνης σε αυτά τα dpi δεν θα πρέπει να είναι μέτρο σύγκρισης εκτός και αν φέρνεις το κινητό στη μύτη σου......

Δημοσ.

Το optimus είναι παρατημένο από την lg όμως έχει πολύ καλή υποστήριξη από devs. Είναι σαν τον φτωχό αδερφό των άλλων 2. Επίσης η lg είπε ότι δεν θα δώσει ics. Οπότε το πέρνεις μόνο αν τα 400 σου φαίνονται πολλά και δεν σε πειράζει να είσαι πίσω στις επίσημες αναβαθμίσεις.Το htc φαίνεται να έχει τις χαμηλότερες επιδώσεις και από τα 2 αλλά αυτό μόνο σε benchmarks. Αν δεν έχεις σκοπό να πειράξεις το κινητό και γενικά προτιμάς stock νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή μιας και το sense είναι πιο πλήρης. Δεν θα ψάχνεις ούτε για widget launchers.Το s2 είναι το ποιο γρήγορο κινητό. Ικανοποιητικό σε stock super σε custom. Αν έπαιρνα τώρα κινητό αυτό θα τσίμπαγα.στην θέση σου θα το καθηστερούσα λίγο πάντως για το motorola razr.

H ανάλυση της οθόνης σε αυτά τα dpi δεν θα πρέπει να είναι μέτρο σύγκρισης εκτός και αν φέρνεις το κινητό στη μύτη σου......

Ισα ισα σε ΑΥΤΑ τα κινητα πρεπει να κοιταμε αναλυση οθονης !! Δες την αναλυση του iphone,κανενα δεν το πιανει !

Αλλα ο.κ. Γουστα ειναι αυτα !!

* Θα ηθελα πολυ ενα GAlaxy S 2 με RETINA !!!

Δημοσ.

Νομίζω ότι ο orlox με συμπλήρωσε σε οσα δεν εγραψα.

Λίγο με την αναλυση διαφωνώ και εγώ. Για να ειμαι ηλικρινης το μονο που θα ήθελα απο ένα νεο κινητό, δεν ειναι ούτε ταχύτητα, ούτε παραπάνω πύρινες. Ελάχιστη σημασία έχουν, γιατί οι επιδόσεις ειναι ηδη σούπερ.

Το μονο που θα θεωρούσα συν, ειναι η αναλυση, και η μεγαλύτερη ακόμα οθόνη χωρίς αύξηση μεγέθους. Ειναι δυνατά και τα 2, και θα γίνουν. Η αναλυση στο sgs2 είναι όντως μια χαρά, αλλα η ακόμα μεγαλύτερη χαρίζει κάτι παραπάνω. Πχ στο iphone όντως βλέπεις μια μεγαλύτερη λεπτομερεια. Οφείλεται ακριβώς στη μεγαλύτερη αναλυση. Ψιλά γράμματα για αυτούς που ψάχνουν το τέλειο βεβαία ..

android.png

Δημοσ.

Νομίζω ότι ο orlox με συμπλήρωσε σε οσα δεν εγραψα.

Λίγο με την αναλυση διαφωνώ και εγώ. Για να ειμαι ηλικρινης το μονο που θα ήθελα απο ένα νεο κινητό, δεν ειναι ούτε ταχύτητα, ούτε παραπάνω πύρινες. Ελάχιστη σημασία έχουν, γιατί οι επιδόσεις ειναι ηδη σούπερ.

Το μονο που θα θεωρούσα συν, ειναι η αναλυση, και η μεγαλύτερη ακόμα οθόνη χωρίς αύξηση μεγέθους. Ειναι δυνατά και τα 2, και θα γίνουν. Η αναλυση στο sgs2 είναι όντως μια χαρά, αλλα η ακόμα μεγαλύτερη χαρίζει κάτι παραπάνω. Πχ στο iphone όντως βλέπεις μια μεγαλύτερη λεπτομερεια. Οφείλεται ακριβώς στη μεγαλύτερη αναλυση. Ψιλά γράμματα για αυτούς που ψάχνουν το τέλειο βεβαία ..,

android.png

Check this : http://techblog.gr/m...-hands-on-4822/

Αυτη ειναι αναλυση ! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα γούστου αλλά πραγματικότητας. Για να δεις pixel πρέπει να κοιτάς την οθόνη στα 3 εκατοστά.... Δεν νομίζω ότι χρησιμοποιεί κάνεις έτσι το κινητό του... Η «retina» είναι μάρκετινγκ και ουσιαστικά δεν σου προσφέρει τίποτα.

Σκέψου ότι μια καλή οθόνη υπολογιστή έχει πολύ χαμηλότερα dpi

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα γούστου αλλά πραγματικότητας. Για να δεις pixel πρέπει να κοιτάς την οθόνη στα 3 εκατοστά.... Δεν νομίζω ότι χρησιμοποιεί κάνεις έτσι το κινητό του... Η «retina» είναι μάρκετινγκ και ουσιαστικά δεν σου προσφέρει τίποτα.

Καλα δεν θα βγαλουμε ακρη. Εσυ λες τα δικα σου,εγω τα δικα μου. Nexus Prime για τον φιλο προτεινω αν εχει τα χρηματα.

Δημοσ.

Σκέψου ότι μια καλή οθόνη υπολογιστή έχει πολύ χαμηλότερα dpi

Κάποτε ειχα μια συζήτησή σε αλλο φόρουμ που κράτησε πολλές σελίδες και γράφτηκαν πολλά. Μεταξύ άλλων, γράφτηκαν link με αναλύσεις επιστημόνων ότι το ανθρώπινό ματι μπορεί να δει αναλύσεις πολυ ψηλότερες απο του iPhone, και ας υπάρχει η γενική φήμη ότι η retina ξεπερνάει αυτό το οριο. Επίσης το θεμα δεν ειναι πχ ότι μπορεις να βλέπεις πολυ μικρά γράμματα χωρίς να θολωσουν, γιατί έτσι και αλλιώς δε θα καθοσουν πολυ ωρα να διαβάσεις τόσο μικρά γράμματα. Χαρίζει όμως μια κρισταλινη αίσθηση σε ότι βλέπεις. Επειδή εχω βαλει διπλα διπλα sgs2 και iPhone 4, προτιμώ σε όλα το sgs2, συμπεριλαμβανομένου και της οθόνης του λόγω χρωμάτων, αντίθεσης, μαύρου. Αυτό δε σημαίνει ότι δε ζηλεύω την αναλυση του iPhone. Αν διπλα ειχα και ένα τρίτο τηλέφωνο με amoled υψηλής ανάλυσής 4.3 ίντσες ειναι βέβαιο ότι θα το προτιμούσα απο τα αλλα 2. Ξέρω ειμαι πάλι offtopic :)

Το motorola έχει amoled υψηλοτερης ανάλυσής. Μονο που ειναι καινούριο και θα βγει στα 600€ Επίσης ειναι λεπτό, μεταλικο και το φτιαχνει η Google (αφού την έχει αγορασει). Νομίζω αξίζει να προσεχθεί.

Το nexus έχει ακόμα μεγαλύτερη αναλυση, αλλα τα δικα του συν/πλην. Πχ εγώ δε θα το επαιρνα μονο και μονο που δεν παίρνει κάρτα μνημης. Στο sgs2 με τα 16 ενσωματομενα ετοιμάζομαι να προσθέσω αλλα 32. Έχει αλλα συν όμως όντως..

android.png

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις. Δεν ξέρω αλλά εμένα μου άρεσε πολύ το ΗΤC sensation. Το έχει κανείς να μου πει αν βγάζει καλές φωτό; Βγάζει και βίντεο hd ή όχι; Το Galaxy S2 μου φάνηκε πολύ πλαστικό. Το LG πάλι μου άρεσε αλλά με προβλημάτισε ως προς αυτό που γράψατε ότι τραβάει μέτριες φωτογραφίες...

Όπως σας είπα, το βασικό για μένα είναι να είναι γρήγορο κινητό στο ίντερνετ. Αυτό απ' ότι κατάλαβα το καλύπτουν όλα...

Για φωτογραφίες ή βίντεο ποια άλλα μου προτείνεται; Λέτε να περιμένω το Nexus Prime ή το Μοτορόλα; Ποια μοντέλα; Πότε έρχονται Ελλάδα; Αλλά απ' ότι κατάλαβα αν είναι από 600 ευρώ και πάνω δεν έχει νόημα για μένα... Έως 400 ευρώ οκ για κινητό. Όχι παραπάνω... Γι αυτό άλλωστε δεν πάω σε iphone αν και θα γούσταρα, αλλά δεν παίζει να δώσω τόσα λεφτά. Είχα το 3GS, μου το κλέψανε και ακόμα το κλαίω...

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις. Δεν ξέρω αλλά εμένα μου άρεσε πολύ το ΗΤC sensation. Το έχει κανείς να μου πει αν βγάζει καλές φωτό; Βγάζει και βίντεο hd ή όχι; Το Galaxy S2 μου φάνηκε πολύ πλαστικό. Το LG πάλι μου άρεσε αλλά με προβλημάτισε ως προς αυτό που γράψατε ότι τραβάει μέτριες φωτογραφίες...

Όπως σας είπα, το βασικό για μένα είναι να είναι γρήγορο κινητό στο ίντερνετ. Αυτό απ' ότι κατάλαβα το καλύπτουν όλα...

Για φωτογραφίες ή βίντεο ποια άλλα μου προτείνεται; Λέτε να περιμένω το Nexus Prime ή το Μοτορόλα; Ποια μοντέλα; Πότε έρχονται Ελλάδα; Αλλά απ' ότι κατάλαβα αν είναι από 600 ευρώ και πάνω δεν έχει νόημα για μένα... Έως 400 ευρώ οκ για κινητό. Όχι παραπάνω... Γι αυτό άλλωστε δεν πάω σε iphone αν και θα γούσταρα, αλλά δεν παίζει να δώσω τόσα λεφτά. Είχα το 3S, μου το κλέψανε και ακόμα το κλαίω...

ΟΛΑΑΑ αυτα που θελεις 1 κινητο ΔΕΝ τα κανει τελεια μεχρι στιγμης και στα λεφτα που δινεις.

Δες και αλλες επιλογες-Desire HD και Sony ARC . Πρεπει να πας να τα δοκιμασεις μονος,οτι και να σου πουμε εμεις...Βγαλε 5-10 φωτο παρε και ακουστικα μαζι σου να ακουσεις τον ηχο.

Επισης παντου εχει wi-fi,φορτωσε και 10 σελιδες και θα καταλαβεις απο μονος σου πιο σου ταιριαζει.

Συμφωνα με οσα εχω αλλαξει εγω μεχρι στιγμης (Desire HD,Desire το απλο,Desire Z, Galaxy S,Galaxy S 2,sony Xperia play,ZTE Blade,X5, το καλυτερο απο ολα ηταν το GS 2 σε ολα αυτα που σε ενδιαφερουν.

Απλα να ξερεις οτι η Καμερα βγαζει σε μερικες συσκευες ΡΟΖ χρωμα και επισης το Ασπρο ΔΕΝ ειναι εντελως Ασπρο !!

Αυτα ειναι λεπτα σημεια που πρεπει να την πατησεις για να τα μαθεις. Επειτα παιζει ρολο εαν θα το κανεις ROOT η οχι . Αν του κανεις Root τα πραγματα αλλαζουν προς το καλυτερο,αν ομως δεν ξερεις ;;

Σκεψου ολες τι παραμετρους και μετα αποφασισε γιατι πλεον μας "ΚΟΥΡΕΨΑΝ" και δεν ειναι για να χανεις χρηματα-εκτος και αν εχεις !!

Αυτα απο εμενα.

Δημοσ.

Τα αλλα δεν τα εχω δουλεψει πολυ και δεν γνωριζω ομως το o2x βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες και βιντεο. Αν εισαι στενος στο χρημα και τα 100Ε διαφορας σου φαινονται πολλα ειναι ενα κινητο που δεν θα σε απογοητευσει αρκει να εχεις υποχιν σου αυτα που σου ειπα πιο πανω. Φαινεται σαν να εχει εκγαταληφθει απο την LG και εχει μεινει με froyo. Αυτο δεν συμαινει οτι δεν αξιζει τα λεφτα του. Ισως ειναι το πιο vfm κινητο στα 300. Μπορεις να δεις μερικες photos στο auto που εχει βγαλει ενς φιλος απο το myphone εδω. Επισης το video του ειναι επισης πολυ καλο.

Δημοσ.

Καλη η LG αλλα στα Μονιτορ και στις τηλεορασεις .

Θα πρεπει να σκεφτεις οτι θα δωσεις 300Ε+ και θα πρεπει να μεινεις (εκτος αν γνωριζεις πως ) με την 2.2 .

Και εγω παντως αυτο θα αγοραζα τωρα

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/c84277246a614f06a4c4f406699b0f3b/productinfo.aspx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...