treipots30 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, Προσπάθησα να κάνω ένα image το ‘’C’’ με το Acronis , με Bootabble DVD , αλλά κατά την διάρκεια το φορτώματος δεν βρίσκει τον σκληρό δίσκο και εμφάνισε το εξής μήνυμα ‘’ACRONIS DISK HAS NOT FOUD ANY HARD DISK DRIVES.’’ Δοκίμασα και με δεύτερο Βοοtabble Cd me to acronis 2009 , αλλά και πάλι το ίδιο μήνυμα Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?..και sorry αν δεν είμαι στο σωστό topic Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Το bootable dvd που το βρήκες;Το λέω επειδή πρέπει να φτιαχτεί στο δικό σου Η/Υ και κυρίως με τα driver για τον sata σκληρό σου αλλιώς δεν θα τον δει ποτέ. Το Acronis από ότι θυμάμαι έχει μέσα από το μενού του(αν το έχεις εγκατεστημένο)την επιλογή να φτιάξει bootdvd για το δικό σου Η/Υ όπου θα έχει και τα αντίστοιχα driver.
treipots30 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 To Bootable Dvd το δημιούργησα από το δικό μου pc (είναι αυτό που δεν βλέπει το σκληρό) Το Αcronis δεν το εχω εγκαταστημένο στο pc. Το είχα σε iso και απλά με το nero δημιούργησα το Bootable Dvd.
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Άρα απλά έκαψες κάποιο έτοιμο image,πρέπει να το εγκαταστήσεις και να φτιάξεις cd/dvd που να είναι ειδικά για εσένα,να έχεις δηλαδή και τους κατάλληλους οδηγούς για το sata και γενικά ο,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το μήνυμα μου το έβγαζε με το ένα από τα δύο (FULL) bootable cd που είχα φτιάξει και γω. Έκανα δουλειά με το άλλο (SAFE).
isay Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, Προσπάθησα να κάνω ένα image το ‘’C’’ με το Acronis , με Bootabble DVD , αλλά κατά την διάρκεια το φορτώματος δεν βρίσκει τον σκληρό δίσκο και εμφάνισε το εξής μήνυμα ‘’ACRONIS DISK HAS NOT FOUD ANY HARD DISK DRIVES.’’ Δοκίμασα και με δεύτερο Βοοtabble Cd me to acronis 2009 , αλλά και πάλι το ίδιο μήνυμα Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?..και sorry αν δεν είμαι στο σωστό topic Ευχαριστώ εκ των προτέρων. To πρώτο dvd με ποιο acronis το είχες φτιάξει; Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα οταν χρησιμοποίησα boot dvd απο acronis v11 σε ενα νεότερο υπολογιστή και usb εξωτερικό δίσκο. Το πρόβλημα λύθηκε οταν χρησιμοποίησα boot dvd απο το acronis v13. Άρα, δοκίμασε μήπως βρεις κάποια νεότερη έκδοση του acronis και φτιάξε το boot dvd.
treipots30 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή TheELF Να το εγκαταστήσω και μέσα από το πρόγραμμα να δημιουργήσω boot? isay δημιούργησα με το Acronis 2012 , όσο για το τι ver είναι, δεν ξέρω. Έκανα εγκατάσταση το Acronis 2011 , έκανα update στην τελευταία version του προγράμματος ,και ενώ στην διαδικασία δημιουργίας του bootcd έγραφε ότι θα πάρει όλους τους drivers από usb-hard disk κλπ , όταν το δημιούργησα και έκανα επανεκκίνηση και bootcd ,πάλι το ίδιο μήνυμα, …ότι δεν βρίσκει τον σκληρό. Παιδία βοήθεια, μου έχει σπάσει τα νευρα….και έχω χαλάσει και 5 cd!! Έκανα εγκατάσταση το Acronis 2011 , έκανα update στην τελευταία version του προγράμματος ,και ενώ στην διαδικασία δημιουργίας του bootcd έγραφε ότι θα πάρει όλους τους drivers από usb-hard disk κλπ , όταν το δημιούργησα και έκανα επανεκκίνηση και bootcd ,πάλι το ίδιο μήνυμα, …ότι δεν βρίσκει τον σκληρό. Παιδία βοήθεια, μου έχει σπάσει τα νευρα….και έχω χαλάσει και 5 cd!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα