patsinoo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 απο χ8ες το βραδυ δεν μαφηνει να μπω καθολου μεσα, μου βγαζει αυτο το μηνιμα. Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later. δεν μαφηνει ουτε να ανοιξω αλλο λογαριασμο. την βοηθεια σας!
patsinoo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 δοκιμασα και αλλον , εκανα και διαγραφη coocies. δυστιχως εδω που βρισκομε δεν εχω κοντα αλλο pc να μπω. παιζει κατι μαλον με αναφορες? τι να πω?
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 εισαι σε λαθος τομεα του φορουμ νομιζω θα συμφωνησω με το φιλο να δοκιμασεις με αλλον browser. επισης μπορεις να δοκιμασεις 1.επανεκιννηση ρουτερ 2. πατας εναρξη-εκτελεση- πατας cmd να ανοιξει η γραμμη εντολων ipconfig /flashdns επισης δοκιμασε στο ιδιο παραθυρο γραμμης εντολων την εντολη ping www.facebook.com tracert www.facebook.com αν ολοκληρωνονται μαλλον ειναι προβλημα browser
dimitrisOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 εισαι σε λαθος τομεα του φορουμ νομιζω σίγουρα !
patsinoo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 συγνωμη για αυτο πρωτη φορα μπαινω εδω. εχω καρτοιντερνετ vodafone, εχω κανει επανεκινηση αλλα τιποτα. δεν με βαζει πουθενα μεσα.
tilbellos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 εισαι σε λαθος τομεα του φορουμ νομιζω ενώ ο τίτλος.. περιγραφικότατος...
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 συγνωμη για αυτο πρωτη φορα μπαινω εδω. εχω καρτοιντερνετ vodafone, εχω κανει επανεκινηση αλλα τιποτα. δεν με βαζει πουθενα μεσα. τελικα μονο στο facebook δε σε βαζει? ή πουθενα. αν δε ξερουμε....τι να σου πουμε
patsinoo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 μονο το φβ. ναι. οτι και να ανοιξω για να μπω μου βγαζει αυτο.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 μου ειχε τυχει και σ εμενα το παραπανω μηνυμα και περιπου για 4-5 ωρες δεν ειχα προσβαση(ευτυχως ηταν αργα το βραδυ) περιμενε και θα φτιαξει βεβαια απο τοτε και μετα εχει αλλαξει το fb οπως το εβλεπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα