Pa0ki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Για τη γκόμενα ντε Η Morisson μου την έσπαγε στο House
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 σε φάση "you got Notebooked"
Pa0ki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 σε φάση "you got Notebooked" This? Last wear Απλά θέλω κάτι με πολλά επεισόδια να την κρατήσει να μην ακούω συνέχεια το "κατέβασε μου καμιά ταινία"
Intruder7s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή ειναι ρε συ η σειρα και το στορυ γενικα εχει ενδιαφερον αλλα οι ηθοποιοι δεν παιζουν καθολου καλα και το καταλαβαινεις. Σε ξενερωνει λιγο αυτο αλλα αν το παραβλεψεις η σειρα αξιζει.
Sellers Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 This? Last wear Απλά θέλω κάτι με πολλά επεισόδια να την κρατήσει να μην ακούω συνέχεια το "κατέβασε μου καμιά ταινία" Ατίθασα Νιάτα.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 This? Last wear Απλά θέλω κάτι με πολλά επεισόδια να την κρατήσει να μην ακούω συνέχεια το "κατέβασε μου καμιά ταινία" Paoki γινε λίγο ρομαντικος ρε
Pa0ki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δε μπορώ, έχω σαν πρότυπο άντρα τον Φατσέα, οι υπόλοιποι χαλάτε την πιάτσα https://www.youtube.com/watch?v=Zliod2rrkUA Το σκίσαμε το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα