RottenLungs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εγω τον Ιούνιο ήθελα κάτι με φαντασία απεγνωσμένα και έψαχνα σειρές. Της έδωσα μία ευκαιρία και είδα 3-4 επεισόδια αλλα τελικά δεν με κέρδισε ούτε σε ένα σημείο. Βαριόμουν απίστευτα κατα την διάρκεια του επεισοδίου, σε φάση να κάνω χειροτεχνίες. Μουτζούρωνα χαρτιά (και καλα ζωγράφιζα), έκοβα - κόλλαγα, γενικά έκανα ένα γραφείο μπουδέλο. Δεν ξέρω ρε παιδιά, μπορεί να φτιάχνει όπως λέτε αλλα... Δεν λέει που δεν λέει, να τρώς και κράξιμο επειδή βλέπεις την χιονάτη. Εεε δεν αξίζει.
kostas_dr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Η σειρά είχε μερικά ωραία επεισόδια στον 1ο κύκλο. Είχε και περισσότερους δράκους απ' ότι το Game of Thrones! 1
D_N_A Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Εγω τον Ιούνιο ήθελα κάτι με φαντασία απεγνωσμένα και έψαχνα σειρές. Της έδωσα μία ευκαιρία και είδα 3-4 επεισόδια αλλα τελικά δεν με κέρδισε ούτε σε ένα σημείο. Βαριόμουν απίστευτα κατα την διάρκεια του επεισοδίου, σε φάση να κάνω χειροτεχνίες. Μουτζούρωνα χαρτιά (και καλα ζωγράφιζα), έκοβα - κόλλαγα, γενικά έκανα ένα γραφείο μπουδέλο. Δεν ξέρω ρε παιδιά, μπορεί να φτιάχνει όπως λέτε αλλα... Δεν λέει που δεν λέει, να τρώς και κράξιμο επειδή βλέπεις την χιονάτη. Εεε δεν αξίζει. Πάλεψα και είδα 7 επεισόδια! 7!! Ναι!! Ώσπου μια μέρα στο 8ο, εντελώς τυχαία πάτησα delete αντι για Play... I was free!!
tolis_01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Είναι η ιδέα μου, ή η 2η σεζόν έχει κυριολεκτικά μηδενικό ενδιαφέρον; Η 1η μου είχε αρέσει.
Skylined Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Τί άσχετα σχόλια! Με το συμπάθειο. Φοβερή η πρώτη σεζόν, πολύ καλές ερμηνείες, ενδιαφέρουσα εξέλιξη της πλοκής, μπόλικη μαγεία, μυστικιστικό σενάριο και πολλοί δυναμικοί γυναικείοι χαρακτήρες. Καλή δουλειά, καλή παραγωγή. Ήρωες γνωστών παραμυθιών που φυλακίστηκαν με αλυσίδες λήθης στη γνωστή, πεζή πραγματικότητα ζουν κανονικές ζωές χωρίς να υποψιάζονται την καταγωγή τους. Οι λίγοι που γνωρίζουν σιωπούν για τους δικούς τους εγωιστικούς λόγους. Ακριβώς ότι είδαμε και στο matrix. Για τη δεύτερη σεζόν επιφυλάσσομαι προς το παρόν, θα δείξει.
kostas_dr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 skiabox, ο 2ος κύκλος μέχρι τώρα σου φαίνεται κατώτερος του 1ου;
bloody_buny Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 1η σεζον ηταν καλη για μενα αλλα εκανε κοιλια στα περισσοτερα επεισοδια που η εμμα εκανε τον αστυνομο σαινη μονο σε μενα φαινοταν γελοια η φαση; απο 2η μετα απο ενα βαρετο 1ο επεισοδιο τα περισσοτερα μου αρεσουν αρκετα στη φαση οτι βλεπονται ευχαριστα προτοτυπο το σεναριο γενικα αλλα δεν ειναι και απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει
skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 skiabox, ο 2ος κύκλος μέχρι τώρα σου φαίνεται κατώτερος του 1ου; Φαίνεται να λιγόστεψαν πολύ οι εκπλήξεις στον 2ο κύκλο.Δηλαδή δεν είναι σαν τον 1ο κύκλο που πρωτογνωρίζεις όλους τους χαρακτήρες , έναν ανα επεισόδιο.Το πράγμα τραβιέται δηλαδή και ας είναι μόλις ο 2ος κύκλος. Βέβαια αφού ξεκινάς κάτι, το συνεχίζεις για να δεις που θα πάει αναγκαστικά.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Βέβαια αφού ξεκινάς κάτι, το συνεχίζεις για να δεις που θα πάει αναγκαστικά. Η ποινή σε διαφορετική περίπτωση?
stratigos24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μπορει καποιος που δεν εχει δει τη σειρα, να ξεκινησει κατευθειαν το: Once upon a time in Wonderland?
Intruder7s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Αν κρινω βεβαια απο κριτικες θα σου προτεινα να μην το ξεκινησεις καν το Once upon a time in Wonderland.Το Once upon a time απο την αλλη ειναι παρα πολυ καλο.
Pa0ki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Buuuuuump Υπάρχει κανείς που ασχολείται ακόμη? Την κατεβάζω για το αίσθημα, αξίζει να ρίξω κάνα βλέφαρο? Δε συνηθίζω να αφήνω σειρές στη μέση, οπότε αν τη ξεκινήσω θα την τελειώσω μόνο το τέλος του Dexter δεν έχω δει ακόμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα