Προς το περιεχόμενο

Once Upon A Time

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω τον Ιούνιο ήθελα κάτι με φαντασία απεγνωσμένα και έψαχνα σειρές. Της έδωσα μία ευκαιρία και είδα 3-4 επεισόδια αλλα τελικά δεν με κέρδισε ούτε σε ένα σημείο. Βαριόμουν απίστευτα κατα την διάρκεια του επεισοδίου, σε φάση να κάνω χειροτεχνίες. Μουτζούρωνα χαρτιά (και καλα ζωγράφιζα), έκοβα - κόλλαγα, γενικά έκανα ένα γραφείο μπουδέλο. Δεν ξέρω ρε παιδιά, μπορεί να φτιάχνει όπως λέτε αλλα... Δεν λέει που δεν λέει, να τρώς και κράξιμο επειδή βλέπεις την χιονάτη. Εεε δεν αξίζει.

Δημοσ.

Η σειρά είχε μερικά ωραία επεισόδια στον 1ο κύκλο.

Είχε και περισσότερους δράκους απ' ότι το Game of Thrones! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγω τον Ιούνιο ήθελα κάτι με φαντασία απεγνωσμένα και έψαχνα σειρές. Της έδωσα μία ευκαιρία και είδα 3-4 επεισόδια αλλα τελικά δεν με κέρδισε ούτε σε ένα σημείο. Βαριόμουν απίστευτα κατα την διάρκεια του επεισοδίου, σε φάση να κάνω χειροτεχνίες. Μουτζούρωνα χαρτιά (και καλα ζωγράφιζα), έκοβα - κόλλαγα, γενικά έκανα ένα γραφείο μπουδέλο. Δεν ξέρω ρε παιδιά, μπορεί να φτιάχνει όπως λέτε αλλα... Δεν λέει που δεν λέει, να τρώς και κράξιμο επειδή βλέπεις την χιονάτη. Εεε δεν αξίζει.

Πάλεψα και είδα 7 επεισόδια! 7!! Ναι!! Ώσπου μια μέρα στο 8ο, εντελώς τυχαία πάτησα delete αντι για Play... I was free!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τί άσχετα σχόλια! Με το συμπάθειο.

Φοβερή η πρώτη σεζόν, πολύ καλές ερμηνείες, ενδιαφέρουσα εξέλιξη της πλοκής, μπόλικη μαγεία, μυστικιστικό σενάριο και πολλοί δυναμικοί γυναικείοι χαρακτήρες. Καλή δουλειά, καλή παραγωγή.

Ήρωες γνωστών παραμυθιών που φυλακίστηκαν με αλυσίδες λήθης στη γνωστή, πεζή πραγματικότητα ζουν κανονικές ζωές χωρίς να υποψιάζονται την καταγωγή τους. Οι λίγοι που γνωρίζουν σιωπούν για τους δικούς τους εγωιστικούς λόγους. Ακριβώς ότι είδαμε και στο matrix.

Για τη δεύτερη σεζόν επιφυλάσσομαι προς το παρόν, θα δείξει.

Δημοσ.

1η σεζον ηταν καλη για μενα αλλα εκανε κοιλια στα περισσοτερα επεισοδια που η εμμα εκανε τον αστυνομο σαινη μονο σε μενα φαινοταν γελοια η φαση; απο 2η μετα απο ενα βαρετο 1ο επεισοδιο τα περισσοτερα μου αρεσουν αρκετα στη φαση οτι βλεπονται ευχαριστα προτοτυπο το σεναριο γενικα αλλα δεν ειναι και απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει

Δημοσ.

skiabox, ο 2ος κύκλος μέχρι τώρα σου φαίνεται κατώτερος του 1ου;

Φαίνεται να λιγόστεψαν πολύ οι εκπλήξεις στον 2ο κύκλο.Δηλαδή δεν είναι σαν τον 1ο κύκλο που πρωτογνωρίζεις όλους τους χαρακτήρες , έναν ανα επεισόδιο.Το πράγμα τραβιέται δηλαδή και ας είναι μόλις ο 2ος κύκλος.

Βέβαια αφού ξεκινάς κάτι, το συνεχίζεις για να δεις που θα πάει αναγκαστικά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. 
Αν κρινω βεβαια απο κριτικες θα σου προτεινα να μην το ξεκινησεις καν το Once upon a time in Wonderland.

Το 
Once upon a time απο την αλλη ειναι παρα πολυ καλο.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Buuuuuump

Υπάρχει κανείς που ασχολείται ακόμη?

Την κατεβάζω για το αίσθημα, αξίζει να ρίξω κάνα βλέφαρο?

Δε συνηθίζω να αφήνω σειρές στη μέση, οπότε αν τη ξεκινήσω θα την τελειώσω

μόνο το τέλος του Dexter δεν έχω δει ακόμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...