xazomama Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έχοντας δει τα 10 πρώτα επεισόδια, ομολογώ πως η σειρά βελτιώνεται αρκετά στην πορεία. Έχει βέβαια λίγο την αίσθηση πως βλέπεις ένα κοριτσίστικο χαζοπαραμυθάκι ώρες-ώρες με ψιλοχαζά εφέ, αλλά αποζημιώνεσαι από την παρουσία του Κάρλαϊλ και όχι μόνο...
D_N_A Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έχοντας δει τα 10 πρώτα επεισόδια, ομολογώ πως η σειρά βελτιώνεται αρκετά στην πορεία. Έχει βέβαια λίγο την αίσθηση πως βλέπεις ένα κοριτσίστικο χαζοπαραμυθάκι ώρες-ώρες με ψιλοχαζά εφέ, αλλά αποζημιώνεσαι από την παρουσία του Κάρλαϊλ και όχι μόνο... Ακριβώς! Την παράτησα στο 4 επεισόδιο βασικά
xazomama Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ακριβώς! Την παράτησα στο 4 επεισόδιο βασικά Χαχαχα, δεν πειράζει... Η αλήθεια είναι πως από γνωστούς μου μόνο γυναίκες και γκέι το βλέπουν! (Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για κακό, απλή παρατήρηση κάνω!)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Χαχαχα, δεν πειράζει... Η αλήθεια είναι πως από γνωστούς μου μόνο γυναίκες και γκέι το βλέπουν! (Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για κακό, απλή παρατήρηση κάνω!) Εντάξει με πείσατε, θα το δω.
D_N_A Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Χαχαχα, δεν πειράζει... Η αλήθεια είναι πως από γνωστούς μου μόνο γυναίκες και γκέι το βλέπουν! (Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για κακό, απλή παρατήρηση κάνω!) Δεν απορώ, ένιωθα μια μικρή ανάγκη να κάνω μια αποτρίχωση, ένα πεντικιούρ, μια απολέπιση βρε αδερφέ... Σοβαρά τώρα δεν βλέπετε η σειρά. Έχει και την Jennifer Morrison που παίζει σαν λεσβία...
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μην μου λέτε τέτοια! Τσάμπα κατεβάζω τόσες εβδομάδες;;; Περιμένω να ολοκληρωθεί ένας κύκλος πριν αρχίσω να βλέπω την σειρά. Λίγο απ' την αρχή που είχα βάλει, τα τρέϊλερ και τις κριτικές, μου φαινόταν καλή. Μου αρέσει και η Jennifer Morrison. Ξανθιά είναι πιο ωραία.
xazomama Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μην μου λέτε τέτοια! Τσάμπα κατεβάζω τόσες εβδομάδες;;; Περιμένω να ολοκληρωθεί ένας κύκλος πριν αρχίσω να βλέπω την σειρά. Λίγο απ' την αρχή που είχα βάλει, τα τρέϊλερ και τις κριτικές, μου φαινόταν καλή. Μου αρέσει και η Jennifer Morrison. Ξανθιά είναι πιο ωραία. Εμένα μου αρέσει, όπως και σε πολύ κόσμο. Βέβαια εγώ είμαι κοριτσάκι... Ίσως τα γούστα να διαφέρουν και μόνο λόγω φύλου.
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όπου εβδομάδες, γράψε μήνες! Απο τον Οκτώβριο συγκεκριμένα.
tolis_01 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μην μου λέτε τέτοια! Τσάμπα κατεβάζω τόσες εβδομάδες;;; Με dial-up την κατεβάζεις; Εμένα μου άρεσε πάντως η σειρά, είδα και τα 22 επεισόδια.
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εννοώ ότι κατεβάζω τα επεισόδια ένα ένα και περιμένω να ολοκληρωθεί η σειρά για να την ξεκινήσω. Δεν την έχω στο κατεβαστήρι επι τόσο καιρό συνέχεια! Θα είχε εκραγεί το μηχάνημα!
Cossutius. Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Χαχαχα, δεν πειράζει... Η αλήθεια είναι πως από γνωστούς μου μόνο γυναίκες και γκέι το βλέπουν! (Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για κακό, απλή παρατήρηση κάνω!) χαχαχαχαχαχα Zευγάρια που να τη παρακολουθουν δε γνωρίζεις? Εδώ τη παρακολουθούμε οικογενειακός. Μέχρι και ο διευθυντής μου με τη γυναίκα του φανατικά. Οκ σίγουρα δε προτείνετε η σειρά σε τύπους που θέλουν να επιδείξουν τη brutal βαρβάτη αντρίλα τους αλλά σε εμάς τους υπόλοιπους μια χαρά πέρνάει η ώρα. Οκ δεν είπα οτι έχω και αγωνία αλλά η σειρά ειναι μια χαρά. Χαλαρή χωρίς υπερβολές. Παραμυθάκι με τα όλα του!
Cossutius. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω πως όπου νάναι ξεκινάει και το παραμυθακι μας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 αύριο το πρωί...
Cossutius. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 αύριο το πρωί... Eτοιμη απάντηση είχες και στα 2 ρε??:-P:-P Thanks a lot.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 αρχίζουν κι άλλα αύριο Dexter, Good Wife, Homeland, Mentalist 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα