Προς το περιεχόμενο

Once Upon A Time

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας δει τα 10 πρώτα επεισόδια, ομολογώ πως η σειρά βελτιώνεται αρκετά στην πορεία. Έχει βέβαια λίγο την αίσθηση πως βλέπεις ένα κοριτσίστικο χαζοπαραμυθάκι ώρες-ώρες με ψιλοχαζά εφέ, αλλά αποζημιώνεσαι από την παρουσία του Κάρλαϊλ και όχι μόνο...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχοντας δει τα 10 πρώτα επεισόδια, ομολογώ πως η σειρά βελτιώνεται αρκετά στην πορεία. Έχει βέβαια λίγο την αίσθηση πως βλέπεις ένα κοριτσίστικο χαζοπαραμυθάκι ώρες-ώρες με ψιλοχαζά εφέ, αλλά αποζημιώνεσαι από την παρουσία του Κάρλαϊλ και όχι μόνο...

Ακριβώς! Την παράτησα στο 4 επεισόδιο βασικά

Δημοσ.

Ακριβώς! Την παράτησα στο 4 επεισόδιο βασικά

Χαχαχα, δεν πειράζει... Η αλήθεια είναι πως από γνωστούς μου μόνο γυναίκες και γκέι το βλέπουν! (Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για κακό, απλή παρατήρηση κάνω!) :P

Δημοσ.

Χαχαχα, δεν πειράζει... Η αλήθεια είναι πως από γνωστούς μου μόνο γυναίκες και γκέι το βλέπουν! (Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για κακό, απλή παρατήρηση κάνω!) :P

Εντάξει με πείσατε, θα το δω. :-D

Δημοσ.

Δεν απορώ, ένιωθα μια μικρή ανάγκη να κάνω μια αποτρίχωση, ένα πεντικιούρ, μια απολέπιση βρε αδερφέ... B)

Σοβαρά τώρα δεν βλέπετε η σειρά. Έχει και την Jennifer Morrison που παίζει σαν λεσβία... :eek:

Δημοσ.

Μην μου λέτε τέτοια! Τσάμπα κατεβάζω τόσες εβδομάδες;;; :confused:

Περιμένω να ολοκληρωθεί ένας κύκλος πριν αρχίσω να βλέπω την σειρά.

Λίγο απ' την αρχή που είχα βάλει, τα τρέϊλερ και τις κριτικές, μου φαινόταν καλή.

Μου αρέσει και η Jennifer Morrison. Ξανθιά είναι πιο ωραία. :wub:

Δημοσ.

Περιμένω να ολοκληρωθεί ένας κύκλος πριν αρχίσω να βλέπω την σειρά.

Λίγο απ' την αρχή που είχα βάλει, τα τρέϊλερ και τις κριτικές, μου φαινόταν καλή.

Μου αρέσει και η Jennifer Morrison. Ξανθιά είναι πιο ωραία. :wub:

Εμένα μου αρέσει, όπως και σε πολύ κόσμο. Βέβαια εγώ είμαι κοριτσάκι... Ίσως τα γούστα να διαφέρουν και μόνο λόγω φύλου.

Δημοσ.

Με dial-up την κατεβάζεις; :P

Εμένα μου άρεσε πάντως η σειρά, είδα και τα 22 επεισόδια.

Δημοσ.

Εννοώ ότι κατεβάζω τα επεισόδια ένα ένα και περιμένω να ολοκληρωθεί η σειρά για να την ξεκινήσω. Δεν την έχω στο κατεβαστήρι επι τόσο καιρό συνέχεια!

Θα είχε εκραγεί το μηχάνημα!

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα

Zευγάρια που να τη παρακολουθουν δε γνωρίζεις? :mrgreen:

Εδώ τη παρακολουθούμε οικογενειακός. Μέχρι και ο διευθυντής μου με τη γυναίκα του φανατικά.

Οκ σίγουρα δε προτείνετε η σειρά σε τύπους που θέλουν να επιδείξουν τη brutal βαρβάτη αντρίλα τους αλλά σε εμάς τους υπόλοιπους μια χαρά πέρνάει η ώρα.

Οκ δεν είπα οτι έχω και αγωνία αλλά η σειρά ειναι μια χαρά. Χαλαρή χωρίς υπερβολές. Παραμυθάκι με τα όλα του!

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...