Προς το περιεχόμενο

Once Upon A Time

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ακριβώς τα έγραψες, με αποκορύφωση τους χαρακτήρες/ηθοποιούς που τους ενσαρκώνουν, Evil Queen/Regina Mills (Parrilla) & Rumplestiltskin/Mr. Gold (Carlyle).

Την παντρευομουνα... ^_^

Eαν εχει και β κυκλο τη βαψαμε...που μπορει να κανει κανσελ του χρονου .

Ξεκινα να μασας τη γλωσσα σου...για παμε...Να σε βλεπω! :mad:

Ακου εκει να κοπει του χρονου και αηδιες.... :-D

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι έχει κλέψει την παράσταση από όλους η Ginnifer Goodwin (Snow White/Mary Margaret Blanchard).

Αυτή η φατσούλα πρέπει να βγήκε από χιλιάδες castings.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι έχει κλέψει την παράσταση από όλους η Ginnifer Goodwin (Snow White/Mary Margaret Blanchard).

Αυτή η φατσούλα πρέπει να βγήκε από χιλιάδες castings.

Προσωπικα δεν θα την εβαζα για χιονατη. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Την παντρευομουνα... ^_^

Ξεκινα να μασας τη γλωσσα σου...για παμε...Να σε βλεπω! :mad:

Ακου εκει να κοπει του χρονου και αηδιες.... :-D

ειπαρχουν πολλες σειρες που αρχιζουν καλα δυναμικα και ενω ο πρωτος κυκλος τα σπαει στη κυριολεξια ο β κυκλος κανει κοιλιες χανει στη τηλεθεαση και ως αποτελεσμα η σειρα να τελειωνει με ενα cliffhanger μενοντας με αναπαντητα ερωτηματα οπως το παλιο V

Για αυτο φοβαμαι μη συμβει και σε αυτη τη σειρα και να εχει τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες φιναλε αν και σε τετιου ειδους σειρες ξερεις πως πανω κατω θα τελειωσει..Απλα δεν ειναι τοσο παιδικη η σειρα οπως εγραψα προηγουμενος και εχει ανατροπες και για αυτο δεν θελω με τιποτα να τη δω να εχει τη μοιρα που ειχαν αλλες σειρες με ανατροπες.Τα καναλια στην αμερικη δεν τρωνε χορτα κοιταζουν μονο τι τους φερνει χρημα και χεστηκαν για τους φαν εαν μεινουν η οχι ικανoποιημενοι με το τελος μια σειρας αν τελικα παει για κανσελ

Ελπιζω τωρα να στο εξηγησα τι και πως ακριβως το ενοουσα.

και συγνωμη δεν μασησα ποτε τη γλωσσα μου ως τωρα για αυτο ας λειπουν οι ειρωνιες απο ενα φορουμ :angry:

Δημοσ.

ειπαρχουν πολλες σειρες που αρχιζουν καλα δυναμικα και ενω ο πρωτος κυκλος τα σπαει στη κυριολεξια ο β κυκλος κανει κοιλιες χανει στη τηλεθεαση και ως αποτελεσμα η σειρα να τελειωνει με ενα cliffhanger μενοντας με αναπαντητα ερωτηματα οπως το παλιο V

Για αυτο φοβαμαι μη συμβει και σε αυτη τη σειρα και να εχει τουλαχιστον ενα αξιοπρεπες φιναλε αν και σε τετιου ειδους σειρες ξερεις πως πανω κατω θα τελειωσει..Απλα δεν ειναι τοσο παιδικη η σειρα οπως εγραψα προηγουμενος και εχει ανατροπες και για αυτο δεν θελω με τιποτα να τη δω να εχει τη μοιρα που ειχαν αλλες σειρες με ανατροπες.Τα καναλια στην αμερικη δεν τρωνε χορτα κοιταζουν μονο τι τους φερνει χρημα και χεστηκαν για τους φαν εαν μεινουν η οχι ικανoποιημενοι με το τελος μια σειρας αν τελικα παει για κανσελ

Ελπιζω τωρα να στο εξηγησα τι και πως ακριβως το ενοουσα.

και συγνωμη δεν μασησα ποτε τη γλωσσα μου ως τωρα για αυτο ας λειπουν οι ειρωνιες απο ενα φορουμ :angry:

Φιλαρακι μου δεν καταλαβες σωστα. Οταν λεω ''ξεκινα να μασας τη γλωσσα σου'' δεν ειναι ειρωνια, ειναι και καλα φαε τη γλωσσα σου, δηλαδη μην το γρουσουζευεις.... ^_^

Φυσικα και καταλαβα πως το λες. Και εγω ξεκινησα τον Αρθουρο περσυ και τελικα κοπηκε και ξενερωσα. Μολις το εμαθα οτι σταματαει δεν προχωρησα στα παρακατω επεισοδια. Και η Ρωμη τελειωσε βεβιασμενα και γενικα εχουν κοπει οπως λες πολλες σειρες.

Δημοσ.

Πραγματικά ελπίζω να μην κοπεί. Προτιμώ να τελειώσει στον πρώτο κύκλο και να είναι κορυφαίος όπως είναι μέχρι τώρα, παρά να το τραβήξουν και να γίνει "χαζομάρα"!

Δημοσ.

Πάντως τα νούμερα τηλεθέασης συνεχώς πέφτουν. :mad:

Σειρές που εμάς μας αρέσουν, πολλές φορές στο αμερικανικό κοινό δεν έχουν την ανάλογη επιτυχία. Ελπίζω να ανανεωθεί για 2ο κύκλο πάντως. Βλέπεται ευχάριστα και το casting είναι πολύ πετυχημένο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχουν βγει μέχρι σήμερα 19 επεισόδια κι έχω προλάβει να δω μόνο τα 2 πρώτα. :-( Καλές εντυπώσεις χωρίς τρελούς ενθουσιασμούς ωστόσο. Με εξέπληξε ευχάριστα το γρήγορο πέρασμα του Giancarlo Esposito στο δεύτερο επεισόδιο και είδα πως υποδύεται τον Magic Mirror, οπότε φαντάζομαι η παρουσία του στη σειρά θα συνεχιστεί. Είναι μια εντελώς διαφορετική ερμηνεία από το ρόλο του στο "Breaking Bad" και αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον. Εντυπωσιακή και η παρουσία του Robert Carlyle, που αναμφισβήτητα ανεβάζει αρκετά τη σειρά.

Θα τη συνεχίσω και θα ξαναπώ την άποψή μου εφόσον έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα. ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκπληκτικό season finale , αντάξιο της σειράς.

Αφήνει πολλά περιθώρια στους σεναριογράφους για την επόμενη season.

Πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ ούτε στο ελάχιστο, τι μπορεί να έχουμε στην επόμενη season καθώς φαίνεται να αλλάζουν όλα!

Δημοσ.

Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο και το βαθμολογώ με 3/10. Αν δε μου πει κάποιος αξιόπιστος εδω μέσα ότι βελτιώνεται σημαντικά στη συνέχεια, μάλλον δε θα το ξαναδώ.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν ειμαι αξιόπιστος (ουτε πως κρίνεις την αξιοπιστία σε κάποιον χρήστη του νετ) αλλά η σειρά ειναι καταπληκτική, εφόσον σου αρέσει αυτό το είδος.

Στα πρώτα επεισόδια σου παρουσιάζει τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες ενώ συγχρόνως κυλάει το στόρυ με την Εμα.

Το season final ήταν Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο και μας αφήνει παρακαταθήκη για να παρακολουθήσουμε νέα ιστορία από τον χειμώνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...