NemesisUltra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 έχω τα windows 7 64 bit τα είχα κατεβάσει τότε από αυτό το site τον rockers που είναι φτιαγμένα windows. ενώ κάνω κανονικά όλα τα updates δεν βρίσκω άκρη να περάσω το service pack 1 που νομίζω ότι έχουν βγει μου λέει ότι δεν μπορεί να περαστουν για υπαρχει καποο προβλημα ... ξεχασα να προσθεσω πως τα windows ηταν αγγλικα απλα ειχε ενα αρχειο μεσα που στα αλαζε σε ελληνικα
tolis_01 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Γιατί κατεβάζετε αυτές τις αηδίες; Αν γράψεις μαζί με το "windows 7 sp1" και "msdn" ή "technet" στο μαγαζί που πήρες και τα "rockers" θα βρεις untouched isos της microsoft.
SPANK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Βάλε κάποια κανονική και καθαρή έκδοση των windows και οχι τις τροποποιημένες , εχουν αρκετά προβλήματα και ασυμβατότητες
NemesisUltra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 να βρω μια αλλη καθαρη εκδωση ? η υπαρχει τροπος να τα περασω ? να βρω μια αλλη καθαρη εκδωση ? η υπαρχει τροπος να τα περασω ?
kanesaxo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Βρές ένα απείραχτο iso των Win, κυκλοφορούν παντού (το untouched που αναφέρθηκε παραπάνω), βρές και το ανάλογο βοήθημα και όλα θα λειτουργούν στην εντέλεια. Ακόμη πιο καλά,αν εχεις φιλο φοιτητή, παρε τους κωδικους του και κατέβασε τα γνήσια και δωρεάν. Υ.Γ. πάντως μια παλιά έκδοση που ειχα βαλει παίδες, extreme 7 32bit, μια χαρά σταθερή ήταν και απροβλημάτιστη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Υ.Γ. πάντως μια παλιά έκδοση που ειχα βαλει παίδες, extreme 7 32bit, μια χαρά σταθερή ήταν και απροβλημάτιστη. To οποιο δεν σημαινει απαραιτητα πως δουλευε οπως θα επρεπε ή πως θα ητσν ευκολη η επιλυση τυχον προβληματος που θα εμφανιζοταν καποια στιγμη. +1 στον tolis_01 προφανως. Να συμπληρωσω πως εαν παρεις τo original iso απο το ιδιο μαγαζι που πηρες και το "rockers edition", εαν θελεις κανε ενα κοπο να επιβεβαιωσεις πως οντως ειναι untouched.
macabre_sunsets Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Εδώ μπορείτε να βρείτε ISO «απείραχτα» για τα Windοws 7. Προς τους moderators και όποιον άλλον, τα παραπάνω link δεν είναι από «πειρατικό» ιστότοπο και δεν παραπέμπουν σε κάποιον. Εάν παρ' όλα αυτά είναι ενάντια στους κανόνες του forum, τότε ας επεξεργαστεί το post όπως αρμόζει.
kanesaxo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 To οποιο δεν σημαινει απαραιτητα πως δουλευε οπως θα επρεπε ή πως θα ητσν ευκολη η επιλυση τυχον προβληματος που θα εμφανιζοταν καποια στιγμη. Tι να σου πω.Σχεδόν 2 χρόνια την ειχα, την εδωσα και σε άλλους πόσους και κανένα πρόβλημα...Οπότε δεν είναι πανάκεια πως μια πειραγμένη έκδοση δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε. Το οποίο "όπως θα έπρεπε" είναι κάτι το υποκειμενικό και έχει να κάνει με τον εκάστοτε χρήστη. Τεσπα,όπως και να χει, καλύτερα τα γνήσια και τέλος, πχ τα msdnaa, δεν ειναι απαραίτητο να τα πληρώσει κανείς. Y.G. και μια που ανέφερα το msdnaa, κάποιοι κατά καιρούς λένε πως οι εκδόσεις win των msdnaa δεν είναι ίδιες με τις αντίστοιχες του εμπορίου. Εικασίες ή ισχύει;, αν γνωρίζει κανείς...
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Tι να σου πω.Σχεδόν 2 χρόνια την ειχα, την εδωσα και σε άλλους πόσους και κανένα πρόβλημα...Οπότε δεν είναι πανάκεια πως μια πειραγμένη έκδοση δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε. Το οποίο "όπως θα έπρεπε" είναι κάτι το υποκειμενικό και έχει να κάνει με τον εκάστοτε χρήστη. Οχι δεν ειναι υποκειμενικο. Εκτος και αν εχεις τροπο να εγγυηθεις με βεβαιοτητα 100% πως οτιδηποτε mods/extras/addons κλπ εχουν πραγματοποιηθει στη συγκεκριμενη εκδοση (και σε καθε αντιστοιχη εκδοση), ειναι ολα για τη "βελτιωση" των windows και δεν υπαρχει απολυτως τιποτα μεμπτο στο εσωτερικο τους. Το οτι δεν πετανε errors, μπλε οθονες και ολα τα συναφη δεν αποτελει-δυστυχως- και αποδειξη οτι "ολα ειναι οκ". Απο κει και περα, εσυ εχεις το μαχαιρι εσυ και το καρπουζι. Y.G. και μια που ανέφερα το msdnaa, κάποιοι κατά καιρούς λένε πως οι εκδόσεις win των msdnaa δεν είναι ίδιες με τις αντίστοιχες του εμπορίου. Εικασίες ή ισχύει;, αν γνωρίζει κανείς... Δεν εχω διαβασει κατι τετοιο πουθενα και οτι md5 εχω συγκρινει δεν θυμαμαι να μου εχει δωσει διαφορετικα αποτελεσματα απο τα επισημα. Κανε τον κοπο να δωσεις καποιο link αν σου βρισκεται προχειρο.
kanesaxo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Οσο δεν έχω τρόπο να το εγγυηθώ, τόσο δεν μπορεί και κάποιος να εγγυηθεί πως δεν λειτουργούν άψογα. Δεν έκατσα να αναλύσω τη κάθε εφαρμογή και add-on και tweak που είχαν μέσα για να δώ αν συμβαίνει κάτι υπογείως ή οχι. Εφόσον λειτουργούσαν πρακτικά, εγώ τα θεωρώ σωστά. Εξάλλου, είναι φτιαγμένα απο χρήστες για χρήστες. Ενας μπορεί να βαρεθεί να απενεργοποιήσει ή να μοντάρει κάποιες πάγιες εντολές του λειτουργικού και τα θέλει έτοιμα. Αλλος πάλι όχι. Γι'αυτό λοιπόν, δεν είναι απλο να τα θάβουμε όλα. Και στην τελική, εάν κάποιος έχει το χρόνο,τις γνώσεις μπλα μπλα μπλα, ας φτιάξει μια Insomnia edition να τη βάλουμε... Για το 2ο πάρτ, δυστυχώς δεν έχω κάτι επίσημο.Σε κουβέντα το έχω ακούσει και γι'αυτό ρώτησα εάν πρόκειται περι εικασιών ή μη. Εγώ πάντως κάποια διαφορά δεν έχω δεί στη λειτουργία, αλλά και στο μέγεθος όπως προείπες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Οσο δεν έχω τρόπο να το εγγυηθώ, τόσο δεν μπορεί και κάποιος να εγγυηθεί πως δεν λειτουργούν άψογα. Δεν έκατσα να αναλύσω τη κάθε εφαρμογή και add-on και tweak που είχαν μέσα για να δώ αν συμβαίνει κάτι υπογείως ή οχι. Εφόσον λειτουργούσαν πρακτικά, εγώ τα θεωρώ σωστά. Better safe than sorry αλλα προφανως δεν ακολουθεις τη συγκεκριμενη τακτικη. Oπως ειπα και πριν, εσυ αποφασιζεις τι θα βαλεις στο pc σου. Εξάλλου, είναι φτιαγμένα απο χρήστες για χρήστες. Aυτο το λεει ποιος?Ο "επισημος" δημιουργος τους? Γι'αυτό λοιπόν, δεν είναι απλο να τα θάβουμε όλα. Και στην τελική, εάν κάποιος έχει το χρόνο,τις γνώσεις μπλα μπλα μπλα, ας φτιάξει μια Insomnia edition να τη βάλουμε... Τιποτα δεν θαβω εαν αναφερεσαι σε μενα, τα προφανη λεω. Και το "insomnia edition" στην ιδια κατηγορια με το rockers edition θα ανηκει, γιατι δεν θα ξερεις τι εχει οντως πειραξει ο δημιουργος του για να το φτιαξει. Αν σου δωσω εγω ενα insomnia edition, εισαι σιγουρος πως μπορεις να με εμπιστευτεις? Και για μια ακομα φορα, εαν τρεχουν χωρις εμφανη προβληματα δεν σημαινει πως ειναι και ασφαλη. Εγώ πάντως κάποια διαφορά δεν έχω δεί στη λειτουργία, αλλά και στο μέγεθος όπως προείπες. Δεν αναφερθηκα στο μεγεθος αλλα στο md5.
kanesaxo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Οκ και πολύ το αναλύσαμε. Είναι ο φόβος και ο τρόμος οι modded εκδόσεις. Οπως είπες εγώ αποφασίζω τι θα βάλω και ο καθένας. Αλλά βγαίνεις εσύ πολύ εύκολα μπροστά και λές πως οι εκδόσεις δεν κάνουν επειδή δε ξερουμε τι κρύβουν και πάει λέγοντας. Εφόσον εσύ γνωρίζεις, μπορείς να μας κάνεις μια λίστα με την έκδοση και τα "εσώψυχα" της προβλήματα ώστε να τις αποφεύγουμε. Αλλιώς αερολογείς δυστυχώς και τρομάζεις το κόσμο χωρίς λόγο. Το better safe than sorry δεν ειναι επιχείρημα δυστυχώς. Αλλιώς δεν θα αγοράζαμε αυτοκίνητα,δε θα καπνίζαμε,δε θα τρώγαμε οτιδήποτε εκτος κήπου,δε θα είχαμε κινητά,θα απομακρυνόμασταν απο όποιου είδους η/μ ακτινοβολία και πάει λέγοντας. Οσο για τα προφανή, σε παραπέμπω στη 2η παράγραφο του ποστ. Παρουσίασε μας σε ένα τοπικ τα αρνητικά για να είμαστε καλυμμένοι. Είναι πολύ απλό.
NemesisUltra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 παιδιά δεν το έχω αγοράσει απλά το κατέβασα από κάποιο site με torrents και τώρα ειδα ότι έχει βγει service pack και προσπαθώ να το περάσω αλλα τίποτα
NemesisUltra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 παιδιά δεν το έχω αγοράσει απλά το κατέβασα από κάποιο site με torrents και τώρα ειδα ότι έχει βγει service pack και προσπαθώ να το περάσω αλλα τίποτα http://www.rtwincustomize.net/index.php?option=com_jdownloads&view=viewcategory&catid=1&Itemid=68 να βρω καλυτερα μια απλη εκδοση των 7 .....
kanesaxo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μην αναφέρεις στο φορουμ περί παράνομων λειτουργικών και κατεβάσματα και προπάντων σε λινκς με παράνομο περιεχόμενο! Κάνε edit. Υ.Γ. το χεις ακόμη το 106; (εκτός κι αν έχεις ολόιδιο nick με κάποιον που γνωριζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις