ilias_97 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ!Οπότε σε αυτόν θα πάω.Και ευτυχώς σιγά-σιγά μειώνεται και η τιμή... edit:τωρα τις ειδα τις πληροφοριες για το usb
ilias_97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Αυτό είναι το τροφοδοτικό....500watt Αν δεν μπορείτε να δικρίνετε καλά τι λέει κατεβάστε τη και zoom. Τι να κάνω το κρατάω ή το αλλάζω;
Thanos1972 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Εαν ειναι οκ το τροφοδοτικο,το συστημα θα δουλεψει.Αλλα καλυτερα αλλαξε το και εχε το αυτο καβατζα γιατι ποτε δεν ξερεις. Εγω προσωπικα μονο σαν λυση αναγκης θα ειχα το συστημα πανω σε αυτο το τροφοδοτικο.
ilias_97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εντάξει αυτό θα κάνω...μόνο και μόνο επειδή λέει ότι φτιάχτηκε στην ταιλανδη Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2011 από ilias_97
ilias_97 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μόλις διάβασα σε αυτο το θέμα πως ενας cpu με 4 πυρηνες δεν ειναι τοσο καλος αν τον θελουμε για αρκετο καιρο.Εγω που θελω να κανω αναβαθμιση και μετα να ξανακανω σε 5 χρονια (περιπου) ...τι κανω;;να παω στους εξαπυρινους bulldozer ή κάνουν για αυτο το χρονικο διαστημα και οι 4πυρηνοι;;
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Βρε λιακο κατα πασα πιθανοτητα σε βαθος 5ετιας δεν θα σε καλυπτει ουτε ο 6πυρηνος.αλλα ειναι πιο πολυ futureproof η αληθεια να λέγετε. Ας φτασουν τα games να χρησιμοποιουν ολους τους πυρηνες σε εναν 4πυρηνο και βλεπουμε.
ilias_97 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ok δηλαδη κραταω το προηγουμενο συστημα με τον i5... Άσχετο αλλα εγω πιστευω μεχρι τοτε θα εχουν καταλαβει οι εταιριες και ο κοσμος πως δεν εχουν σχεση ολα με τους πυρηνες και το ποσα GHz ειναι ενας cpu. η intel το εχει ψιλοκαταλαβει αυτο και εχει βελτιωσει την αρχιτεκτονικη της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα