Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα και έχω ακόμα ένα νόκια Ν73 εδώ και πολά χρόνια.

Πρόσφατα αγόρασα ένα Smartphone Samsung Galaxy mini και ψάχνω ένα τρόπο να μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό μου κινητό

Είναι αδύνατον να τις ξαναεισάγω (500+) κάποιες έχουν φωτογραφίες, και άλλες σημειώσεις κλπ.

Υπάρχει κάποιο Android programm ή bluetooth sync κολπο ?

Δημοσ.

Είχα και έχω ακόμα ένα νόκια Ν73 εδώ και πολά χρόνια.

Πρόσφατα αγόρασα ένα Smartphone Samsung Galaxy mini και ψάχνω ένα τρόπο να μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό μου κινητό

Είναι αδύνατον να τις ξαναεισάγω (500+) κάποιες έχουν φωτογραφίες, και άλλες σημειώσεις κλπ.

Υπάρχει κάποιο Android programm ή bluetooth sync κολπο ?

Μπορείς να τις αποθηκεύσεις στην κάρτα SIM και να τις περάσεις από κει μετά στο smartphone αλλά δεν είμαι σίγουρος αν χωράνε 500+ επαφές στην κάρτα SIM...

Δημοσ.

Μπορείς να τις αποθηκεύσεις στην κάρτα SIM και να τις περάσεις από κει μετά στο smartphone αλλά δεν είμαι σίγουρος αν χωράνε 500+ επαφές στην κάρτα SIM...

Ούτε με σφαίρες. Και να χωρέσουν τα ονόματα, δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουν τα υπόλοιπα δεδομένα που αναφέρει ο φίλος. Δοκίμασες με το Nokia PC Suite να τις περάσεις αρχικά στον υπολογιστή; Σε μορφή VCF. Και μετά βλέπουμε.

android.png

Δημοσ.

Ούτε με σφαίρες. Και να χωρέσουν τα ονόματα, δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουν τα υπόλοιπα δεδομένα που αναφέρει ο φίλος. Δοκίμασες με το Nokia PC Suite να τις περάσεις αρχικά στον υπολογιστή; Σε μορφή VCF. Και μετά βλέπουμε.

android.png

Α ναι δεν πρόσεξα ότι ζητούσε και φωτογραφίες και σημειώσεις... :rolleyes:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, πολύ πιο απλή λύση.. Τουλάχιστον για να κάνεις μεταφορά από nokia 5230 σε galaxy note εγώ αυτό έκανα..

Αφού έψαχνα κι έψαχνα κι έφαγα πάνω από 5 ώρες να περάσω τις επαφές μου με nokia suite στο pc, καλώδια, ασύρματα κλπ, είδα ότι το nokia μπορούσε να κάνει εξαγωγή των επαφών στην κάρτα sd.. Τις έκανα εξαγωγή και βάζοντας την sd μου στο note, έκανα εισαγωγή επαφών από κάρτα, τις συγχρόνισα και στο gmail κι έτοιμος ο πίπης.. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...