katseras7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 http://www.focalprice.com/CK0001S/something.html αν οχι ι καλυτερη απο τις καλυτερες τιμες worldwide .... Ειναι πιο φτηνο και απο τον κινεζο μου . . .
xpapias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 120 Ευρώ είναι πολλά για πληκτρολόγιο, όσο sci-fi και να είναι
katseras7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 120 Ευρώ είναι πολλά για πληκτρολόγιο, όσο sci-fi και να είναι εξαρτατε απο το τι ζηταει ο καθενας . . .
Sotosgl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Να χαλασει τα λεφτα του σε άχρηστες παπαριές εννοείς;
katseras7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Να χαλασει τα λεφτα του σε άχρηστες παπαριές εννοείς; περι ορεξεος κολοκυθοπιτα . αλλα λεφτα διαθετω εγω αλλα εσυ αλλα ο Σουλταν . .. Το που θα τα χαλασει ο καθενας ειναι δικια του δουλεια ... Για την συγκεκριμενη συσκευη ασχετα με το ποσο την θελει ο καθενας η τιμη της για 1 τεμαχιο παιζει να ειναι και η πιο φτηνη που κυκλοφορει αυτη την στιγμη.. Για σενα αχριστο gadget για αλλους κατι καλο ... Την εμφανιση και τα εφε την επιδιωξαν πολλοι . . .
Atakas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Το μόνο που αξίζει πραγματικά από τη celluon είναι το EvoMouse ΕΔΩ
newtech Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 περι ορεξεος κολοκυθοπιτα . αλλα λεφτα διαθετω εγω αλλα εσυ αλλα ο Σουλταν . .. Το που θα τα χαλασει ο καθενας ειναι δικια του δουλεια ... Για την συγκεκριμενη συσκευη ασχετα με το ποσο την θελει ο καθενας η τιμη της για 1 τεμαχιο παιζει να ειναι και η πιο φτηνη που κυκλοφορει αυτη την στιγμη.. Για σενα αχριστο gadget για αλλους κατι καλο ... Την εμφανιση και τα εφε την επιδιωξαν πολλοι . . . Σωστο αυτο που λες! Στο φιναλε αν βρω ενα ηλεκτρονικο TEPAYANKI αυριο και ειναι σε προσφορα.. εγω το γουσταρω.. με την ιδια λογικη θα μπορουσα να πω.. οχ μορε βρικες IHPONE τι με νιαζει εγω γουσταρω ANDROID. anyway το καταστημα παντως ειναι αξιοπιστο 100% Καλη τιμη εγω δεν θα παρω δεν μου χριαζεται.. θενξ παντος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα