flik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ το θεωρώ άσχημο το android. Ότι widget και να έβαζα για να ομορφύνει, ότι θέμα, ότι mod. Μόνο με το miui το έβρισκα πιο όμορφο. Λοιπόν το radar, έχει ένα πολύ καλό λειτουργικό, έχει πολύ καλή κατασκευή, και η τιμή του σε αυτά που προσφέρει είναι καλή. Μου αρέσει. Φυσικά όποιος έχει trophy ή γενικά wp7 1st gen δεν αξίζει να πάρει κανένα απο τα καινούρια wp7 νομίζω.
phisakel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ωραίο λειτουργικό αλλά πολύ φτωχή ανάλυση οθόνης αν το συγκρίνεις με iphone4
dimitris__ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δε βλέπω πάντως να χάνουμε τίποτα εμείς που πήραμε το LG με 199 ευρώ... Μάλλον ανώτερο είναι το Optimus 7 με τα 16GB μνήμης.
a8anas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Και πως θα το έλεγες αυτό; http://www.dropbox.com/gallery/34654890/1/orlox?h=91e87d προφανώς και η αισθητική είναι υποκειμενική υπόθεση αλλά οι παραπάνω εικόνες απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν ως eye candy.Μόνο κατ ευφημισμόν ίσως.
anamenos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 φοβερό το κινητό , προσωπικό πάω με χίλια για αγορά WP 7.5 Mango...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα