sentoner Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα, Ενδιαφερομαι να συνθεσω ενα μικρο και οικονομικο htpc για το εξοχικο μου,με μοναδικες χρησης το σερφαρισμα στο ιντερνετ και την προβολη hd και full hd ταινιων.Θα παω σε zacate λογω κοστους,αλλα και επειση εχω μεινει ικανοποιημενος απο το δευτερο pc της υπογραφης μου.Θελω κουτακι mini-itx οπωσδηποτε.Η μεταφορα ταινιων θα γινεται με εξωτερικο σκληρο,αρα δεν με ενδιαφερει καθολου το μεγεθος του σκληρου δισκου.Μενω απο Αθηνα και τα κομματια μπορουν να ειναι απο διαφορετικα καταστηματα,αφου θα το συνθεσω μονος μου.
georger_volos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 το "οικονομικό" είναι υποκειμενικό, πες μας το max που είσαι διατεθειμένος και μπορείς να διαθέσεις.
sentoner Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Οσο το δυνατον λιγοτερα...Υπολογιζα γυρω στα 250 πανω κατω
terry308 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 @180E χωρίς σκληρό δίσκο αν θέλεις ξαπλωτό ή πιο slim όρθιο κουτι LC-Power 1400mi
rafail1994 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρα η συνθεση του terry308. +1 Για κουτι εαν μπορεις δωσε λεφτα για κατι καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα