Ozone Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 για σας 1) αγόρασα ένα DVR το οποιο έχει ethernet port. όταν το έκανα setup έβαλα ρύθμισις DHCP και μου δίνη ip 192.168.1.105:0080 port . προσπαθώ να συνδεθώ επάνω του με ένα browser αλλα δεν με βγάζει πουθενά. έκανα port forward αλλα τίποτα. του άλλαξα από 0080 σε 8080 αλλα πάλι τίποτα. ποιος ο λόγος που δεν με συνδέει? δοκίμασα όλους τους browsers αλλα.. 2) μπορείτε να μου πείτε ένα καλο πρόγραμμα που να διαχειρίζεται το DVR γιατί το firmware του dvr μου δεν είναι και το πιο σπουδαίο? μερικά προγραμματάκια θα ήθελα γιατί είμαι νέος στε αυτό τον τομέα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 για σας 1) αγόρασα ένα DVR το οποιο έχει ethernet port. όταν το έκανα setup έβαλα ρύθμισις DHCP και μου δίνη ip 192.168.1.105:0080 port . προσπαθώ να συνδεθώ επάνω του με ένα browser αλλα δεν με βγάζει πουθενά. έκανα port forward αλλα τίποτα. του άλλαξα από 0080 σε 8080 αλλα πάλι τίποτα. ποιος ο λόγος που δεν με συνδέει? δοκίμασα όλους τους browsers αλλα.. Βαλε την port στο 80 και δοκιμασε να συνδεθεις ξανα στο 192.168.1.105 (χωρις :80 ή :0080) ή σε οποια ip εχει το dvr. Επισης πες μας απο που προσπαθεις να συνδεθεις. Εντος δικτυου ή απο το internet?Ρωταω, γιατι το port forward θα σου χρειαστει οταν πας να συνδεθεις εκτος δικτυου. Τελος γιατι δεν δοκιμαζεις να δωσεις καρφωτη ip στο dvr αντι να παιρνεις απο τον dhcp? Εαν θελεις δωσε μια περιγραφη του δικτυου σου.
Ozone Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 όχι προσπαθώ να ενωθώ από το local network μου. έχω εμπειρία στα δίκτυα δεν είναι εδώ το πρόβλημα. επίσης γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω ddns για να έχω πρόσβαση από έξω. οποιο port η ip δώσω dhcp η static το TAP τον browser βγάζει αυτό τον τίτλο και μένει εκεί. δες φωτο *το ιδιο βγαζει σε ολα τα λειτουργικα...
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 1.Δεν ανέβασες φωτό 2.Από την μικρή πείρα που έχω με τα dreambox (φαντάζομαι ότι και σε άλλους δέκτες θα ισχύει το ίδιο)το αρχικό IP δεν είναι το ίδιο με αυτό του webinterface,πρέπει δηλαδή να ψάξεις στο ιντερνέτ ποιο «firmware» έχεις και ποια είναι η IP που χρειάζεσαι.
Ozone Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 1.Δεν ανέβασες φωτό 2.Από την μικρή πείρα που έχω με τα dreambox (φαντάζομαι ότι και σε άλλους δέκτες θα ισχύει το ίδιο)το αρχικό IP δεν είναι το ίδιο με αυτό του webinterface,πρέπει δηλαδή να ψάξεις στο ιντερνέτ ποιο «firmware» έχεις και ποια είναι η IP που χρειάζεσαι. http://imageshack.us/photo/my-images/72/screenshot20111028at101.jpg/
Ledis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/72/screenshot20111028at101.jpg/ Με MAC προσπαθείς να το δείς?
Ozone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 τελικα τα καταφερα. δουλευει μονο με IE και με απανεργοποιημενα ολα τα active x security shits. ευτυχως που βρηκα και το προγραμμα διαχειρησης σε windows και οχι απο browser. εχω virtual machine windows 7/xp ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα