Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας ^^ οταν μπαινω στην επιφανεια κολαει και αρχιζει να κανει refresh απο μονο του και επαναλαμβανει το ιδιο πραγμα :/ μηπως μπορει να με βοηθησει καπoιος σχετικα με αυτο?τα μονα που εχω σκεφτει ειναι system recovery και format......

• Moderators
Δημοσ.

Εαν μπορεις δωσε περισσοτερες λεπτομερειες. Απο ποτε το κανει αυτο?Ετσι ξαφνικα ξεκινησε ή εκανες εγκατασταση καποιο προγραμμα ή update?

Σε safe mode μπορεις να μπεις ή εμφανιζει και εκει προβλημα?

Δημοσ.

Μόνο από αυτά που λες μάλλον κάποιος ιός πρέπει να είναι αλλα οπως ειπε και ο Gi0 πες μας σε safe mode έχεις το ίδιο πρόβλημα .

και αυτο

Εαν μπορεις δωσε περισσοτερες λεπτομερειες. Απο ποτε το κανει αυτο?Ετσι ξαφνικα ξεκινησε ή εκανες εγκατασταση καποιο προγραμμα ή update?

Σε safe mode μπορεις να μπεις ή εμφανιζει και εκει προβλημα?

και αυτο

Δημοσ.

στο safe mode μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, αυτό άρχισε να το κάνει πριν απο μια μέρα όμως σήμερα που μπήκα ξαφνικά σταμάτισε,αρχικά όταν μπήκα στο πσ δούλευε κανονικά μετά άρχισε να κάνει ανανέωση και να μου εμφανίζει "windows explorer is restarting".Αυτή την στιγμή δν έχει επαναληφθεί το πρόβλημα εδώ και μια ώρα, βέβαια δεν τον έχω κλείσει τον υπολογιστή ακόμη και ίσωσ αμα τον κλείσω να το εμφανίσει πάλι ίσως και όχι.

Δημοσ.

Οπότε αρχίζεις να κανείς scan με antivirus ,antimalware .

Κατέβασε για αρχή το malwarebytes και βαλτο να κάνει πλήρη έλεγχο εάν δεν γίνει τίποτα μας λες για να προχωρήσουμε σε άλλα :)

Δημοσ.

Όταν κάνει restart έτσι ξαφνικά ο explorer, ένας πιθανός ένοχος είναι κάποιο codec conflict.

Να έχει codec packs δοκίμασε να τα απεγκαταστήσεις όλα και δες αν στο ξανακάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...