Luciddream Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 το delay δεν έχει να κάνει με το καλώδιο αλλά με τον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιεί το λειτουργικό. Είναι κάτι που μάλλον φτιάχνεται δηλαδή. Σε laptop το έχεις? από θόρυβο πως τα πάει το καλώδιο, βγάζει καθαρό ήχο στο παιχνίδι?
Ntenteras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Έχει και θόρυβο αλλά είναι ανεκτός. Στο pc της υπογραφής το έχω. Aν λες ότι είναι θέμα software θα το ξανασετάρω από την αρχή μήπως και φτιάξει. Έχεις κάποιο tutorial;
Luciddream Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Έχει και θόρυβο αλλά είναι ανεκτός. Στο pc της υπογραφής το έχω. Aν λες ότι είναι θέμα software θα το ξανασετάρω από την αρχή μήπως και φτιάξει. Έχεις κάποιο tutorial; δεν είναι θέμα να ξαναβάλεις το παιχνίδι, είναι θέμα ρυθμίσεων της κάρτας ήχου. δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα κάνει γιατι το έχω σβήσει εδώ και καιρό, αλλά σίγουρα θα βρείς πληροφορίες εδώ: http://forums.ubi.com/showthread.php/719817-A-guide-to-achieving-low-latency-in-Rocksmith-on-PC βασικά πρέπει να δεις και τις ρυθμίσεις του line-in και του output της κάρτας ήχου σου και να βρεις τρόπο να μειώσεις και εκεί το latency.
barrcode Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 καλησπέρα παιδιά , Έχω ακουστική κιθάρα (χωρίς 3.5 jack) και προσπαθώ να μάθω χωρίς δάσκαλο απο online courses. Έμαθα για το Rocksmith και έχω τις εξής απορίες . Αν το πάρω απο steam σε laptop θα δουλέψει με το μικρόφωνο του laptop? Αν όχι χρειάζομαι κάποιο ακριβό μικρόφωνο? Αξίζει η αγορά του παιχνιδιού με σκοπό την εκμάθηση κιθάρας ή είναι για αυτούς που ξέρουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα