Aplostra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ρε θα με πεθάνουν, τώρα χτυπάνε την διπλανή γειτόνισσα να της κάνουν πλάκα ... αυτή όμως έχει φύγει για χωριό ahaha πολύ πλάκα ρε ;pp πάνω στον χάρτη πάντως, ας πούμε κοντά Θεσσαλονίκη.. σου είπα ρε, δεν θέλω να πω τώρα Βαλε μια τσόντα τερμα,μια που να έχει πολυ σκούξιμο
wSanAndreas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Βαλε μια τσόντα τερμα,μια που να έχει πολυ σκούξιμο :lol: :lol: χαχαχ, στον πάνω όροφο μένει μια οικογένεια, μόνο εκεί δεν έχουν πάει για πλακίτσες axaxa άσε μην ξυπνήσω τους πάνω.
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Περιμένω απάντηση του freedaba , αν προλάβει πριν το λοκ είμαι πάνω με τις γειτόνισσες του, κάνω διάλειμμα για τσιγάρο τώρα, αλλά πες τι θες
papajo_r Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ρε φιλε πλακα με κανεις τώρα είσαι από την θεσσαλονίκη και κλάνεις μέντες... εγώ είπα μπας και είσαι κανένας μαζεμένος αθηναίος.. Πάνε τραβα όπως είσαι με το φανελάκι πάνω και ρώτα τες αν είναι παοκ αν σε πούνε όχι πες "ε τότε θα σας **ίσω!" αν σε πούνε ναι πες "γουστάρω! ας το γιορτάσουμε λοιπόν" και τις **μας κατά την διάρκεια
Aplostra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Αρα λοιπόν,εχεις 2 λύσεις. 1)παίζεις το πουλι σου φαντασιονομενος αυτες και πέφτεις για ύπνο 2)Πέφτεις κατευθείαν για ύπνο.
wSanAndreas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Αρα λοιπόν,εχεις 2 λύσεις. 1)παίζεις το πουλι σου φαντασιονομενος αυτες και πέφτεις για ύπνο 2)Πέφτεις κατευθείαν για ύπνο. δεν μπορώ να κοιμηθώ και κρατιέμαι για το μεσημέρι περίπου, θα κάνω και γαμώ τους ύπνους όπως λένε, μεσημεριανός ύπνος όλα τα λεφτά!!! pajapo είμαι λίγο ντροπαλούλης λε, άμα είχα έναν φίλο μαζί, θα παίζαμε την κολοκυθιά με τις γειτόνισσες...
Aplostra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 δεν μπορώ να κοιμηθώ και κρατιέμαι για το μεσημέρι περίπου, θα κάνω και γαμώ τους ύπνους όπως λένε, μεσημεριανός ύπνος όλα τα λεφτά!!! pajapo είμαι λίγο ντροπαλούλης λε, άμα είχα έναν φίλο μαζί, θα παίζαμε την κολοκυθιά με τις γειτόνισσες... Μάλλον προ θα παίζατε http://www.youtube.com/watch?v=dsNIITFI03E
tritonas00 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ρε φιλε πλακα με κανεις τώρα είσαι από την θεσσαλονίκη και κλάνεις μέντες... Λογικο.
μαφαλντα Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Όταν υπάρχει πρόβλημα με έναν γείτονα, μπορεί η αστυνομία να κάνει κάτι? σύσταση ξέρω γω. Δεν μου έτυχε ποτέ και δεν ξέρω από αυτά, παίρνεις την αστυνομία και τι λες? Ατακτες γειτόνισσες κάνουν φασαρία.
wSanAndreas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα, μανταφλα καλό ρε φίλε τι αστυνομίες και χαζά τώρα... τελικά έχει πλάκα η κατάσταση ρε είναι για γέλια το σκηνικό ;p
YiN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα, μανταφλα καλό ρε φίλε τι αστυνομίες και χαζά τώρα... τελικά έχει πλάκα η κατάσταση ρε είναι για γέλια το σκηνικό ;p Εντάξει. Έσπρωξε.
bluesattack Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Σε αποκλειστικά πλάνα οι γειτόνισσες http://www.youtube.com/watch?v=C6bluLjWdgo&feature=related Eυγε, εξαιρετικη επιλογη Πολυ φασαριοζικο αυτο το πρασινακι.Οτι πρεπει για μαλωμα
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν μας είπες το πιο βασικό... τι λένε εμφανισιακά; Σε ποιο μέρος της Θεσσαλονίκης για να επιβεβαιώσουμε;
wSanAndreas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν μας είπες το πιο βασικό... τι λένε εμφανισιακά; Σε ποιο μέρος της Θεσσαλονίκης για να επιβεβαιώσουμε; μια χαρά, περίπου όλες ίδιο ύψος, καμία ξανθιά... GG! δεν είπα Θεσσαλονίκη, είπα κοντά, κάνα 100 χλμ +- μακριά και δεν σας λέω είπα άμα σερφάρουν εδώ μην μας πάρουν χαμπάρι. ;p αν και με τόσες λεπτομέρειες μόνο μια βαμμένη ξανθιά δεν θα το καταλάβαινε.
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Σε αποκλειστικά πλάνα οι γειτόνισσες http://www.youtube.com/watch?v=C6bluLjWdgo&feature=related η μουσικη ειναι απο το donkey kong?
Προτεινόμενες αναρτήσεις