Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσα μπορώ να αντέξω θεε μου? άρχισαν τα κλαρίνα πάλι, μουσική στο full και όλη την ώρα τσιρίζουν :/

Πήγαινε πάρε ένα μπουκαλάκι τεκίλα και πήγαινε από εκεί να τα πιείτε παρεούλα..

Α! Και όπως θα γυρνάς από την κάβα, πάρε τσίχλες και ένα κουτί σκουφάκια.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε πάρε ένα μπουκαλάκι τεκίλα και πήγαινε από εκεί να τα πιείτε παρεούλα..

Α! Και όπως θα γυρνάς από την κάβα, πάρε τσίχλες και ένα κουτί σκουφάκια.

ξέμεινα ρε μ..., πρέπει να παω να σηκώσω λεφτά ... ://

καλά τι βίτσια είναι αυτά ρε? κοπανάνε τις καρέκλες :-s

όπως καταλαβαίνετε Live μετάδοση :P

Δημοσ.

Σήκωσε καθώς πας στην κάβα. Και μιας και θα σηκώσεις, πάρε και καμία σοκολάτα... πάει με το αλκοόλ και τις γυναίκες... βασικά, σιρόπι σοκολάτας πάρε.

Δημοσ.

Σε αποκλειστικά πλάνα οι γειτόνισσες

http://www.youtube.com/watch?v=C6bluLjWdgo&feature=related

Αυτή με το πράσινο είναι all the shares.... οι άλλες δυο μπάζα..

Tρομερο.. και κλαρινα? Μα που ζουν.. τουλαχιστον ας εβαζαν κατι ροκ , κατι μεταλ :devil:

Βάζω metal και thrash και power και doom και gothic και black metal και rock και alternative rock και psychedelic και progressive και punk και bitτια μέσα! αρκεί να έρθεις τέλος! :P

2839262494_8e567db368.jpg

Δημοσ.

καλά τι βίτσια είναι αυτά ρε? κοπανάνε τις καρέκλες :-s

όπως καταλαβαίνετε Live μετάδοση :P

Που εισαι να πεταχτώ με το μηχανάκι;

Δημοσ.

Θα φοραγα στολη αστυνομικου αφηνοντας ανοιχτο το πουκαμισακι και θα εσκαγα μυτη λεγωντας οτι ειναι πολυ ατακτες και πρεπει να τις τιμωρησω......Κοινως βγαλτην εξω και κυνηγα τες,και αν εχει κρυο τυλιξε τον γιακουμη με το κασκολ την παναθας

Δημοσ.

Θα φοραγα στολη αστυνομικου αφηνοντας ανοιχτο το πουκαμισακι και θα εσκαγα μυτη λεγωντας οτι ειναι πολυ ατακτες και πρεπει να τις τιμωρησω......Κοινως βγαλτην εξω και κυνηγα τες,και αν εχει κρυο τυλιξε τον γιακουμη με το κασκολ την παναθας

Μη μπαίνεις σε έξοδα,ξεβρακωτιλα και κάλτσα τ'αη βασιλη στο λεβιε ταχυτήτων.

Δημοσ.

Ghost

Μα το θεο ρε φίλε άμα είχα λίγη δόση τρέλας θα το έκανα, αφού μιλάμε αυτές παιχνίδια θέλουν, είμαι σίγουρος ότι θα γούσταραν όλο αυτόν τον χαβαλέ "πάει αστυνομικός να τις επιπλήξει".

άλλα όταν είσαι μόνος :/

Δημοσ.

Ghost

Μα το θεο ρε φίλε άμα είχα λίγη δόση τρέλας θα το έκανα, αφού μιλάμε αυτές παιχνίδια θέλουν, είμαι σίγουρος ότι θα γούσταραν όλο αυτόν τον χαβαλέ "πάει αστυνομικός να τις επιπλήξει".

άλλα όταν είσαι μόνος :/

εχεις να βάλεις το δοκιμαστικό σε πιο πολλές πρίζες,so;

Δημοσ.

Τώρα φιλε για να είσαι εντάξει και για να τηρείς τον κώδικα αντρών μιας και κωλώνεις να κανεις ντού πρέπει να μας πεις που είναι οι τρελιάρες να πάει κανένας από εμάς να τις μαλώσει :P

Δημοσ.

Τώρα φιλε για να είσαι εντάξει και για να τηρείς τον κώδικα αντρών μιας και κωλώνεις να κανεις ντού πρέπει να μας πεις που είναι οι τρελιάρες να πάει κανένας από εμάς να τις μαλώσει :P

σου είπα , είναι άλλο πράγμα όταν είναι 2 :) άμα ήταν εδώ κανα φιλαράκι μου όλο και καμιά πόρτα θα χτυπάγαμε και θα τρέχαμε :P να κάνουμε την πλακίτσα μας.

Δημοσ.

σου είπα , είναι άλλο πράγμα όταν είναι 2 :) άμα ήταν εδώ κανα φιλαράκι μου όλο και καμιά πόρτα θα χτυπάγαμε και θα τρέχαμε :P να κάνουμε την πλακίτσα μας.

Κι εγω σου ειπα,που είσαι να ερθω με το μηχανάκι

Δημοσ.

ρε θα με πεθάνουν, τώρα χτυπάνε την διπλανή γειτόνισσα να της κάνουν πλάκα ... αυτή όμως έχει φύγει για χωριό ahaha πολύ πλάκα ρε ;pp

Κι εγω σου ειπα,που είσαι να ερθω με το μηχανάκι

πάνω στον χάρτη πάντως, ας πούμε κοντά Θεσσαλονίκη..

σου είπα ρε, δεν θέλω να πω τώρα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...