Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν υπάρχει πρόβλημα με έναν γείτονα, μπορεί η αστυνομία να κάνει κάτι? σύσταση ξέρω γω.

Δεν μου έτυχε ποτέ και δεν ξέρω από αυτά, παίρνεις την αστυνομία και τι λες?

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την γειτόνισσα** , έχουν μουρλαθεί, τώρα φυσικά όλα ΟΚ γιατί στράβωσα, απλά ρωτάω τι μπορώ να κάνω με την αστυνομία... φυσικά δεν θα φτάσω εκεί άλλα δεν παίρνω και όρκο.

τις γειτόνισσες** η μαλακία πάει σύννεφο...

Δημοσ.

Τι κανουν?απλως κανουν φασαρια ή αλλαααα:wub:?Μπορεις να φωναξεις την αστυνομια αλλα δε ξερω τι μπορουν να κανουν...ασε που μετα θα γινεις ο στριτζος της γειτονιας.

Δημοσ.

δηλαδή ένας γείτονας έχει μαζέψει τις γειτόνισσες και τις βολεύει? δεν πρέπει να πάρεις την αστυνομία φιλε .. κανέναν γιατρό πρέπει να πάρεις να σου πει τι έχεις και δεν πας να χτυπήσεις την πόρτα για να μπεις στο party :P

Τι κανουν?απλως κανουν φασαρια ή αλλαααα:wub:?Μπορεις να φωναξεις την αστυνομια αλλα δε ξερω τι μπορουν να κανουν...ασε που μετα θα γινεις ο στριτζος της γειτονιας.

Αν φωνάξει την αστυνομία το μονο που μπορούν να κάνουν είναι να βάλουν κανένα χεράκι hahahaha

Δημοσ.

βασικά ήταν όλη την ώρα στους διαδρόμους, τρέχανε ουρλιάζανε, ούτε πιωμένες να ήταν.

βάτεψε τες να ηρεμήσουν και άσε τις αστυνομίες στη μπάντα.

Δημοσ.

A καλά τα πράματα είναι ακόμη χειρότερα.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ KAN ΓΕΙΤΟΝΑΣ υπάρχουν μονο γειτόνισσες που ξεφαντώνουν πιωμένες μέσα στο σπίτι??? ε φιλε μου πες μου που μένεις να στείλω εγώ την αστυνομία σε εσένα να σου κόψουν κλίση αβαρίας :P

πήγαινε με κανένα μπουκαλάκι αγκαζέ και χτυπα την πόρτα και άσε τα forum και τα χαζά...

Δημοσ.

Ειδα τον τιτλο του thread και νομιζα οτι γυρισε η Τζουλια καινουργια τσοντα.

ΥΓ. WantToBuy στολη αστυνομικου...Θα ερθω να τις βαλω σε ταξη εγω.

Δημοσ.

ποιος σου λέει ότι δεν ήταν;

android.png

όχι μωρέ, καταλαβαίνω... απλά είναι μαζεμένες τώρα φίλες και χαχανίζονται.

τέσπα... δεν μας παίρνει και ύπνος σήμερα :/ πάνω που κοιμόμουν σαν αγγελούδι ρε πούστη μου... μου χτυπάνε λες και δεν έχει κουδούνι, μετά απο λίγο το πήραν χαμπάρι και χτύπησαν σαν άνθρωποι...

Ειδα τον τιτλο του thread και νομιζα οτι γυρισε η Τζουλια καινουργια τσοντα.

δεν μπορώ και να το αλλάξω τώρα :/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...