Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός απο ανταλλακτικά είναι σίγουρο ότι θα έχουμε παράληλα και φθηνούς υπολογιστές για το σπιτι μας, ιδιως τωρα που το touch pad κάνει 99 δολλαρια στην αμερικη μακαρι να το βλεπαμε στην χωρα μας...

Ναι κατι αλλαζει (?) στην ΗΡ. Μολις μου ηρθε mail!!!

Dear Georgios,

Making sure customers have a positive experience when they purchase our products is a priority for us. In some cases, limited inventory makes it challenging to fulfill all customer orders. As you signed up for updates on the HP TouchPad, we wanted you to know that we are officially out of stock. Some retailers will have some stock available, but our online inventory is depleted.

Thank you for your interest in this product and the feedback you provided. Your input plays a critical role in defining our product roadmap and will help us continue to bring innovative products to market.

Sincerely,

HP

Eυχαριστω ΗΡ που με θυμηθηκες μετα απο 2 μηνες για να μου πεις απλα οτι με εχεις γραμμενο.
Δημοσ.

Πάντα είναι πιο εύκολο να βρεις παράπονα για μια εταιρεία που πουλά εκατομμύρια pc το χρόνο από κάποια που πουλάει πολύ λιγότερα. Αυτό που κάτι μπορεί να δείχνει είναι το ποσοστό των δυσαρεστημένων πελατών ανά εταιρεία όχι τον απόλυτο αριθμό.

Επίσης πάντα να ξέρεις ότι στο νετ συναντας και πολλούς που είναι και υπερβολικοί και τρίχα την κάνουν τριχιά.

Σίγουρα είναι εύκολο, αλλά όταν στην εταιρία που εργάζομαι αγόρασαν πέρσι 110 business laptops (HP 2530p), από τα οποία μέχρι στιγμής έχουμε αντικαταστήσει 30 δίσκους, 4 οθόνες και 4 μητρικές, τότε κάτι δεν πάει καλά...

Δημοσ.

Σίγουρα είναι εύκολο, αλλά όταν στην εταιρία που εργάζομαι αγόρασαν πέρσι 110 business laptops (HP 2530p), από τα οποία μέχρι στιγμής έχουμε αντικαταστήσει 30 δίσκους, 4 οθόνες και 4 μητρικές, τότε κάτι δεν πάει καλά...

Καλησπέρα

Τα HP EliteBook 2530p είναι από τα αρκετά αξιόπιστα μηχανήματα.

Τώρα με αυτά που λες πέφτεις στην φάκα μόνος σου.

Αγοράσατε 110 μηχανήματα από τα οποία αλλάξατε 4 οθόνες και 4 μητρικές και αυτό το λες βλάβες ?

Σχετικά με τους δίσκους τι να πούμε ότι είναι πρόβλημα της hp? όχι φυσικά μιας και οι δίσκοι είναι συνήθως western digital - Seagate - toshiba.

+ κάτι ακόμα, συνήθως έχουν ελλείπει προσοχή από τους χρήστες που τα έχουν στις εταιρείες και τα κακομεταχειρίζονται.

Αυτά από μένα.

Και κάτι ακόμα , μην μπερδεύουμε τα consumer προϊόντα με τα επαγγελματικά.

Δημοσ.

Αγοράσατε 110 μηχανήματα από τα οποία αλλάξατε 4 οθόνες και 4 μητρικές και αυτό το λες βλάβες ?

Σχετικά με τους δίσκους τι να πούμε ότι είναι πρόβλημα της hp? όχι φυσικά μιας και οι δίσκοι είναι συνήθως western digital - Seagate - toshiba.

Φυσικά και είναι βλάβες. Παρουσίασε πρόβλημα το 1/3 των μηχανημάτων και σου φαίνεται λογικό;

Και οι οθόνες δεν είναι HP - το ίδιο και οι μητρικές. Τι με αυτό; Δικαιολογία είναι; Ή μήπως άλλες εταιρείες, π.χ. η DELL, φτιάχνουν δικές τους οθόνες και σκληρούς; Σε όλες τις εταιρείες, αξιόπιστες ή μη, τα υποσυτήματα είναι άλλων κατασκευαστών.

Δημοσ.

Φυσικά και είναι βλάβες. Παρουσίασε πρόβλημα το 1/3 των μηχανημάτων και σου φαίνεται λογικό;

Και οι οθόνες δεν είναι HP - το ίδιο και οι μητρικές. Τι με αυτό; Δικαιολογία είναι; Ή μήπως άλλες εταιρείες, π.χ. η DELL, φτιάχνουν δικές τους οθόνες και σκληρούς; Σε όλες τις εταιρείες, αξιόπιστες ή μη, τα υποσυτήματα είναι άλλων κατασκευαστών.

Φίλε μου κάνεις δεν είπε ότι τα parts τα κατασκευάζει η hp αλλά το ίδιο και όλοι οι άλλοι.

Τώρα το ένα 1/3 είναι με τους δίσκους αυτό δεν θεωρείτε βλάβη για μένα.

Σε σχεση με παλια οι δισκοι είναι πιο αναξιοπιστοι ανεξαρτητου μαρκας.

Πρώτα από όλα λόγο μαζικής παραγωγής μεγάλων ταχυτήτων και μεγάλης χωρητικότητας χαλανε πιο εύκολα, ανεξαρτήτου μάρκας. Τον ίδιο δίσκο που θα πάρεις εσύ εγώ και θα βάλει είτε η hp είτε dell θα έχουμε πχ black scorpion της western digital , τώρα αν εσύ έχεις βρεις τον αξιόπιστο δίσκο πες το και σε μένα να τον μάθω.

Όπως χαλανε παντού οι δίσκοι χαλανε και σε αυτά τα μηχανήματα , έτσι χαλανε και στα ibm και στα Lenovo στα dell και Toshiba που μπορώ να ξέρω.

Ακόμα το συγκεκριμένο notebook έχει 1.8 inc δίσκο με ότι αυτό συνεπάγετε.

Και ο δίσκος ξέρεις πόσο εύκολα μπορεί να χαλάσει ανεξάρτητου μάρκας αν δεις σε τι χάλια έχω δει notebook από πωλητές έως μεγάλο διευθυντές θα πάθαινες πλακά..

Αυτα απο μενα και παντα φιλικα

Δημοσ.

μάλλον πέσατε στις ελαττωματικές παρτίδες hdd.

και η wd και η seagate έχουν βγάλει τα τελευταία χρόνια..

που να δεις π0@τσα να σου σκάνε 2 και 3 δίσκοι σε server raid πριν προλάβουν να σου στείλουν τα replacements !!

Δημοσ.

Μας δουλεύανε κανονικά τόσο καιρό! εγώ βιάστηκα και πούλησα το laptop για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως

Δημοσ.

]Φίλε μου κάνεις δεν είπε ότι τα parts τα κατασκευάζει η hp αλλά το ίδιο και όλοι οι άλλοι.Τώρα το ένα 1/3 είναι με τους δίσκους αυτό δεν θεωρείτε βλάβη για μένα.Σε σχεση με παλια οι δισκοι είναι πιο αναξιοπιστοι ανεξαρτητου μαρκας.Πρώτα από όλα λόγο μαζικής παραγωγής μεγάλων ταχυτήτων και μεγάλης χωρητικότητας χαλανε πιο εύκολα, ανεξαρτήτου μάρκας.Τον ίδιο δίσκο που θα πάρεις εσύ εγώ και θα βάλει είτε η hp είτε dell θα έχουμε πχ black scorpionτης western digital , τώρα αν εσύ έχεις βρεις τον αξιόπιστο δίσκο πες το και σε μένα να τον μάθω.Όπως χαλανε παντού οι δίσκοι χαλανε και σε αυτά τα μηχανήματα , έτσι χαλανε και στα ibm και στα Lenovo στα dell και Toshiba που μπορώ να ξέρω.

Ακόμα το συγκεκριμένο notebook έχει 1.8 inc δίσκο με ότι αυτό συνεπάγετε.Και ο δίσκος ξέρεις πόσο εύκολα μπορεί να χαλάσει ανεξάρτητου μάρκας αν δεις σε τι χάλια έχω δει notebook από πωλητές έως μεγάλο διευθυντές θα πάθαινες πλακά..

Αυτα απο μενα και παντα φιλικα

Φυσικά και δεν υπάρχει 100% αξιόπιστο hardware, δεν θα με ενοχλήσει μία βλάβη. Όταν όμως βγάζει πρόβλημα μεγάλο μέρος των μηχανημάτων, δε νομίζεις ότι πρέπει να στραβώσω;

Η HP (και κάθε εταιρεία) έχει υποχρέωση να κυκλοφορεί αξιόπιστα προϊόντα. Εάν επιλέγουν όμως να «φοράνε» στα μηχανήματά τους ότι πιο νέο βγαίνει και δεν αφήνουν χρόνο να εκδηλώσει παιδικές ασθένειες, μη σου κάνει εντύπωση αν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Εάν έβαλαν π.χ. μια νέα σειρά HDD και όχι κάποια δοκιμασμένη, εκεί θα στραβώσω. Ιδίως όταν πρόκειται για «σοβαρό» μηχάνημα και όχι κάποιο οικιακό.

Και πρόσεξε, ξαναλέω ότι στραβώνω όταν αυτό γίνεται συνέχεια. Όταν οι πελάτες σου παραπονιούνται μόνιμα για προβλήματα και δεν αλλάζεις μοντέλο/προμηθευτή, ε, δεν είναι στραβοί οι πελάτες!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...