miko Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας. Γενικά έχω αρχίσει τον τελευταίο καιρό να διαβάζω πολλά ebooks και βλέπω πως το laptop δεν βολεύει. Θα ήθελα λοιπόν αν κάποιος από εσάς έχει να μου προτίνει table pcs, μια και δεν έχω ασχοληθεί με αυτά και δεν ξερώ τι παίζει σε αυτή την τεχνολογία. Απλά τα βασικά πραγματάκια που θέλω είναι να έχει wi-fi, μια οθόνη βολική για διάβασμα και καλή μπαταρία για να μπορώ να διαβάζω χωρίς να είμαι διπλα στην μπρίζα. Bεβαια δεν μιλάω για ipad γιατί αν είχα 500 euro να το αγοράσω δεν θα έκανα αυτό το post.
ilias_97 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα αυτό http://www.skroutz.gr/s/332099/Asus-Eee-Pad-Transformer-TF101-16GB.html
marios_geo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Εγώ σου προτείνουν μεταχειρμσνο iPad. Σε βιβλία κείμενα, η οθόνη αναλογίας 4:3 είναι μονόδρομος
Jimnie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να δεις και το Lenovo S10-3t netbook με win7 αν κυκλοφορεί ακόμα που όμως έχει κάποιο θέμα με την αντοχή της touch screen.
LongTom Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά 300 ευρά για dedicated ereader; Πολλά είναι,πάρε μια κινεζία σαν αυτή του carrefour(CT1002 ή CT704) με 170 ευρώ και είσαι οκ. Υπάρχουν και τα ereaders με e-paper οθόνες για καλύτερη εμπειρία(εκτός pdfs) που ξεκινάν από τα ~70-80ευρά από το ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα