Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπόρεσα να βρω κάποιον τιμοκαταλογο ΕΛΤΑ (σε ισχύει)

Ξερει κανεις?

www.elta.gr

Θελω να στειλω ενα δεμα 2.5κιλον συστημένο απο Θεσσαλονικη Αθηνα.

Δημοσ.

Μη δίνεις και πολύ σημασία στον κατάλογο...

Εγώ έστειλα προχθές ένα κάθισμα μπάκετ αγωνιστικό, και πλήρωσα μόλις 9ε.

Ενώ στον κατάλογο,αναφέρει πως με τις διαστάσεις που είχε το δέμα, δε μπορούσε να σταλεί μεν και απο την άλλη υπολογιζόταν με ογκομετρικό βάρος, δηλ καμμιά 30-35ευρώ.

Οπότε οπως καταλαβαίνεις,τα πράγματα ειναι τελείως χύμα. (στη περίπτωση μου,απλώς το ζύγισε το βρήκε 8-9 κιλά και τέλος).

Πάρε το δεματάκι και πήγαινε απο κεί. Ψιλαδούρες είναι το κόστος σου...Και σίγουρα φθηνότερο απο κούριερ.

Δημοσ.

Μη δίνεις και πολύ σημασία στον κατάλογο...

Εγώ έστειλα προχθές ένα κάθισμα μπάκετ αγωνιστικό, και πλήρωσα μόλις 9ε.

Ενώ στον κατάλογο,αναφέρει πως με τις διαστάσεις που είχε το δέμα, δε μπορούσε να σταλεί μεν και απο την άλλη υπολογιζόταν με ογκομετρικό βάρος, δηλ καμμιά 30-35ευρώ.

Οπότε οπως καταλαβαίνεις,τα πράγματα ειναι τελείως χύμα. (στη περίπτωση μου,απλώς το ζύγισε το βρήκε 8-9 κιλά και τέλος).

Πάρε το δεματάκι και πήγαινε απο κεί. Ψιλαδούρες είναι το κόστος σου...Και σίγουρα φθηνότερο απο κούριερ.

Το θεμα ειναι οτι θα παει με αμαξι στην ελλαδα απο το εξωτερικο οπου βρισκομαι και θα σταλθει μετα απο ελλαδα για αυτο ρωταω!

οκ και εγω 7-8 ευρω MAX υπολογιζω

Δημοσ.

Στέλνω δέματα κάθε εβδομάδα 3-4 φορές και οι τιμές είναι αυτές που έδωσα.

Τωρα αν δεν τηρούν τον τιμοκαταλογο δεν ξέρω...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. Έστειλα από 24/4 ένα συστημένο express Ολλανδία. Στο trackit των ΕΛΤΑ απλά λέει "Αποστολή Δεματος". Πάω ΕΛΤΑ και τους ρωτάω αν έχει φτάσει και μου λένε δε το γνωρίζουν αυτό!! Παρά μόνο να μπω εγώ ή ο παραλήπτης στα Ολλανδικά ταχυδρομεία και να το ψάξω με το barcode στο αντίστοιχο trackit. Ξέρετε που να μπω?

Thanks!!

Δημοσ.

Thanks newtech, το είχα βρει αυτό αλλά δε βρήκα english version και δεν ήξερα που έχει trackit!!

Edit: Άκυρο, το βρήκα, αλλά έχουμε ιδέα πως χρειάζεται να γράψω το barcode στο https://mijnpakket.postnl.nl/Inbox?bnr=dp-cm-bnr091211-hpcm-linkscm-tracktrace?

Λέει θέλει "Barcode (3S of KG)". Εμένα το barocode είναι στη μορφή REνούμερGR και δε το δέχεται. Any help?

Thanks!

Δημοσ.

Thanks newtech, το είχα βρει αυτό αλλά δε βρήκα english version και δεν ήξερα που έχει trackit!!

Edit: Άκυρο, το βρήκα, αλλά έχουμε ιδέα πως χρειάζεται να γράψω το barcode στο https://mijnpakket.postnl.nl/Inbox?bnr=dp-cm-bnr091211-hpcm-linkscm-tracktrace?

Λέει θέλει "Barcode (3S of KG)". Εμένα το barocode είναι στη μορφή REνούμερGR και δε το δέχεται. Any help?

Thanks!

Παιζει.. μερικα απλα δεν μπορεις να τα δεις γιατι δινουν αλλο νουμερο τα ΤΟΠΙΚΑ εκει (ακυρονονοντας το GR)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...