Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούν να μας περάσουν από το μυαλό γιατί τα θεωρούμε αυτονόητα, απλά θέλω να πω ότι σε μια περίπτωση που δεν μπορούσα να μπω στο BIOS και έφαγα τρις ώρες από την ζωή μου για να βρω την φταίει αν και πάταγα το σωστό κουμπί, τελικά ανακάλυψα με τα πολλά ότι έφταιγε το πληκτρολόγιο…

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε όταν προσπαθούμε να κάνουμε τέτοιες κινήσεις είναι φυσικά ότι πρέπει το πληκτρολόγιο να είναι PS2 (το γνωστό στρογγυλό βύσμα και όχι USB μιας και το PC διαβάζει τις USB θύρες στο τέλος.

Αυτό όμως που ΕΠΙΣΗΣ πρέπει να προσέξουμε όπως αποδείχτηκε ήταν ότι το πληκτρολόγιο ΠΡΕΠΕΙ να είναι το ΑΠΛΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ HOTKEYS ΚΑΙ F BUTTONS κ.λ.π

Αυτά φίλοι μου…

Δημοσ.

Ή να ναι ενεργοποιημένη η επιλογή στο BIOS για usb k/b support (ή κάπως έτσι εφόσον υπάρχει) :)

Usb k/b χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια σε διάφορα pc και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Αλλά κάνεις και τ αναφέρεις για να ναι κι αυτό στα υπόψη.

Δημοσ.

Σωστό αυτό. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις τα ps2 είναι τα πιο συμβατά.

Είναι βέβαια και θέμα μητρικής. Νομίζω ότι στα νέα μοντέλα δεν υπάρχει πρόβλημα με το usb.

Το f-lock μεγάλη χαζομάρα επίσης...

Δημοσ.

Επειδή καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούν να μας περάσουν από το μυαλό γιατί τα θεωρούμε αυτονόητα, απλά θέλω να πω ότι σε μια περίπτωση που δεν μπορούσα να μπω στο BIOS και έφαγα τρις ώρες από την ζωή μου για να βρω την φταίει αν και πάταγα το σωστό κουμπί, τελικά ανακάλυψα με τα πολλά ότι έφταιγε το πληκτρολόγιο…

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε όταν προσπαθούμε να κάνουμε τέτοιες κινήσεις είναι φυσικά ότι πρέπει το πληκτρολόγιο να είναι PS2 (το γνωστό στρογγυλό βύσμα και όχι USB μιας και το PC διαβάζει τις USB θύρες στο τέλος.

Αυτό όμως που ΕΠΙΣΗΣ πρέπει να προσέξουμε όπως αποδείχτηκε ήταν ότι το πληκτρολόγιο ΠΡΕΠΕΙ να είναι το ΑΠΛΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ HOTKEYS ΚΑΙ F BUTTONS κ.λ.π

Αυτά φίλοι μου…

Καμία σχέση με το παρακάτω;

http://www.insomnia.gr/topic/424606-virus-no-bios/

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν ειχα ποτε πρόβλημα με τα usb πληκτρολογια, πάντα δουλευουνε κατα την διαδικασία του ποστ. Το enable keyboard support ειναι για τo λειτουργικό αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

[...] Το enable keyboard support ειναι για τo λειτουργικό αν δεν κάνω λάθος.

Νομίζω πως έχεις δίκιο. Το legacy support είναι για λειτουργικά 10ετίας+ απ ό,τι βλέπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...