Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρόβλημα με το scan είναι μόνο ένα...το malwarebytes έχει πρόβλημα με το bitdefender...οπότε πρέπει να το βγάλω....

Και μόνο γι αυτό θα είχε φάει σουτ το BitDefender στο δευτερόλεπτο. Πάντως τρέχουν πάρα πολλά πράγματα στον υπολογιστή σου, δεν έχεις ιό σώνει και καλά. Κοίτα κι εδώ μήπως βρεις άκρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες το superantispyware

δοκιμάζω αυτό και θα επανέλθω μόλις έχω αποτελέσματα!ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!

ναι,τρέχουν όντως φίλε mrpink,απλά α)δεν υπάρχει τρόπος να τα περιορίσω(δεν είναι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει,ώστε να τις κόψω από το msconfig και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω-όποια συμβουλή,πραγματικά ευπρόσδεκτη-) και β)από το άθροισμα όλων αυτών των υπηρεσιών,όταν κλείνει ο chrome προκύπτει οτι μου λείπουν γύρω στα 600-700 mb που δεν καταναλώνονται πουθενά....κάτι που σημαίνει οτι κάποιο σκάλωμα τρώει κάποιο πρόγραμμα...ή τα ίδια τα windows..αλήθεια,για να μην ανοίγω νέο post,μήπως ξέρει κάποιος πώς να διορθώσω αυτό το πρόβλημα του rundll32;;χωρίς format εννοώ....

ενημέρωση.....με σκανάρισμα του superantispyware,υπήρχαν μερικά tracking cookies,σύμφωνα με το πρόγραμμα δηλαδή,αλλά τίποτα σημαντικό στο δίσκο του λειτουργικού.

κάνω και στους άλλους,απλά για να δώ αν υπάρχει κάτι,παρόλο που δεν επηρεάζει το λειτουργικό!

επίσης,όπως έλεγα το βράδυ,ενώ ανεβαίνει η χρήση της ram,παρόλο που κλείνω chrome-msn και ουσιαστικά είμαι χωρίς κανένα πρόγραμμα,η χρήση παραμένει γύρω στο 60-65 %..υπερβολικά ψηλά δηλαδή....τι άλλο μπορεί να φταίει;;;βαριέμαι και το format ρε γαμώτο!

Επεξ/σία από thrylosthyra7
Δημοσ.

Φίλε για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχεις τίποτα στον υπολογιστή πρέπει να σκανάρεις με το malwarebytes ή κατέβασε το Hitman pro

Τώρα για το rundll δες εδώ

-http://www.youtube.com/watch?v=bPNOMPFJ_YI&feature=channel_video_title-

Δημοσ.

Φίλε για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχεις τίποτα στον υπολογιστή πρέπει να σκανάρεις με το malwarebytes ή κατέβασε το Hitman pro

Τώρα για το rundll δες εδώ

-http://www.youtube.com/watch?v=bPNOMPFJ_YI&feature=channel_video_title-

dll done!και το hitman κάτι cookies βρήκε...δεν ξέρω....τίποτα σημαντικό.....επειδή μου την έχει δώσει,μπορεί να δοκιμάσω και το malwarebytes μετά!

Δημοσ.

dll done!και το hitman κάτι cookies βρήκε...δεν ξέρω....τίποτα σημαντικό.....επειδή μου την έχει δώσει,μπορεί να δοκιμάσω και το malwarebytes μετά!

Μη μπεις καν στο κοπο αν σκαναριστηκες με τα 2 προηγουμενα.

Δημοσ.

Μη μπεις καν στο κοπο αν σκαναριστηκες με τα 2 προηγουμενα.

σκαναρίστηκα ναι....λες να μην μπώ ε;;;δε βρήκαν κάτι τα προηγούμενα...εν τω μεταξύ,ενώ ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής μου,έχει αρχίσει να θέλει υπερβολικό χρόνο για να κλείσει...είδα κι εχθές οτι ένα πρόσθετο της επιφάνειας εργασίας (gmail notifier) είχε κολλήσει..θα το βγάλω για να δοκιμάσω τι παίζει αλλά δε νομίζω να είναι αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...