παπι Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 αν βάλω την λέξη anna den δουλεύει...με την λέξη ana δουλεύει κανονικα μισό να το τσεκάρω Πως ? Το λαθος σου ειναι οτι περνας εναν πινκα απροσδιοριστου μεγεθους, ενω εσυ θελεις nul terminal string. Εκει στην main εκει που διαβαζεις βαλε στο τελος ενα 0 ή κανε ενα zeromem (memset(s,0,sizeof(s)) )
nik324 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ειχα ξεχάσει να δηλωσω την j...την δήλωσα έκανε compile αλλα το πρόγραμμα crashαρε...πού να βάλω το μηδέν;; Σορρυ αλλά είναι το πρώτο πρόγραμμα που φτιάχνω
migf1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που λέει ο πάπι φταίει, θεώρησα πως το είχες φτιάξει όταν στο επεσήμανα! http://www.insomnia.gr/topic/424639-%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%ac%cf%83%ce%ba%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-c/page__view__findpost__p__4368315 Βάλε τη συνθήκη που σου είπα (μέχρι 99 γράμματα) και αρχικοποίησε το s όταν το ορίζεις... > char s[100] = {'\0'};
nik324 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 :devil: :devil: Ερώτηση...αν αντί για *s υπήρχε σκέτο s ποια θα ήταν η διαφορά;δεν το έχω πολυ καταλάβει αυτό...
migf1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 στιν παράμετρο της συνάρτησης Α, έτοιμο τον πήρες τον κώδικα ε; Ρίξε μια ματιά εδώ: http://x-karagiannis.gr/prog/libs/content/misc/notes/strings/strings1.php (αν και κανονικά πρέπει να ξεκινήσεις από εδώ: http://x-karagiannis.gr/prog/libs/content/misc/notes/pointers/pointers1.php για να υπάρχει λογική συνέχεια)
nik324 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 καταπληκτικό σιτε φαίνεται με μια ματιά...θα το ξεσκονισω αύριο...ευχαριστώ πολύ
migf1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 καταπληκτικό σιτε φαίνεται με μια ματιά...θα το ξεσκονισω αύριο...ευχαριστώ πολύ Thx, αλλά δεν το χω τελειώσει ακόμα, τα μισά links δεν δουλεύουν Pointers & Strings όμως είναι τελειωμένα
nik324 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 > #include<stdio.h> #define MAX 100 int i,j=0; char WORD; char s[100]={"\0"}; main() scanf("%d",multitude); for(i=0;i<multitude;i++{ printf("give me a word!\n"); scanf("%c",WORD); S[i]==WORD printf("give me a word again.\n"); } *\από δω και πέρα μου φάινεται ότι κάνω βλακείες αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο....προσπαθώ να βρω πόσες φορές εμφανίζεται το περιεχόμενο του πρώτου κελιού στο υπόλοιπο πίνακα,στη συνέχεια το περιχόμενο του δεύτερου κελιού κοκ....\* p=0 t=m[0] for(i=o;i<multitude;i++{ if(s[i]==t){ k=k+1 } Από δω και πέρα μόλις τελειώνει ο έλεγχος του κάθε στοιχείου με τον υπόλοιπο πίνακα,θα υπάρχει σε μία μεταβλητή το πόσες φορές έχει εμφανιστεί η πρώτη λέξη πχ σε όλο τον πίνακα...η τιμή αυτή λέω να εκχωρείται σε ένα άλλο μονοδιάστατο πίνακα όπως επίσης και σε ένα άλλο τρίτο πίνακα να τοποθετήται ο δείκτης της πρώτης λέξης...δλδ για την πρώτη λέξη θα έχουμε ένα πίνακα που περιέχεται η λέξη έναν δευτερο που θα περιέχεται ένας αριθμός που θα δείχνει το πόσες φορες εμφανίστηκε η λέξη κ ένας τρίτος που θα περιέχει έναν δείκτη ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί το περιεχόμενο ένος από τα κελιά του πρώτου πίνακα...αυτό είναι το σκευτηκό μου δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί και στην πράξη
migf1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Φαίνεται να έχεις πάρα πολλές ελλείψεις σε θεωρητικό επίπεδο για αυτή την άσκηση. Αυτό τουλάχιστον δείχνει ο παραπάνω κώδικας. Η δική μου πρόταση είναι να διαβάσεις πρώτα τη θεωρία που της αντιστοιχεί (και προφανώς σας έχουν διδάξει) και μόνο όταν την κατανοήσεις να επιχειρήσεις να λύσεις την άσκηση. Τώρα νομίζω παιδεύεσαι τσάμπα.
nik324 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ποια θεωρεία;;; Θες να σου στείλω σε πμ τις διαφάνεις των διαλέξεων;;;Η μήπως να σου πω ποιο βιβλιο έχω πάει από τον ευδοξο;
migf1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ποια θεωρεία;;; Θες να σου στείλω σε πμ τις διαφάνεις των διαλέξεων;;;Η μήπως να σου πω ποιο βιβλιο έχω πάει από τον ευδοξο; Όχι ρε τρελέ, τι να μου στείλεις... εγώ τα ξέρω Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω που και πως, αλλά βρες και διάβασε πίνακες και strings για να μπορέσεις να λύσεις την άσκηση.
nik324 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Η άσκηση μέχρι τις 23.59 σήμερα πρέπει να παραδοθεί...μαζί με άλλες τρεις εκ των οποίων τις δυο τις έχω καταλάβει-τελειώσει...οπότε δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα...δεν πειράζει θα σχοληθώ καλύτερα με τις άλλες σειρές ασκήσεων που θα έρθουν...ωραίο ξεκίνημα πάντως..... :cry:
migf1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Η άσκηση μέχρι τις 23.59 σήμερα πρέπει να παραδοθεί...οπότε δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα...δεν πειράζει θα σχοληθώ καλύτερα με τις άλλες σειρές ασκήσεων που θα έρθουν...ωραίο ξεκίνημα πάντως..... :cry: Δεν έπρεπε να τα αφήσεις τελευταία στιγμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα