Προς το περιεχόμενο

ma 660

chaos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κ πάλι. Θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Έχω κάτι χρόνια το ΜΑ660 και θέλω να το βάλω στο νέο μου πισι. Με XP πριν ήταν οκ αλλά κ τότε μου είχε βγάλει το λάδι να το εγκαταστήσω. (τώρα έχω 7) τώρα δεν μπορώ με τίποτα, λέει ότι δεν έχουν περαστεί οι drivers, πέρασα και το 620 σαν αρχείο που το είχα κατεβάσει τότε γιατί το χρειαζόταν αλλά κ πάλι. Η θύρα USB έχει δοκιμαστεί και είναι οκ. μπορείτε να βοηθήσετε? (σαν να μιλάτε σε 3χρονο) ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα κ πάλι. Θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Έχω κάτι χρόνια το ΜΑ660 και θέλω να το βάλω στο νέο μου πισι. Με XP πριν ήταν οκ αλλά κ τότε μου είχε βγάλει το λάδι να το εγκαταστήσω. (τώρα έχω 7) τώρα δεν μπορώ με τίποτα, λέει ότι δεν έχουν περαστεί οι drivers, πέρασα και το 620 σαν αρχείο που το είχα κατεβάσει τότε γιατί το χρειαζόταν αλλά κ πάλι. Η θύρα USB έχει δοκιμαστεί και είναι οκ. μπορείτε να βοηθήσετε? (σαν να μιλάτε σε 3χρονο) ευχαριστώ προκαταβολικά.

φιλε μου εχω και γω το ιδιο θεμα , δεν πρεπει να υπαρχει τροπος να το βαλεις στα 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...